Branko
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 28. December , 2009, 19:51:55 » |
|
vraj este nehrali v BA pretoze ich sem zatial nikto nepozval a su vcelku pracovne vytazeni.. ...
Oni este funguju Dlho som od nich nic nepocul...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 07. Január , 2010, 13:26:36 » |
|
Pozdravujem chlapcov z Arielu, hlavne p.Kamila. Vyborna kapelka
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 07. Január , 2010, 13:33:33 » |
|
nikto z nich tu zial nie je.. a myslim ze ani ako kapela uz zrejme nefunguju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 07. Január , 2010, 13:49:26 » |
|
zistime, zavolam priatelovi na telefone dam vediet.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 07. Január , 2010, 14:19:42 » |
|
No tak som volal s Kamilom mladsim, takze to mam z prvej ruky ...kapela Ariel stale funguje , menil sa momentalne klavesak a bubenik, ale inak vsetko postarom. Takze sa mame na co tesit Kama si poznacil link tohto fora a tak sa tu mozno coskoro objavia aj clenovia Arielu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Angello
nováčik
Príspevkov: 7
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 26. Január , 2010, 09:24:24 » |
|
Zdravím chalani. Tak ako píšete, pomaly sa tu objavia aj členovia. Prvý ja, nový klávesák ako bolo spomenuté. Ariel aj naďalej funguje a tvrdo cvičíme aby ste si mohli skladby našich obľúbených kapiel vypočuť v čo najlepšej kvalite Pomaly sa plánujú aj prvé koncerty, potom určite dáme vedieť
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 26. Január , 2010, 09:57:19 » |
|
ty si 'novy' klavesak? kedy budu koncerty? sak toto je hroza s vami raz za rok hrate v takych destinaciach ze surany a pod srandy clovek za vami musi chodit 120 km ak vobec.. povodny klavesak bol uplny pan, tak verim ze ani ty nezaostavas... a vlastne aj stary bubenik bol ppci, ten novsi sa mi tam moc nepacil potom uz.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Angello
nováčik
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 26. Január , 2010, 16:32:32 » |
|
...prvý koncert sa chystá niekedy na marec v Ružomberku, a uvidíme čo ďalej. Určite ich bude niekoľko tu na Orave v okolí Dolného Kubína. Pred pôvodným klávesákom môžem aj ja , no snažím sa ako viem, aby to bolo stále čo najlepšie. Vidím že si spomínal, či sa nepôjde do BA. Niečo sa rysuje, takže to vôbec nie je vylúčené. A môžeme zaručiť, že keď začneme hrávať a bude sa vám to páčiť, tak tých koncertov bude omnoho viac ako doteraz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 26. Január , 2010, 16:39:09 » |
|
ok touto cestou by som chcel vyzvat kapely v BA - prosim ak hrate fajn hudbu pozvite Ariel na koncert ku nam, naozaj to stoji za to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 26. Január , 2010, 16:42:36 » |
|
dobre a teraz k tebe.. nepamatam si mena clenov ale pamatam si ako som sa rozpraval v Suranoch s vasim gitaristom ,ak sa nezmenil, o veciach a povedal ze nejake caste koncertovanie asi nehrozi kedze kazdy ma svoj zivot, rodinu a tak (pre tych co kapelu nepoznaju treba povedat ze tu nejde o chlapcov vo veku 19 rokov ale o ludi okolo 40-50 rokov)..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Angello
nováčik
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 26. Január , 2010, 17:37:26 » |
|
Máš pravdu...gitarista, spevák a basgitarista zostali rovnakí a ide o starších hudobníkov, no teraz prekvapím pretože ja mám niečo cez 19 a nový bubeník má 17. Ariel teda trošku omladol, ale to neznamená že bude preto nejak výrazne horší. Nový bubeník je úplne úžasný. V okolí som lepšieho v jeho veku nevidel a čo sa dreamu aj iných vecí týka, uhrá ich úplne vynikajúco. Ja tak isto mám už pár rokov odohraté, a možnosť cvičiť a hrať dream ako moju srdcovku je úplne super. Je dôležité aby človek bol aj "fanatik" do takejto hudby, keď ju chce napodobiť. :D Edit: Ešte ohľadom koncertov, ono predtým sa hlavne nehralo pre vyťaženosť bývalých členov, z ktorých jeden v študuje v Grátzi a druhý pracuje v Brne. My sme v súčasnosti z úzkeho okruhu oravy a liptova, takže bude jednoduchšie dať sa dokopy a vyraziť na koncerty. Teda aspoň dúfam, nemôžem zase hovoriť za všetkých. Dúfajme, že to všetko výjde.
|
|
« Posledná zmena: 26. Január , 2010, 17:46:54 od Angello »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 26. Január , 2010, 17:45:32 » |
|
Inak ked si uz na tomto fore, bolo by super keby si tu potom pisal terminy vasich koncertov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lubo
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 26. Január , 2010, 22:51:08 » |
|
super tesim sa. Som zvedavy dufam ze sa mi podari raz dojst na daky koncert ako znie ariel v novom ruchu :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 28. Január , 2010, 13:59:11 » |
|
...prvý koncert sa chystá niekedy na marec v Ružomberku, a uvidíme čo ďalej. Určite ich bude niekoľko tu na Orave v okolí Dolného Kubína. Pred pôvodným klávesákom môžem aj ja , no snažím sa ako viem, aby to bolo stále čo najlepšie. Vidím že si spomínal, či sa nepôjde do BA. Niečo sa rysuje, takže to vôbec nie je vylúčené. A môžeme zaručiť, že keď začneme hrávať a bude sa vám to páčiť, tak tých koncertov bude omnoho viac ako doteraz Angello od kial konkretne si, z Mikulasa? Nepozname sa nahodou? Nehral si s nami (anytime) par koncertov - domasa, tvrdosin, hrustin, parnica ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Angello
nováčik
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 30. Január , 2010, 15:38:37 » |
|
Angello od kial konkretne si, z Mikulasa? Nepozname sa nahodou? Nehral si s nami (anytime) par koncertov - domasa, tvrdosin, hrustin, parnica ?
Nie nie, ja som z Kubína, takže nehral ale Anytime poznám. Ak ste hrali v Párnici na niektorom z väčších podujatí minulý rok (nespomínam si už), tak je možné že sme sa aj stretli. Väčšinu tých akcii som bol ozvučovať spolu s miestnym zvukárom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|