Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 06:42:55
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 31 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Rudo Sivčák Soller Guitars  (Prečítané 149735 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #255 kedy: 21. August , 2011, 20:58:22 »

lebo to pocujeme len my hlupi gitaristo :-) a aj to len z tohto fora :-)

ale musim sa priznat, ze vejarovity mnatnik patri medzi moje dalsie ciele :-)
Zaznamenané

Riffer Kobron
okukávač

Príspevkov: 3

« Odpoveď #256 kedy: 29. September , 2012, 10:03:18 »

Dobrý deň,

Ruda poznám je to MAJSTER - opravoval mi už tri gitary.

Teraz k tomuto vláknu. Mnohí tuná píšete o vaších pocitoch aké sú gitary v porovnaní medzi sebou. Len na jedno ste zabudli - aby ste mohli porovnať dve gitary musíte ich mať fyzicky a v tom istom čase pri sebe. Takže ak ste to neurobili tak vaše info má pramalú cenu...

Odpoveď či gitara od Ruda áno alebo nie je pritom zakódovaná do niektorých tuná uvedených príspevkov. Prečo trvá dodávka dreva Rudovi aj 8 mesiacov niekedy - lebo TOP DREVO NIE JE HOCIKOMU K DISPOZÍCII - a žiaľ ani Rudovi. Obávam sa že úplne špičkové drevo Rudo nezoženie nikdy a ak aj áno tak to by potm by začínal na cene cca. 4.000Euro za kus (Alembic, Ken Lawrence, Custom ESP, B.C.Ritch, Custom Jackson) len za drevo bez opracovania. V spracovaní a elektronike je Rudo maximálny  MAJSTER zvládol by čokoľvek.

Originál Stratocaster alebo Les Paul... Hral som v jednej miestnosti na 5 vintage Les Paul - jeden sa chytal na moje ESP-čky - chcel som ho kúpiť ale majiteľ nepredal - núkal som mu 2.000Euro...

Na dobrý Stratocaster som ešte nenarazil nikdy... Podľa mňa je na metal Stratocaster vyložene nevhodný.

Záver: Soller, Gibson Les Paul a Fender Stratocaster sú o kuse nie o firme. Len na jednu značku sa dá spoľahnúť ako na firmu - ESP - precízny japonský psychopati.
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #257 kedy: 29. September , 2012, 10:54:27 »

4000e za drevo na jednu metalovu gitaru?? fuu, zavrat
Zaznamenané
FakyGrobian
pravidelný návštevník
Príspevkov: 478

« Odpoveď #258 kedy: 29. September , 2012, 12:00:25 »

mnoho smelých tvrdení na môj vkus
Zaznamenané

Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #259 kedy: 29. September , 2012, 12:15:15 »

...Hral som v jednej miestnosti na 5 vintage Les Paul - jeden sa chytal na moje ESP-čky - chcel som ho kúpiť ale majiteľ nepredal - núkal som mu 2.000Euro....

... to musel byt ozaj vintage Les Paul, a ze ho hajzel za 2 litre nechcel predat  Nechajte ma vydýchať

...
Na dobrý Stratocaster som ešte nenarazil nikdy... Podľa mňa je na metal Stratocaster vyložene nevhodný.

cize dobry Stratocaster neexistuje preto, ze Sratocaster je vylozene nevhodny na metal ?

.. Len na jednu značku sa dá spoľahnúť ako na firmu - ESP - precízny japonský psychopati.

ktoru pesnicku od Metaliky si sa naucil hrat prvu ?

inak vitaj na fore - konecne zase niekto normalny  Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #260 kedy: 29. September , 2012, 13:49:40 »

4000e za drevo na jednu metalovu gitaru?? fuu, zavrat

nie za drevo ale nastroj ako taky.. co pri top exotickych drevinach a vyrobnych postupoch je uplne bezna cena Žmurk a inak co je to metalova gitara? dik za odpoved..
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #261 kedy: 29. September , 2012, 13:51:19 »

inak rastis asi vcelku dobre zhrnul co si myslim o tom prispevku vyssie  Zdravíčko
Zaznamenané

palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #262 kedy: 29. September , 2012, 14:16:45 »

nie za drevo ale nastroj ako taky.. co pri top exotickych drevinach a vyrobnych postupoch je uplne bezna cena Žmurk a inak co je to metalova gitara? dik za odpoved..
silny vysoky vystup snimacov do vysokoziskoveho aparatu. skusenosti a nahravky vseobecne ukazuju akysi sotva pocutelny dopad dreva na zvuk na cistom kanale, ktory sa uplne straca na skreslenom. na highgaine sa 4000e za drevo podla mna skoro urcite neukaze, i ked su nazory ze reku "preco by to tak nemalo byt na hajgejne ked to ide na kline"
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #263 kedy: 29. September , 2012, 14:17:53 »

Hral som v jednej miestnosti na 5 vintage Les Paul - jeden sa chytal na moje ESP-čky - chcel som ho kúpiť ale majiteľ nepredal - núkal som mu 2.000Euro...

