Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 23:55:01
Strán: 1 [2] 3 4 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: The Who  (Prečítané 27083 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 12. Apríl , 2006, 18:50:20 »

o townshendovi som akurat teraz niekedy cital v muzikuse, ze to bol riadne hovado- ze vymyslal jednu picovinu za druhou. pocul som od nich akurat won`t get fooled again, ale chystam sa zohnat daco viac- ta skladba ma celkom oslovila
Zaznamenané
Dude
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 101

« Odpoveď #16 kedy: 12. Apríl , 2006, 22:03:27 »

neviem preco ale ak sa spomenie Who tak kazdy na Townshendove rozbijanie gitar:huh:  sice to je ich poznavacia znacka. Popiskujem si ......vybornu muziku robili ako alba Tommy a Whos Next su cista paradaaa B) a este Behind blue eyes je nice Žmurk  ak tomu rozbijaniu....tu robija LP pre charitu :lol:
http://www.modernguitars.com/archives/001029.html
Zaznamenané
plichto
Hosť
« Odpoveď #17 kedy: 20. September , 2007, 21:09:44 »

ludia zhánam nejakého dobráka čo by mi zavesil who na sendspace alebo hodil cez icq... čo najviac, najlepšie ak všetko.... nedá sa mi ťahať cez torrenty a na rapidshare sťahovanie po jednom súbore za x hodín nemám absolútne nervy
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #18 kedy: 21. September , 2007, 16:40:42 »

Ja by som k tomu este pridal ze kopiruju KURTA a JIMIHO...ved aj JIMI rozbijal ne ?!  To co bolo? červená-von
kua, ako mohli The Who kopirovat Kurta Cobaina? toto uz co je za logiku Pomoooc!
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #19 kedy: 21. September , 2007, 16:56:33 »

Kurt: cele who bolo skladanim hudby nastastie uuuplne inde ako cobain
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #20 kedy: 23. September , 2007, 17:07:30 »

Zle si to pochopil HOMAR  Cmuk chlapci myslel som ten starsi prispevok... ze ty mladi kopiruju THE WHO KURTA JIMIHO... Nezahrávaj sa
tak keby si to napisal takto, tak to uz ma logiku
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
plichto
Hosť
« Odpoveď #21 kedy: 23. September , 2007, 17:08:27 »

Zle si to pochopil HOMAR  Cmuk chlapci myslel som ten starsi prispevok... ze ty mladi kopiruju THE WHO KURTA JIMIHO... Nezahrávaj sa

kurt oni ťa kopírujú?
Zaznamenané
plichto
Hosť
« Odpoveď #22 kedy: 28. Október , 2007, 11:49:01 »

No konecne som sa ku tejto kapele dostal a napocuval som  tak zbezne celu diskografiu, a niektore veci su hodne dobre, najviac sa mi paci asi koncepcny album Tommy, hlavne ta uvodna skladba nema chybu
Zaznamenané
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #23 kedy: 13. Marec , 2008, 14:19:51 »

je to strare, anglicke a bolo to hlasne...cize co je to?je to "kto"...  Bavím sa skvele

"banda" anglickych chalaniskov sa v 64´poskladali a zalozili si legendarnu kapelu (zjednodusene)...The Who snad netreba predstavovat...(dufam)

clenovia (zprava):
Roger Daltrey (spev), Pete Townshend (gitara), John Entwistle (basa), Keith Moon ("stare" bicie)

spevak Roger Daltrey mi az tak nesedi, no za to gitara a gitarova hra Peta Townshenda mi sedi dokonale...nehovoriac o divokom spravani na javisku  Som metlak
Pete striedal predovsetkym Fender Stratocaster, Gibson LP a SG...pricom ma zo vsetkych svoje "signature modely"

videa nejake:

web: http://www.thewho.com/
wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Who
Pete´s gear: http://www.thewho.net/whotabs/equipment/index.htm#ptlinks ...je tam toho dost vela...

sranda ze Pete nakoniec skoncil pri Fender gitare aj aparate...asi sa mu uz nechce do toho tak mlatit...  Bavím sa skvele

i ked:
« Posledná zmena: 13. Marec , 2008, 14:23:16 od joey » Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #24 kedy: 13. Marec , 2008, 14:42:01 »

who je moja srdcovka, ale len do '73.

najlepsie songy spravili v dobe mods - 64-66. z tych novsich ma uz vsetko, tak nebere a ten najnovsi album ten sa nechyta na starsie.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #25 kedy: 13. Marec , 2008, 14:48:11 »

sranda ze Pete nakoniec skoncil pri Fender gitare aj aparate...asi sa mu uz nechce do toho tak mlatit...  Bavím sa skvele
i ked:

Uz to zdaleka nema tie gule ako ked hral s Hiwattmi. :) Inak Townshend bol dost "captavy" gitarista, sola vzdy na koncertoch domrvil, ale jeho surove riffy boli takmer bezkonkurencne.

Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joey
miestny štamgast

« Odpoveď #26 kedy: 13. Marec , 2008, 14:53:29 »

who je moja srdcovka, ale len do '73.

najlepsie songy spravili v dobe mods - 64-66. z tych novsich ma uz vsetko, tak nebere a ten najnovsi album ten sa nechyta na starsie.

ja by som mozno to ich plodne obdobie potiahol este k 80. rokom ale to je uz vec vkusu...ale jedno je pravda ze tie nove ich albumy jednoducho stratili gule...ale to musi ist s vekom podla mna... Žmurk
Zaznamenané
ydur
Hosť
« Odpoveď #27 kedy: 13. Marec , 2008, 14:55:01 »

Behind blue eyes- krasna skladba
« Posledná zmena: 13. Marec , 2008, 14:56:11 od ydur » Zaznamenané
joey
miestny štamgast

« Odpoveď #28 kedy: 13. Marec , 2008, 14:56:13 »

...Inak Townshend bol dost "captavy" gitarista, sola vzdy na koncertoch domrvil, ale jeho surove riffy boli takmer bezkonkurencne...

je pravda ze u Peta by clovek asi marne hladal nejake dlhsie vydarene solo...no mne celkovo pride jeho hra skor taka ze "buchni kolko mozes a ono to musi zniet"...ziadne piplanie sa s vytahovackami alebo s detailami...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #29 kedy: 13. Marec , 2008, 14:57:38 »

krasna skladba

Trosku uz otrepana, ale ujde. :)
Celkovo je skoda, ze dnesne vacsinou zdochliacke rockove kapely sa ani z 1/10 energiou nehrabu na tieto legendy. Zazit koncert The Who v rokoch 1968-1975 musela byt riadna show. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: 1 [2] 3 4 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.073 sekund, 22 otázok.