Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 04:12:55
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Milan Číž  (Prečítané 27729 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
jazz
nováčik
*
Príspevkov: 58

« Odpoveď #30 kedy: 02. Apríl , 2007, 23:10:21 »

Tiez sa mozem pochvalit jednym kuskom od Milana Ciza Zdravíčko :

Musim sa priznat, ze pred tym som nepocul o nikom zo Slovenska kto by robil archtop gitary. Preto, ked som nahodou narazil na Milanovu webstranku a zbadal tam lubovku  Fuuha zíram , bol som prijemne prekvapeny. Mam uz jednu akusticku jazz gitaru na mieru od nemeckeho vyrobcu s ktorou som spokojny ale potreboval som gitaru so zabudovanym snimacom.
Oslovil som ho teda, nevedel som do coho idem ale dal som na dobry pocit z prveho stretnutia. Riskol som to.
Vysledok predcil moje ocakavania. Milan je vazny profik - co sa remesla tyka ale velmi dobre sa s nim aj komunikovalo. Chcel som gitaru s vlastnym dizajnom a mal som kopec napadov. Vsetko sme do detailov preberali pocas vyroby hlavne cez maily. Samozrejme ako na kazdom prototype aj tu upravujeme este nejake detaily. Ale co sa zvuku tyka, som absolutne spokojny. Gitara ma skvely response, plny ton jasne basy a pevne vysky.
Co viac chciet? Nehovoriac o vybornej cene Popiskujem si za celomasiv.
Gitarka ma dobru odozvu aj medzi hudobnikmi - viem, ze teraz robi gitaru mojmu spoluziakovi Slovincovi.
Posielam aj nejake foto z vyroby:

Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #31 kedy: 02. Apríl , 2007, 23:23:27 »

Tiez sa mozem pochvalit jednym kuskom od Milana Ciza Zdravíčko :
Musim sa priznat, ze pred tym som nepocul o nikom zo Slovenska kto by robil archtop gitary.

Robia viaceri, viem este o min. dalsich dvoch.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
jazz
nováčik
*

« Odpoveď #32 kedy: 03. Apríl , 2007, 09:04:22 »

ok, o jednom viem aj ja, ale terminy a komunikacia - resp. nekomunikacia...  ?§!. A kto je ten druhy?
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #33 kedy: 03. Apríl , 2007, 10:09:13 »

ok, o jednom viem aj ja, ale terminy a komunikacia - resp. nekomunikacia...  ?§!. A kto je ten druhy?

Igor Keller robi tiez obcas lubovky pokial viem, dokonca ich uspesne predava v zahranici.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
cutaj
pravidelný návštevník
Príspevkov: 175

« Odpoveď #34 kedy: 03. Apríl , 2007, 20:43:16 »

aj Miloš Klas ...
Zaznamenané
jazz
nováčik
*

« Odpoveď #35 kedy: 03. Apríl , 2007, 22:04:48 »

no to je prave ten prvy pripad co som spominal...
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #36 kedy: 08. Apríl , 2007, 16:45:40 »

Vcera som na koncerte kapely Peoples videl gitaru od Ciza. Na prvy pohlad vyzerala uplne ako ta co ma Shuni (Danka z Margot), lenze tato ma full scalloped.

Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
jazz
nováčik
*

« Odpoveď #37 kedy: 13. Marec , 2009, 00:19:35 »

Nove gitarky od majstra Ciza. 
Prva pravdepodobne unikat na SK - 18 palcovy archtop. velmi detailne vykladanie na hmatniku... Krasny velky sound.

Zaznamenané
misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #38 kedy: 13. Marec , 2009, 09:55:30 »

Síce neviem čo by som ja s takou gitarou robil.  ha ha ha
Ale sú nádherné. Super.
Prečo 18 palcov?
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #39 kedy: 13. Marec , 2009, 09:55:43 »

Neviem pochopit, preco na tej gitare nie je binding na prazcoch. Takto to posobi akoby bola amatersky preprazcovana.  Popiskujem si
Zaznamenané

Racius
pravidelný návštevník
Príspevkov: 243

« Odpoveď #40 kedy: 13. Marec , 2009, 15:30:35 »

kks, akurát keď vyrábal značky na Henry G. Jazz (tá červená) som bol u neho v dielni na porady... hral sa s tým veru Bavím sa skvele
Keď som sa ho už už chcel spýtať, že odkial kupuje perleť, tak som si všimol na pracovnom stole rozrýpanú mušľu z mora ha ha ha
šikovný majster :)

inak pán Čellár, vy ste vlastníkom jednej z tých nových ? Fuuha zíram
« Posledná zmena: 13. Marec , 2009, 15:32:37 od Racius » Zaznamenané
jazz
nováčik
*

« Odpoveď #41 kedy: 13. Marec , 2009, 22:03:01 »

Neviem pochopit, preco na tej gitare nie je binding na prazcoch. Takto to posobi akoby bola amatersky preprazcovana.  Popiskujem si

Praveze binding tam je, akurat je vo forme natural dreva. Tak ako aj lemovanie tela. Žmurk
Zaznamenané
jazz
nováčik
*

« Odpoveď #42 kedy: 13. Marec , 2009, 22:08:09 »

Síce neviem čo by som ja s takou gitarou robil.  ha ha ha
Ale sú nádherné. Super.
Prečo 18 palcov?
To je velkost tela, bezne su sedemnastky, tieto osemnastky sa pouzivali v bigbandoch, v case ked este neboli zosiky  ?§!.
Su dost hlasne aj bez stavy.
No co ja viem, co by si robil? Zeby hral?  Žmurk
Zaznamenané
jazz
nováčik
*

« Odpoveď #43 kedy: 13. Marec , 2009, 22:11:41 »

kks, akurát keď vyrábal značky na Henry G. Jazz (tá červená) som bol u neho v dielni na porady... hral sa s tým veru Bavím sa skvele
Keď som sa ho už už chcel spýtať, že odkial kupuje perleť, tak som si všimol na pracovnom stole rozrýpanú mušľu z mora ha ha ha
šikovný majster :)

inak pán Čellár, vy ste vlastníkom jednej z tých nových ? Fuuha zíram

ha ha ha pán Racius, Čellár je vlastníkom tej oranžovej, pridanej do fóra dávnejšie  Zdravíčko
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #44 kedy: 13. Marec , 2009, 22:15:51 »

A "jazz" je nebodaj Borisko Cellar?
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.042 sekund, 23 otázok.