mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 19. Marec , 2012, 10:12:58 » |
|
Podla mna prva polka 70tych a najma koncerty. Studiove nahravky od nich moc nemusim celkovo. Live At Leeds odporucam je to narez. Jasne, najlepsie to bolo tak, ale potom sa mi aj Face dances pacil Dik, jasne kuknem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 19. Marec , 2012, 10:38:39 » |
|
Btw je nejake dobre DVD z koncertu ? Myslim aj videozaznam. Lebo filmografie maju dost, ale to som este nepreberal. Ten live at leeds je predsalen audio, chcel by som aj nieco na DVD pripadne ak je
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
strix aluco
nováčik
Príspevkov: 8
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 19. Marec , 2012, 10:39:52 » |
|
Skvela dirty rockova kapelka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 19. Marec , 2012, 10:40:36 » |
|
Btw je nejake dobre DVD z koncertu ? Myslim aj videozaznam. Lebo filmografie maju dost, ale to som este nepreberal. Ten live at leeds je predsalen audio, chcel by som aj nieco na DVD pripadne ak je
Su kvalitne aj z prvej polky 70tych rokov, len si neviem spomenut na nazvy.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 19. Marec , 2012, 10:56:31 » |
|
Who sú super..nemam ich zatial nejak moc naštudovaných, ale mám rád tommyho.
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 19. Marec , 2012, 10:57:58 » |
|
Su kvalitne aj z prvej polky 70tych rokov, len si neviem spomenut na nazvy.
skus pokutrat pls, na wiki som kukal a nic take. Co je divne, sak tie koncerty v tych rokoch museli byt sfilmovane
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 19. Marec , 2012, 22:44:29 » |
|
tento film ste videli ? ja musim stiahnut, len az doma mozem kuknut torrenty, lebo z intrakovej siete to je zakazane a na lokalke to nevidim moze to byt zaujmave http://www.csfd.cz/film/8004-tommy/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 19. Marec , 2012, 23:24:03 » |
|
vyyyyyborne, diky moc
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
paldo
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 19. Marec , 2012, 23:26:56 » |
|
Inak nedávno som si zadovážil bluray Live at the isle of wight a to je absolútny vrchol .. nenormálna energia, skvelé vokály,vtípky medzi pesničkami, nepríčetný Moon ...doporučujem!!! má to jedinú chybu,že som tam nebol..a ani na Woodstocku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 20. Marec , 2012, 18:59:42 » |
|
tak som si vypocul ten live at leeds a super fakt, moon na bicich jak dabel a vyborna komunikacia s publikom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 20. Marec , 2012, 19:05:59 » |
|
tak som si vypocul ten live at leeds a super fakt, moon na bicich jak dabel a vyborna komunikacia s publikom Hej, to je zabavny album. Treba si zohnat Deluxe edition, pustit hlasno na poriadnej aparature a terorizovat okolie.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 21. Marec , 2012, 19:11:56 » |
|
stale som nenasiel nejaky koncert po albume who's next, ktory mam velmi rad napr toto, je z akeho ? doboha, sak to muselo byt vydane. Ani v diskografii nemaju moc toho a chcem to od 71 do Moonovej smrti koncert
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 21. Marec , 2012, 19:45:54 » |
|
stale som nenasiel nejaky koncert po albume who's next, ktory mam velmi rad napr toto, je z akeho ? doboha, sak to muselo byt vydane. Ani v diskografii nemaju moc toho a chcem to od 71 do Moonovej smrti koncert Quadrophenia je najlepsi studiovy album od Who. A zivaky ani nehladaj lepsie ako live at leeds, resp. hocico do 73.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|