Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 22:30:51
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Rudo Sivčák Soller Guitars  (Prečítané 149886 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #75 kedy: 13. Január , 2005, 11:56:09 »

nie je ziadnym tajomstvom, ze vela clenov z gladiator chce hrat lepsiu hudbu.
Zaznamenané

Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #76 kedy: 13. Január , 2005, 12:57:25 »

to Rastis: urcite nepiskaju, nebrumia ani nesumia. Teda tie moje urcite... :)
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #77 kedy: 13. Január , 2005, 13:20:30 »

Takže rastis tu je obrana od Ruda: "Je to pat ročný nástroj z roku ked som gitary vyrábal ako amatér (koníček).....doba ide vpred a vyvoj tiež ako všade ...ostaval mi jeden volny krk na lavaka tak je z toho hokejka na pravaka(na hor) telo sa dorabalo dodatocne ..... Povodne boli snimace S.duncan SH8 bridge a neck -vintage singel..... kedze bol dobry zaujemca na snimace tak sa predali a osadilo aa to Testovacím active SBS (ktoré tam je ) ma to simulovat EMG (aspon tak to uvadzal p.Slapak) no na testoch to nehralo zle -- dufam ze je baterka 9V OK inac to nehra tak ako ma...... Ked si odpocitam pultovy rabat Mady tak ta cena neni vysoka vzhladom na ine ceny, samozrejme v tej cene sa daju vymenit snimace za ine napr. teraz mame velmi dobre snimace GIM Max Alebo SPIRIT" ( je to znacka ako DiMarzio alebo S.Duncan ) - ak ma niekto zaujem dohodneme sa Som rad ze na sucho hra nastroj OK", tak v tomto pripade sa da snimac (srdce) zamenit za co kolvek..... Prajem vsetkym clenom tohto "disk. fora", vela dobrej gitarovej muzicky v rocku 2005"..... Rud. Sivcak & Sollerguitar ""
Zaznamenané

tatko fóra
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #78 kedy: 13. Január , 2005, 13:32:38 »

Fajn odpoveď. Trošku mi ale pripadá divné, že sa nástrojár so známym menom prezentuje v predajni gitarou, ktorú, ako spomína, vyrábal ešte ako amatér, keď to bol jeho koníček. Ratis ešte k tebe - navrhujem ti, ako myslím najlepšiemu znalcovi gitár tu na fóre (nechcem nikoho iného znalého uraziť :), ja sa medzi dobrých znalcov nerátam, som hlavne hráč), založiť tému ""Ako kupovať gitaru"". Veža žuďom tu by to určite pomohlo.
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #79 kedy: 13. Január , 2005, 17:06:19 »

teraz ma pitu sice ohromne urazil :hm: :), ale uz som to aj ja navrhoval ostranku dozadu. bola by to velmi dobra tema.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #80 kedy: 13. Január , 2005, 17:29:36 »

podla mna je to blbost - toto je forum a nie stranka s clankami how to. jediny sposob, ako obist toto principialne obmedzenie, je zalozit temu s nazvom ""kupijeme gitary s rastisom - rychlo, lacno a kvalitne"", toto temu zalozi vybrany jedinec, napr. locksmith a bude zniet ""poradte mi prosim, ako kupit gitaru"" rastis sa vyjadri, clanok tam bude, ale bude to mat potrebnu formu - odpoved na otazku v diskusii :)
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #81 kedy: 14. Január , 2005, 01:44:45 »

Sorry locksmith, tak ešte raz: Rastis - locksmith ti navrhuje, ako myslím najlepšiemu znalcovi gitár tu na fóre ... :) MartinLM, fórum je fórum a žudia tu reagujú na témy, články, návrhy a pod. Rastis založí tému "Ako kupovať gitaru" (alebo si to nazve, ako bude chcieť), napíše článok a ostatní budú reagovať. Beeee:
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #82 kedy: 18. Január , 2005, 02:54:10 »

