ja by som to bral takto. Kato uz nejake gitary vyrobil (jednu som aj drzal chvilku v ruke), tak asi nebude uplny koko*t. a Majo Fero uz na nejake jeho gitary tiez hral, takisto na kopec inych, tak tiez nebude asi uplny koko*t. takze:
chces gitaru, ci nie ? ci strach z 3 hodinoveho cestovania je vacsi ?
kedy sa Ti naposledy vobec nepacil zvuk gitary, z coho bola, cim bola osadena a cez co si hral ?
1. samozrejme, ja kata beriem ako profika, aj pitu a joe maju jeho gitary, cize
ja len ze kazde drevo ma iny charakter zvuku a teda hodi sa na iny styl, teda aspon ja si to tak myslim, mozem sa samozrejme mylit. skor ma ale zaujimaju vase skusenosti s tou kombinaciou ktoru som opisal
na co sa moze hodit a tak. (ja chcem gitaru na tvrdu hudbu, deathmetal asi nie, nemam s kym hrat, ale taky rock by mohol byt
podladujem o pol tona, mozno o ton podladim)..
2. gitaru samozrejme chcem, preto ma zaujima nazor skusenejsich. len tak mimochodom, ten strat je fakt nadherny! dufam ze tak ako sa mi paci jeho vzhlad sa mi bude pacit aj to ako hra
3. naposledy? hm...tak mesiac a pol dozadu, ked som bol este na slovensku a mal v ruke moj squier...nic v zlom ale je to veslo so strunami na sebe...2xsc od vyroby, pri kobylke miniHB od slapaka...a zapojene do kamosovho ibanez komba...nic moc zvuk ale aj ked som ju mal v lampe ineho kamosa, tak ma ten zvuk zrovna neohuril
nebol uplne zly ale...
inac s tym cestovanim ... 3 hodiny su nic, teraz pojdem 2 dni busom domov, uz sa tesim