Darthez
|
|
« Odpoveď #240 kedy: 13. September , 2008, 10:02:58 » |
|
jasne vyborne boli aj kulturne vlozky :D mame fajn videa, zazitky, proste prijemny vecer.. Len nechapem kde boli vsetci ti co tu vypisovali jak strasne radi dojdu a pod. pitchoviny.. :D Inak Dorian, preco ako firemny hrac fenderu si hral na Gibsone, hlave Soldano a Randall boxe? :D
kaolko, ja aj exhumer sme pekne vpredu boli a k aparature: lebo to hralo hovadsky dobre inak bedna nebola peavey?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #241 kedy: 13. September , 2008, 10:38:51 » |
|
koncert bol uzasny...zvuk bol super...len v prvom songu to piskalo..ale to nevadi..aj balet sa dal..no proste super vecer
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #242 kedy: 13. September , 2008, 10:39:52 » |
|
jasne vyborne boli aj kulturne vlozky :D mame fajn videa, zazitky, proste prijemny vecer..
. Aj mne sa velmi páčil koncert!
|
|
« Posledná zmena: 14. September , 2008, 09:41:45 od brambora »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #243 kedy: 13. September , 2008, 10:49:02 » |
|
kaolko, ja aj exhumer sme pekne vpredu boli a k aparature: lebo to hralo hovadsky dobre inak bedna nebola peavey? hmm vadim hral na aparate gitaristu z janesession (miro myslim sa vola) box mal Randall sa mi zda.. vcelku fajn len pri solach trosku preonakvene zachodovym reverbom..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #244 kedy: 13. September , 2008, 21:42:40 » |
|
takze dnesny koncert v DCA bol paradny - parada Dorian Gray, aj dobre prupovidky Vadim aj zvysne kapelky boli dobre. jedine co bolo nahovno bola ta kosa, ale nuz, co sa dalo robit a zvuk bol takisto paradny, sice mi potom Vadim povedal, ze jemu sa zvuk az tak nepacil. pretoze ten aparat co ma, hra podla jeho slov rozne na roznych miestach, ale mne pacil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
load
náhodný pocestný
Príspevkov: 80
|
|
« Odpoveď #245 kedy: 13. September , 2008, 22:24:49 » |
|
takze dnesny koncert v DCA bol paradny - parada Dorian Gray, aj dobre prupovidky Vadim aj zvysne kapelky boli dobre. jedine co bolo nahovno bola ta kosa, ale nuz, co sa dalo robit a zvuk bol takisto paradny, sice mi potom Vadim povedal, ze jemu sa zvuk az tak nepacil. pretoze ten aparat co ma, hra podla jeho slov rozne na roznych miestach, ale mne pacil Aj mne sa pacil koncert... len ta STRASNA zima... No ale fajn. Skoda ze nebol ma konci este pridavok... aj som krical ale asi malo No tak zas nabuduce a super koncerte. Alebo skor asi na hodine prstolamov
|
|
« Posledná zmena: 13. September , 2008, 22:25:05 od load »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #246 kedy: 14. September , 2008, 03:19:17 » |
|
jasne vyborne boli aj kulturne vlozky :D mame fajn videa, zazitky, proste prijemny vecer.. Len nechapem kde boli vsetci ti co tu vypisovali jak strasne radi dojdu a pod. pitchoviny.. :D Inak Dorian, preco ako firemny hrac fenderu si hral na Gibsone, hlave Soldano a Randall boxe? :D
bol by som trosku taktnejsi na tvojom mieste !! ale odpoviem ti. Mam dve kapely a v jednej s nich hram vyhradne na fender (VPB sa to vola) a za druhe dosku co som natocil na gibsonoch a este som nebol hracom fenra musim v ramci toho zvuku prezentovat na gibsone, ci mas iny nazor?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #247 kedy: 14. September , 2008, 03:20:25 » |
|
takze dnesny koncert v DCA bol paradny - parada Dorian Gray, aj dobre prupovidky Vadim aj zvysne kapelky boli dobre. jedine co bolo nahovno bola ta kosa, ale nuz, co sa dalo robit a zvuk bol takisto paradny, sice mi potom Vadim povedal, ze jemu sa zvuk az tak nepacil. pretoze ten aparat co ma, hra podla jeho slov rozne na roznych miestach, ale mne pacil piskanie sposobil zvukar na odposluchoch. o aparate to plati, co si napisal.. dik za podporu.. hlavne, ze sme sa stretli "face to face" a prezili sme pekny vecer s rock n rollom znacky DORIAN GRAY
|
|
« Posledná zmena: 14. September , 2008, 03:33:37 od Dorian »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #248 kedy: 14. September , 2008, 08:36:09 » |
|
bol by som trosku taktnejsi na tvojom mieste !! ale odpoviem ti. Mam dve kapely a v jednej s nich hram vyhradne na fender (VPB sa to vola) a za druhe dosku co som natocil na gibsonoch a este som nebol hracom fenra musim v ramci toho zvuku prezentovat na gibsone, ci mas iny nazor? nieco mi uslo ci co? jak ze taktnejsi? :D sa len pytam, ne?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #249 kedy: 14. September , 2008, 09:37:56 » |
|
pretoze ten aparat co ma, hra podla jeho slov rozne na roznych miestach,
Special Edition ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #250 kedy: 14. September , 2008, 10:20:27 » |
|
Dorian daj si do Fendra minihumbucker a mozes odohrat vsetko na Fendri.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #251 kedy: 14. September , 2008, 12:42:16 » |
|
Special Edition ? nie zvukar ( moj byvaly ucitel gitary ) mi spominal, ze tam bol problem so zemami. a nemohli tahat aparaturu z jednej fazy, takze im to potom sposobovalo problemy s brumom. tak aparat tiez nemusel hrat dobre skrz tu zem zlu. ty si tam bol/nebol ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #252 kedy: 14. September , 2008, 14:06:57 » |
|
Adam Rišo mi spomínal že aj baletné kreacie pri koncerte boli.Labutie jezero či čo.
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #253 kedy: 14. September , 2008, 14:07:38 » |
|
Adam Rišo mi spomínal že aj baletné kreacie pri koncerte boli.Labutie jezero či čo. no jasne..barborka nam zatancovala
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #254 kedy: 14. September , 2008, 14:12:09 » |
|
Ona môže.Dievča ako ona to iste graciôzne zvládla v rytme.Zasa som prišiel o niečo. Ale viac ma mrzí že som nemohol na koncert.Teraz tak skoro v blave nebudú.Rišo si velmi chválil.
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
|