Bol som na dovolenke na Orave a raz jeden deň sme mali po ceste Zákamenné. Reku skočíme pozreť majstra Sivčáka. Má uvedené číslo domu 1050 a také sme v dedine ani nevideli
Tak sme sa spýtali najbližšej tety pri ceste, povedala že býva neďaleko.
Vpálili sme na jeho parkovaciu plochu, vystúpil z auta a premýšlal čo mu tak poviem
Čakal som že bude nevrlý, že čo si to dovolujem ho otravovať, ale zdanie klamalo.
Videl som ako nejaká do leskla spotená osoba rýpala do trávniku pred domom, spoznal som tú preriedenú ofinu z fotiek a oslovil.
Ústretovo ma privítal, potriasol rukou a dokonca si matne spomínal na fotky akejsi domo robo ESP KH2. Na otázku čo to kope riekol, že to bude nová dielňa, vraj aby to mal bližšie z domu.
Ukázal mi pracovňu, ktorá slúži ako skladisko súčiastok a kancelária dokopy, videl som haldy gitarového hardwaru, spústy krabičiek so snimačmi, škatule s ozdobnými šróbmi a hlavne dva strojany na gitary a bassgitary. Pár bassičiek som si osiahal, držal som dokonca v rukách surový krk na Ondrého Čiernu Perlu.
Do krátkeho rozhovoru sa primiešal aj môj foter, takto sme sa povyprávali a po asi 10 minútach sme sa v dobrom rozišli každý svojou cestou, potriasli rukami, majster išiel ďalej kopať a my smerom na Oravice.
Toľko dojmov zo stretnutia s majstrom Sivčákom