stagemaster
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 08. November , 2005, 00:21:32 » |
|
Imbus, Iggy - veelmi sa mi to paci, naozaj fajn skladby....:1:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMhardKy
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 08. November , 2005, 00:26:01 » |
|
No prihrejem si polievocku:) Podielal som sa na nahravani bicich (ako nahravac, nie ako hraac). Juhu! Ak ste teda samozrejme pouzili tie moje. Ak nie, idem klacat do kuta. Inac dobry zvuk ste z toho vykuzlili.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 08. November , 2005, 00:34:20 » |
|
Ano, pouzili, dakujeme. Dakujeme az tak, ze si v dakovacke na druhej strane bookletu. To si ani necakal, ze?
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 08. November , 2005, 00:34:52 » |
|
Rastis ) Ty si akoze nejaka vynimka ci co Ozaj, dnes sme s iggym tapetovali Bratislavu plagatmi na koncert a nasli sme vase plagaty. My sme boli taki grant, ze sme ich neprelepili, to si treba vazit Ale zato sme prelepili nejaku hip hop akciu ""Guru"" a potom nejakeho typka, budhu, co tu bude mat meditacne kruzky Stagemaster diki Swordy, ty had.tsss
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 08. November , 2005, 00:36:57 » |
|
ii boha, tolko smajlov v jednom prispevku, ...ok, uz nebudem :no:
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
MMhardKy
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 08. November , 2005, 00:44:07 » |
|
Iggy, ja lapam po dychu!:) A nasich plagatov bolo v meste 50, dnes ich je asi 10. Urobili sme totiz velku chybu. Prelepili sme po celej obchodnej skoro vsetky plagaty Sri Chimnoya. Vyhradne Sri Chimnoya. Lenze na obchodnej sidli Madal Bal... Darmo, so sektou sa neradno zahravat!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 08. November , 2005, 00:47:00 » |
|
ja sa k bambusovi fakt nepriznavam... rastis: povazuj tliachanie tej bledej tvare za bezpredmetne, sam ti ten tvoj kus prinesiem. k tomu budhovi, tak to bol stary sektar sri chinmoy a plagat toho repera sme prelepili len jeden, mozno dva. nie sme predsa vandali ) aha. a boli sme GRAND, ne grant. rastis, nechces bambusove dristy pausalne mazat? )
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 08. November , 2005, 00:48:12 » |
|
MMhardky: a dopice... my tiez...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 08. November , 2005, 00:53:05 » |
|
grant, grand, to mas fuk tiez som sa nad tym pozastavil, netrema kazdy omyl opravovat guru sme prelepili fakt len par...asi 3, niesme vandali, ani na ciste stlpy sme nedavali..a treba prelepovat vyhradne veci, ktore uz boli. Som zvedavy ako to bude vypadat o tri dni, ked sa prejdem po meste
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 08. November , 2005, 00:59:20 » |
|
chalani ale ja by som strasne chcel LP-cko, to v ponuke neni?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMhardKy
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 08. November , 2005, 01:06:05 » |
|
Sign ma LP-cko? Ako vinyl?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMhardKy
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 08. November , 2005, 01:08:01 » |
|
Off-topic> Pozeram, ze zajtra je rok tomu co som sa zaregistroval! :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 08. November , 2005, 01:11:04 » |
|
a stale si novacik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 08. November , 2005, 01:31:31 » |
|
MMhardKy - rob nieco, 7 prispevkov za rok je na vyhadzov z fora. Inak na Sri Chimnoja bacha, je to velky silak. Jednou rukou udvihne tusim vlak alebo take cosi - sa traduje o nom. Okrem tohho je to autor nespocetneho kvanta skvelej vesmirno-meditacnej muziky. Ak mate zbytocne vela majetku a zbytocne vela komplexov, je ta najlepsia partai. Len tu siet zeleziarstiev nechapem :hm:. Tolko moj prispevok ku Sing .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 08. November , 2005, 02:00:18 » |
|
ze Sing, toto mi nerob
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|