Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 17. Jún , 2009, 15:20:07 » |
|
skutocne je prekrasna.. vies prezradit aj cenu tej nadhery?
Vyšla ho okolo 50000,- Sk, drevo koa si nechal poslať z USA cez eBay, preto tá cena trochu narástla.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 17. Jún , 2009, 15:50:15 » |
|
trampoty s drevom z ameriky poznam aj ja.. takze magicka hranica 50K za skutocne profi nastroj ostava stale.. ci po znamosti alebo nie :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Farang
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 17. Jún , 2009, 15:53:32 » |
|
skutocne je prekrasna.. vies prezradit aj cenu tej nadhery?
Pokial sa dobre pamätám tak cca 45 - 50 000 SKK bez elektriky. To havajské koa je drahé drevo, kupil som ho z ebay za 12 000 SKK, vtedy bol dolar este vyššie než je dnes, za to máš krásny fladrovany javor na 3 akustiky Chcel som si dat urobit GA ale dosky boli na ten tvar malé, tak som sa uskromnil s dreadnaught.
|
|
« Posledná zmena: 17. Jún , 2009, 15:57:42 od Farang »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kato
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 31. Marec , 2010, 10:39:18 » |
|
Je to majster
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Doldy
Hosť
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 15. Apríl , 2010, 09:43:20 » |
|
poznate este okrem martina klemu na slovensku niekoho, kto vyraba akusticke gitary? + jeho kontakt, dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 15. Apríl , 2010, 09:50:51 » |
|
igor keller sa zaobera aj jazzovkami a vyrabal aj vselijake spotvorene balalajky, takze akusticke nastroje mu problem urcite nerobia.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Doldy
Hosť
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 15. Apríl , 2010, 09:58:41 » |
|
ide o to, ze by som potreboval iba urcite sucasti akustickej gitary - konkretne kompletny krk s hlavou bez upravy, taketo nieco urcite nedostanem v beznom nejakom e-shope takze hladam zdroj z kade by sa to dalo zadovazit. na stranke maju aj krky s hlavami ale iba na elektriky, nadpajacia cast ma u akustik uplne iny charakter takze neviem, brnknem mu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Doldy
Hosť
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 15. Apríl , 2010, 10:03:56 » |
|
jaj to si mylim so sollerguitars....igor ma vlastnu stranku a hned na nej nejaku jazzovku s "akustickym" spojenim krku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 08. September , 2011, 14:19:09 » |
|
Nové gitary do majstra Klemu v Bratislave na predajni. Podľa mňa kvalitou šiel ešte vyššie a dáva k nim aj najlepšie kufre na trhu Hiscox http://www.on-board.sk/klema-manufactr-49-23.aspx
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 06. Október , 2011, 22:24:59 » |
|
Vlastni este niekto gitaru zn. Klema ? Asi siahnem hlbsie do pokladnicky kvoli poriadnej akustike a rozhodujem sa, ci bud dam prednost gitaram typu Furch/Klema/Herda/atd... alebo siahnem po znackach Martin/Taylor.
Nejake nazory ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 06. Október , 2011, 22:33:54 » |
|
S Martinom Klemom mám veľmi dobrú skúsenosť, odporúčam ho všade. Dúfam, že aj Herda je dobrá značka. Martin alebo Taylor kvalitou porovnateľný s Klemovou majstrovskou gitarou ťa vyjde 2x toľko.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 06. Október , 2011, 22:39:10 » |
|
S Martinom Klemom mám veľmi dobrú skúsenosť, odporúčam ho všade. Dúfam, že aj Herda je dobrá značka. Martin alebo Taylor kvalitou porovnateľný s Klemovou majstrovskou gitarou ťa vyjde 2x toľko.
Tak Martin/Taylor su presne tie gitary, ktore ma nutili hrat. Ani nie zvukom, ale krkom. Ten pocit krku som zazil LEN na gitarach od 2500 € a vyssie. Musim si zahrat na tie Ceskoslovenske gitary niekde...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 06. Október , 2011, 23:42:36 » |
|
Tak Martin/Taylor su presne tie gitary, ktore ma nutili hrat. Ani nie zvukom, ale krkom. Ten pocit krku som zazil LEN na gitarach od 2500 € a vyssie.
A to si kde na takych hral?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 06. Október , 2011, 23:45:13 » |
|
Tak Martin/Taylor su presne tie gitary, ktore ma nutili hrat. Ani nie zvukom, ale krkom. Ten pocit krku som zazil LEN na gitarach od 2500 € a vyssie. Musim si zahrat na tie Ceskoslovenske gitary niekde...
Mne ide o zvuk. Potom o pohodlie pri hre a výzor. Výzor a zvuk Klemove gitary majú. Aké pohodlie chce hráč mať, o tom musí mať predstavu. Neviem v čom by mohli mať krk Martin a Taylor lepší od Klemu. Ale u ňho si môžeš povedať aj špeciálne požiadavky k výrobe.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 07. Október , 2011, 08:27:01 » |
|
A to si kde na takych hral?
Kedze casto chodim do studia, tak najdu sa nejake kusky. Najdrahsia bola Martina.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|