iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 27. Október , 2005, 22:43:51 » |
|
nechame hadat aj dalsich. Dvaja by ste boli z tej slivky dost nasrot
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 27. Október , 2005, 23:20:57 » |
|
bambus prave locksmithovi potvrdil vitazstvo ) je to tak. rastis, mal si ich nechat vyjadrit sa, ktory zvuk je LEPSI ) a az potom prezradit co je co.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 27. Október , 2005, 23:31:26 » |
|
ja budem hadat az po nejakom tom frtanikovi.a vobec sopliaci, starsi maju prednost!!! tak Rastis ulej )))) ))
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 27. Október , 2005, 23:35:45 » |
|
co sa tyka demaca, mne sa to paci a osobne som mojim ""gitarovym detickam"" povedal moje postrehy. keby ste poculi moje prvopociatky... uuuuuuuuuha, to by bola kritika. ale to bolo uz welmi welmi davno. (na stastie) p.s. bola by prca hodit to do diskusie, ze MOJE ZACIATKY aaaaaaaaaaaaaa;0
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 28. Október , 2005, 06:19:27 » |
|
rastis, mohol by si naliat aj mne jeden. Ja slivku moc rad... ..to sa tak hovori: maso zozerie aj pes. Na alkohol treba chlapa... :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Viktor
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 28. Október , 2005, 07:50:07 » |
|
pozrel som az teraz. obal dema ma prekvapil aj napadom aj peknostou. dobré. len skladby som nepocul, tu v robote je to zablokovane. tak ze by som ho kupil. dufam ze mi da imbus zlavu, ked mu dam uz to brnkatko malmsteena, lebo este sme sa odvtedy nevideli.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 28. Október , 2005, 09:54:57 » |
|
viktor a nosis ho stale pri sebe? Lebo minule som ta videl v aligaci, ale bolo tam tolko ludi, ze som ta tam potom nevedel najst...tak, ze ci sa mi vobec oplati
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 29. Október , 2005, 11:12:43 » |
|
nech je ako chce, palenka ma vola:razz:. bol som si isty. mesa ma proste iny zvuk ako marshall. na nahravke sa mi viac paci marshall. inak, som za mesu:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 29. Október , 2005, 19:57:37 » |
|
A CO SA TI NA NOM PREBOHA PACI ?? )
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 29. Október , 2005, 23:30:08 » |
|
Nedokazem najst vhodneho smajla na vyjadrejnie mojej skodoradosti. Snad len iggy :ide: lockmisth :thanx:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 30. Október , 2005, 12:17:04 » |
|
na nahravke sa mi zda rezavejsi ten marshall:) inak, globalne by som este k demu povedal ze sa mi to paci. tomorrow sa mi pozdava najviac, imbusove solicko ked sa prerobi, tak to bude super. este by som rad rasistovi nenapadne pripomenul moju vyhru. :razz: uz mam pripraveny poharik.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 07. November , 2005, 02:26:11 » |
|
Mno, nikto viac sa nevyjadri ku nasemu dietatku? Inak, kto chce demac, tak v piatok na koncerte v dubravke budeme mat. Ako pre vas, za padika :band:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 07. November , 2005, 22:12:04 » |
|
Ale jasne, dobre to je, nebud zakomplexovany . Inak prosil by som si aj ja jeden exemplar dema, pekne s bookletom a podpismi celej kapely, OK ? Samozrejme necakaj odomna ani korunu .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 07. November , 2005, 23:32:41 » |
|
rastis- potom mi to napalis ok? ja si booklet uz ofotiim ) ) )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 08. November , 2005, 00:15:33 » |
|
swordy: aby si si ho odfotil taky pekny, aky ho davame my, musel by si zaplatit 20,- ked k tomu pripocitas nejakych 15,- za medium s obalom, tak si usetril tak akurat na listok na autobus
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|