Hosť
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 11. December , 2005, 21:10:59 » |
|
no jo.... to riti s celym slovenskom.... 1 poriadne hudobniny v BA a nikde nic.... :dry:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondro
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 11. December , 2005, 21:16:35 » |
|
no ked nic nemozes najst tu,odporucam vrelo sadnut na bus a spravit si vylet do viedne..ja to tu za rohom a skoro urcite tam daco najdes..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 12. December , 2005, 17:11:02 » |
|
ondro napísal:no ked nic nemozes najst tu,odporucam vrelo sadnut na bus a spravit si vylet do viedne..ja to tu za rohom a skoro urcite tam daco najdes.. :huh: Ved ja xcem len asymetricku sipku s 24 prazcami a orig. floydom ...smrk smrk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 12. December , 2005, 17:24:01 » |
|
Tato debata uz sa toci cela dookola.Ak to co chces a za tolko,kolko chces neponuka ziadny vyrobca,tak si to nechaj vyrobit.Hociktory normalny vyrobca gitar ti urobi taku asymetrisku sipku za 25000 s 24 prazcami,ze strach....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 12. December , 2005, 17:42:10 » |
|
A koho by si mi doporucil.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 12. December , 2005, 18:26:39 » |
|
Skus sa pozriet do temy nasi vyrobcovia gitar a tam su niektori vyrobcovia podrobnejsie rozobrati.Ja mam gitary od Marcela Segenyiho,Milosa Klasa a Kamila Grebena.Som spokojny zo vsetkymi,ale v tejto cene by som asi oslovil Segenyiho.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 24. Február , 2006, 18:54:14 » |
|
U kamoša som videl toto telo,imidžovo na metal jak stvorené.
|
|
« Posledná zmena: 05. Január , 2007, 15:48:27 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 25. Február , 2006, 13:36:36 » |
|
Však si kúp nejaký poriadny superstrat s Floydom a dvojoktávovým krkom .... neviem, čo riešiš, prečo furt trváš na tej šípke. Je to len o imidži a čo sa týka hrania, šípka nič podstatné neprináša, akurát má tendenciu zavesená padať na hlavu a posediačky je nehratežná.
Oveža podstatnejšie je to, čo hráš.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 314
\m/
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 05. Február , 2010, 19:58:56 » |
|
NO akurat som nasiel taku gitaru (ktoru si planujem kupit) a ma 24 prazcov, Floyd Rose tremolo a EMG snimace Cort VX-4V a pozeram na zaciatku temy ze nieco take hladas maju ju v thomanne za nejakych 566 Eur
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
Prog is Love, Prog is Life.
Proud Cort guitars player, and Peavey Amp user...
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 05. Február , 2010, 20:11:56 » |
|
NO akurat som nasiel taku gitaru (ktoru si planujem kupit) a ma 24 prazcov, Floyd Rose tremolo a EMG snimace Cort VX-4V a pozeram na zaciatku temy ze nieco take hladas maju ju v thomanne za nejakych 566 Eur to pisal cirka 5 rokov dozadu priatelu
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 314
\m/
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 05. Február , 2010, 20:51:51 » |
|
to pisal cirka 5 rokov dozadu priatelu jo aha tak sa tvarme ze nic som nenapisal
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
Prog is Love, Prog is Life.
Proud Cort guitars player, and Peavey Amp user...
|
|
|
Filko
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 29. Máj , 2010, 13:51:49 » |
|
minule so našiel na nete celko pekne video o dobrych a zlych gitarach na trash/heavy piše tam o kladoch a zaporoch 1/3 2/3 3/3
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sniper_svk
nováčik
Príspevkov: 6
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 30. December , 2010, 23:04:37 » |
|
Rad by som si kupil nejaku elektriku. Velmi sa mi lubia hokejkove jacksony a tak ci by ste nejaku neporadili do tych 600 euro. Asi s floyd rose (oplati sa kupovat s normalnou kobylkou?). Urcite 2x humbuckre a 24 prazcov. dopredu dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 30. December , 2010, 23:10:35 » |
|
Rad by som si kupil nejaku elektriku. Velmi sa mi lubia hokejkove jacksony a tak ci by ste nejaku neporadili do tych 600 euro. Asi s floyd rose (oplati sa kupovat s normalnou kobylkou?). Urcite 2x humbuckre a 24 prazcov. dopredu dakujem To je vela takych... A ci chces FR, alebo pevnu je cisto na tebe. S istotou ti viem povedat, ze pevna kobylka ma lepsie zvukove vlastnosti na nastroj, jak je napr. sustain, alebo urcite ta necaka niekolkohodinove ladenie oktav, atd... http://www.thomann.de/de/schecter_damien_6_fr_sbk.htmpripadne nejake Ibanezy alebo tebou spominane Jacksony.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sniper_svk
nováčik
Príspevkov: 6
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 30. December , 2010, 23:18:52 » |
|
a ktore gitary sa viac rozladuju floyd rose alebo normalna kobylka? alebo to zavisi od toho ako na to hram
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|