Ja by som Ti ho tiez nepredal.  Bavím sa skvele

A hral si uz na nejakom?
« Posledná zmena: 29. September , 2012, 14:19:16 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #264 kedy: 29. September , 2012, 14:18:38 »

skusenosti a nahravky vseobecne ukazuju akysi sotva pocutelny dopad dreva na zvuk na cistom kanale

Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #265 kedy: 29. September , 2012, 15:24:00 »

Dobrý deň,

Teraz k tomuto vláknu. Mnohí tuná píšete o vaších pocitoch aké sú gitary v porovnaní medzi sebou. Len na jedno ste zabudli - aby ste mohli porovnať dve gitary musíte ich mať fyzicky a v tom istom čase pri sebe. Takže ak ste to neurobili tak vaše info má pramalú cenu...

Odpoveď či gitara od Ruda áno alebo nie je pritom zakódovaná do niektorých tuná uvedených príspevkov. Prečo trvá dodávka dreva Rudovi aj 8 mesiacov niekedy - lebo TOP DREVO NIE JE HOCIKOMU K DISPOZÍCII - a žiaľ ani Rudovi. Obávam sa že úplne špičkové drevo Rudo nezoženie nikdy a ak aj áno tak to by potm by začínal na cene cca. 4.000Euro za kus (Alembic, Ken Lawrence, Custom ESP, B.C.Ritch, Custom Jackson) len za drevo bez opracovania. V spracovaní a elektronike je Rudo maximálny  MAJSTER zvládol by čokoľvek.

Originál Stratocaster alebo Les Paul... Hral som v jednej miestnosti na 5 vintage Les Paul - jeden sa chytal na moje ESP-čky - chcel som ho kúpiť ale majiteľ nepredal - núkal som mu 2.000Euro...

Záver: Soller, Gibson Les Paul a Fender Stratocaster sú o kuse nie o firme. Len na jednu značku sa dá spoľahnúť ako na firmu - ESP - precízny japonský psychopati.

u mad bro
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #266 kedy: 29. September , 2012, 20:39:07 »

Dobrý deň,

Vitaj na fóre. Zdá sa, že bude zase po dlhom čase trocha zábavy:-) Stevinovi nejak došiel dych, tak sa snaž:-))))
Zaznamenané

Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #267 kedy: 29. September , 2012, 20:55:50 »

4.000Euro za kus (Alembic, Ken Lawrence, Custom ESP, B.C.Ritch, Custom Jackson) len za drevo bez opracovania. V

custom shop jackson ta stoji medzi 2500 - 3000 dolarov novy ak si to objednas cez normalneho distributora
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #268 kedy: 30. September , 2012, 08:39:15 »

silny vysoky vystup snimacov do vysokoziskoveho aparatu. skusenosti a nahravky vseobecne ukazuju akysi sotva pocutelny dopad dreva na zvuk na cistom kanale, ktory sa uplne straca na skreslenom. na highgaine sa 4000e za drevo podla mna skoro urcite neukaze, i ked su nazory ze reku "preco by to tak nemalo byt na hajgejne ked to ide na kline"

ja neviem ale ja aj na vysokom gaine pocujem dost  velke rozdiely ked sa pichne do zosika gitara co je celomahagonova a dajme tomu nech ma SH4 snimac a potom sa pichne do zosika gitara co je z bahenneho jasena a ma javorovy krk a hmatnik a nech ma kludne sh4 tiez a dost velky rozdiel ked sa tam jebne lipovy vyjebanez s javorom a rosewoodom... ak niektori nepocuju rozdiel tak dobre pre nich aspon usetria a mozu kupovat zene kazdeho pol roka novy pozlateny pesar  Zdravíčko
« Posledná zmena: 30. September , 2012, 09:42:00 od kaolko » Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #269 kedy: 30. September , 2012, 08:57:16 »

ja neviem ale ja aj na vysokom gaine pocujem dost  velke rozdiely ked s pichne do zosika gitara co je celomahagonova a dajme tomu nech ma SH4 snimac a potom sa pichne do zosika gitara co je z bahenneho jasena a ma javorovy krk a hmatnik a nech ma kludne sh4 tiez a dost velky rozdiel ked sa tam jebne lipovy vyjebanez s javorom a rosewoodom... ak niektori nepocuju rozdiel tak dobre pre nich aspon usetria a mozu kupovat zene kazdeho pol roka novy pozateny pesar  Zdravíčko
ked ti poviem, ze pocujem rozdiel medzi materialovo a snimacovo (a to este k tomu s tymi hnusnymi unifikujucimi emg81) rovnakymi ibanez sz520 a ltd mh1000, ktora ma oproti ibaneze tensie telo a uzsi krk, tak asi budem za netopiera (a cleany naozaj nikoho nezaujimaju) Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 30. September , 2012, 08:57:52 od styrioci » Zaznamenané
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 31 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.09 sekund, 23 otázok.