Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 19:25:48
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Majster Martin Klema  (Prečítané 41938 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
jc
okukávač

Príspevkov: 3

« Odpoveď #75 kedy: 10. Apríl , 2013, 08:44:16 »

poznam Martinove gitary dobre a musim povedat ze nie su najlepsie na akych som hral maju zvuk vyskovy a basovy ale ak hrate
solo je takmer stratena v stredoch robi to jeho velky tvar gitar treba pozret na rozawood.cz tie hraju perfektne aj v stredoch
zvuk je specificky niekomu staci bas niekomu vysky ale ako celok to nemusi hrat,,treba mat viac gitar celomasivov pri sebe a rozne tvary a potom sa nazory budu riadne menit.
Zaznamenané
jc
okukávač

« Odpoveď #76 kedy: 10. Apríl , 2013, 08:45:31 »

ano tie stredy
Zaznamenané
jc
okukávač

« Odpoveď #77 kedy: 10. Apríl , 2013, 08:48:02 »

klemove gitary su basy a vysky a hral si niekedy s niekym a soloval si? asi nie lebo by sa strady stracali
Zaznamenané
telcontar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 433

« Odpoveď #78 kedy: 10. Apríl , 2013, 08:57:22 »

Huh!
debata s imaginarnym priatelom, alebo odpovede na PM v teme
Zaznamenané

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #79 kedy: 10. Apríl , 2013, 09:07:08 »

Bavím sa skvele male faux pas
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #80 kedy: 10. Apríl , 2013, 11:35:26 »

zhodou okolnosti som vcera riesil cosi s Klemovkou a podobny pocit som mal - malo stredov. velke telo, na tie pomery dost tichy zvuk. perfektne ladenie, aj pekna hlasitostna vyrovnanost medzi strunami, len trochu do "V".
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #81 kedy: 10. Apríl , 2013, 12:29:12 »

tak.. a nebol to nahodou model grand auditorium? lebo presne tak to ma hrat.. na stredove strikovanice by bol lepsi ten mensi model imho..
inak..naco treba mat na akustike vela stredov? lebo sak tam nejde o to rezat skrz mix hudobnikov co kazdy brusi na 300db
« Posledná zmena: 10. Apríl , 2013, 12:30:03 od kaolko » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #82 kedy: 10. Apríl , 2013, 12:59:19 »

neviem, ako sa ten model volal, ale klasicky Dreadnought. a naco stredy ? no lebo ked ich musis dodatocne na EQ vytahovat, aby ta gitara nezaliezla do stratena medzi ostatnymi nastrojmi, tak si povies, ze skoda, ze ich nema viac sama o sebe, bez nutnosti EQ...
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #83 kedy: 10. Apríl , 2013, 13:48:26 »

Dreadnought by mal byť viac stredový, počul som to tak aj na Klemových gitarách. Ja mám Grand Auditorium, tam je skôr zvuk pekne vyrovnaný, nie je až tak výrazne hlasný, ale ani tichý. Možno trochu do V, ako rastis spomínal.

Veselé, že sa niekto registruje na fórum, len aby pokritizoval gitarovú značku a porozprával sa sám so sebou. :)
Zaznamenané

hyenik
stály hosť
Príspevkov: 1406

« Odpoveď #84 kedy: 10. Apríl , 2013, 14:32:29 »

jako vzdy zalezi na pozadi.... solista stredy skutecne nepotrebuje, naopak takova akustika muze mit hodne surovy az neprijemny zvuk sama o sobe, ale do slozitejsiho mixu je to jedina zachrana.
Zaznamenané

Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #85 kedy: 23. August , 2013, 13:16:06 »

vie niekto ako to momentalne funguje s firmou pana Klemu ? Z gitar vyrobenych na Slovensku sa da kupit iba to co je v ponuke na stranke ako "black line" cez distributora, alebo je stale mozne kupit priamo od neho a mierne upravit specifikaciu
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #86 kedy: 23. August , 2013, 15:56:27 »

vie niekto ako to momentalne funguje s firmou pana Klemu ? Z gitar vyrobenych na Slovensku sa da kupit iba to co je v ponuke na stranke ako "black line" cez distributora, alebo je stale mozne kupit priamo od neho a mierne upravit specifikaciu

Dá sa určite kúpiť aj priamo od neho, distribúcia je hlavne do zahraničia. Treba mu zavolať, dá sa dohodnúť aj na špecifickom modeli.
Zaznamenané

oblaty
pravidelný návštevník
Príspevkov: 235

« Odpoveď #87 kedy: 23. August , 2013, 23:28:07 »

Dá sa určite kúpiť aj priamo od neho, distribúcia je hlavne do zahraničia. Treba mu zavolať, dá sa dohodnúť aj na špecifickom modeli.
Ak sa nemýlim, on teraz sídli v USA... mal by priamo tam vyrábať či?
Zaznamenané

Niečo z mojej tvorby - vyrobene, upravene, opravene gitary - http://www.facebook.com/PKGuitars
Kontakt: oblaty@gmail.com   www.facebook.com/pksinan
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #88 kedy: 24. August , 2013, 00:17:00 »

nie, stále sídli tu.
Zaznamenané

kato
pravidelný návštevník
Príspevkov: 425

« Odpoveď #89 kedy: 24. August , 2013, 17:28:07 »

Pred tyzdnom bol doma .Doma je  len doma trepes k....Ked chces  dobru gitaru neznamena ze v usa maju patent na rozum.
je to pan majster obdivujem jeho pracu .
« Posledná zmena: 24. August , 2013, 17:37:40 od kato » Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.105 sekund, 23 otázok.