Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 19:32:13
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Majster Martin Klema  (Prečítané 41943 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #45 kedy: 17. Jún , 2009, 15:20:07 »

skutocne je prekrasna.. vies prezradit aj cenu tej nadhery?

Vyšla ho okolo 50000,- Sk, drevo koa si nechal poslať z USA cez eBay, preto tá cena trochu narástla.
Zaznamenané

ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #46 kedy: 17. Jún , 2009, 15:50:15 »

trampoty s drevom z ameriky poznam aj ja.. takze magicka hranica 50K za skutocne profi nastroj ostava stale.. ci po znamosti alebo nie :-)
Zaznamenané

Farang
okukávač

Príspevkov: 4

« Odpoveď #47 kedy: 17. Jún , 2009, 15:53:32 »

skutocne je prekrasna.. vies prezradit aj cenu tej nadhery?

Pokial sa dobre pamätám tak cca 45 - 50 000 SKK bez elektriky. To havajské koa je drahé drevo, kupil som ho z ebay za 12 000 SKK, vtedy bol dolar este vyššie než je dnes, za to máš krásny fladrovany javor na 3 akustiky  :) Chcel som si dat urobit GA ale dosky boli na ten tvar malé, tak som sa uskromnil s dreadnaught.
« Posledná zmena: 17. Jún , 2009, 15:57:42 od Farang » Zaznamenané
kato
pravidelný návštevník
Príspevkov: 425

« Odpoveď #48 kedy: 31. Marec , 2010, 10:39:18 »

Je to majster Bravooo
Zaznamenané
Doldy
Hosť
« Odpoveď #49 kedy: 15. Apríl , 2010, 09:43:20 »

poznate este okrem martina klemu na slovensku niekoho, kto vyraba akusticke gitary? + jeho kontakt, dik
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #50 kedy: 15. Apríl , 2010, 09:50:51 »

igor keller sa zaobera aj jazzovkami a vyrabal aj vselijake spotvorene balalajky, takze akusticke nastroje mu problem urcite nerobia.
Zaznamenané

o-yep sro
Doldy
Hosť
« Odpoveď #51 kedy: 15. Apríl , 2010, 09:58:41 »

ide o to, ze by som potreboval iba urcite sucasti akustickej gitary - konkretne kompletny krk s hlavou bez upravy, taketo nieco urcite nedostanem v beznom nejakom e-shope takze hladam zdroj z kade by sa to dalo zadovazit. na stranke maju aj krky s hlavami ale iba na elektriky, nadpajacia cast ma u akustik uplne iny charakter takze neviem, brnknem mu
Zaznamenané
Doldy
Hosť
« Odpoveď #52 kedy: 15. Apríl , 2010, 10:03:56 »

jaj to si mylim so sollerguitars....igor ma vlastnu stranku a hned na nej nejaku jazzovku s "akustickym" spojenim krku
Zaznamenané
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #53 kedy: 08. September , 2011, 14:19:09 »

Nové gitary do majstra Klemu v Bratislave na predajni.
Podľa mňa kvalitou šiel ešte vyššie a dáva k nim aj najlepšie kufre na trhu Hiscox
http://www.on-board.sk/klema-manufactr-49-23.aspx
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #54 kedy: 06. Október , 2011, 22:24:59 »

Vlastni este niekto gitaru zn. Klema ? Asi siahnem hlbsie do pokladnicky kvoli poriadnej akustike a rozhodujem sa, ci bud dam prednost gitaram typu Furch/Klema/Herda/atd... alebo siahnem po znackach Martin/Taylor.

Nejake nazory ?
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #55 kedy: 06. Október , 2011, 22:33:54 »

S Martinom Klemom mám veľmi dobrú skúsenosť, odporúčam ho všade. Dúfam, že aj Herda je dobrá značka. Martin alebo Taylor kvalitou porovnateľný s Klemovou majstrovskou gitarou ťa vyjde 2x toľko.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #56 kedy: 06. Október , 2011, 22:39:10 »

S Martinom Klemom mám veľmi dobrú skúsenosť, odporúčam ho všade. Dúfam, že aj Herda je dobrá značka. Martin alebo Taylor kvalitou porovnateľný s Klemovou majstrovskou gitarou ťa vyjde 2x toľko.
Tak Martin/Taylor su presne tie gitary, ktore ma nutili hrat. Ani nie zvukom, ale krkom. Ten pocit krku som zazil LEN na gitarach od 2500 € a vyssie. Musim si zahrat na tie Ceskoslovenske gitary niekde...
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #57 kedy: 06. Október , 2011, 23:42:36 »

Tak Martin/Taylor su presne tie gitary, ktore ma nutili hrat. Ani nie zvukom, ale krkom. Ten pocit krku som zazil LEN na gitarach od 2500 € a vyssie.
A to si kde na takych hral?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #58 kedy: 06. Október , 2011, 23:45:13 »

Tak Martin/Taylor su presne tie gitary, ktore ma nutili hrat. Ani nie zvukom, ale krkom. Ten pocit krku som zazil LEN na gitarach od 2500 € a vyssie. Musim si zahrat na tie Ceskoslovenske gitary niekde...

Mne ide o zvuk. Potom o pohodlie pri hre a výzor. Výzor a zvuk Klemove gitary majú. Aké pohodlie chce hráč mať, o tom musí mať predstavu. Neviem v čom by mohli mať krk Martin a Taylor lepší od Klemu. Ale u ňho si môžeš povedať aj špeciálne požiadavky k výrobe.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #59 kedy: 07. Október , 2011, 08:27:01 »

A to si kde na takych hral?
Kedze casto chodim do studia, tak najdu sa nejake kusky. Najdrahsia bola Martina.
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.034 sekund, 23 otázok.