:aach: .... az sa trosku hanbim a cervenam :)... Guitman - hej, bola to ta gitara. Tu aktivnu elektiku som zabudol spomenut. Inak nerobila nic moc, bolo ju pocut skorej na cistom zvuku, trolinku (ale fakt len trolinku) to pridalo vysky. Ak bol cely zvukovy problem len v 9V baterke, ospravedlnujem sa, ani neviem komu ... :) Ale naozaj to hralo podla mna zle (snimace, nie nastroj)... A este by ma zaujimal pre pokoj duse ten material tela, ze ked uz to rozoberam, ci nepisem blbosti Žmurk...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #83 kedy: 18. Január , 2005, 03:01:43 »

Inak bol som teraz kupovat nejake drobnosti v Alexime v Prahe a visela tam Sivcakova gitara. Moc som si ju nepoprezeral, bol som ovesany fototechnikou a frajerkou a mali sme uplne ine plany, ako brnkat na gitarach. Len tak zbezne - tvar Telecaster, nevsimol som si ci pololubovy alebo iba s "f" otvorom (otvormi). Vrchna doska krasny zihany nemoreny javor, vysoky lesk. Cenu ani nic ine som si nevsimol, ale potesilo ma, ze tam visi :)...
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast

guitman

« Odpoveď #84 kedy: 18. Január , 2005, 07:00:33 »

No rastis spýtam sa ale rudo je momentálne dosť pracovne vyťažený a nestíha ani odpisovať na E-maily.Snaží sa chalan a evidentne sa mu darí Ešte prinášam pár obrázkov z Livovej MM.
Zaznamenané

tatko fóra
guitman
otec
miestny štamgast

guitman

« Odpoveď #85 kedy: 18. Január , 2005, 09:45:29 »

Rastis: Rudo Ti odkazuje že si zle pozeral že tam bolo ešte pár Bassgitár čo tam pred týždňom priviezol HEHE
Zaznamenané

tatko fóra
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #86 kedy: 18. Január , 2005, 11:36:21 »

Viem, ze tam boli aj basy, ale kedze basu by som si netrufol az tak hlboko komentovat, zaujimal som sa iba o gitary...
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast

guitman

« Odpoveď #87 kedy: 23. Máj , 2005, 05:28:01 »

Rudo sa so mnou podelil o radosť z nástroja pre Steve Clarka znameho to bass virtuoza z USA. Ktorý je momentálne s ním na koncertnom turné po európe a na budúci týždeň zavíta aj na Slovensko. A tak mi to nedá lebo sa teším spolu s ním a pridávam foto. Jeho vyjadrenie k nástroju: Momentalne hram na nastroji od Ruda Sivcaka jeho basa je Super splna moje vsetky poziadavky , Predoslu basu Modulus http://www.modulusguitars.com vyrobenu v USA (je to velmi drahy nastroj) som nechal doma v New Yorku , takze dakujem Rudo! Myslím že toto je vežmi lahodiace uchu pre človeka ktorý dáva nástrojom viac ako len tvrdú prácu, a to aj kus srdca. Veža zdaru RUDO!
Zaznamenané

tatko fóra
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #88 kedy: 23. Máj , 2005, 09:21:45 »

steve clarke je perfektny basak, videl som ho 2x s Lacom Deczim a Cellula New Yourk. super typek,vzdy sa s nim da po koncerte alebo cez prestavku pokecat,mam setky jeho CD a je to muzikant jak sa patri. to ze mu bude rudo robit basu som cital davnejsie ale necakal som ze tozajde takto daleko:-)VIVAT SOLLER!!! inac toto je prvy krat co vidim steva so 4 strunkou.modulus mal 6 strun a vedel ich teda prehrabnut paradne.
Zaznamenané

o-yep sro
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #89 kedy: 23. Máj , 2005, 11:29:38 »

Koncom mesiaca je u nas v Trencine a urcite si ho nenecham ujst.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.107 sekund, 23 otázok.