Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 19:33:39
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 18 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gary moore  (Prečítané 56387 krát)
0 užívateľov a 16 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #60 kedy: 25. September , 2008, 05:50:20 »

Ta gitara ma magicky zvuk lebo pri oprave sa namontoval jeden snimac opacne a hra 'out of phase'.

Kvoli tomu magicky nehra. Vacsina Gibsonov z 50tych rokov hra magicky, to je o dreve, vtedy davali najlepsie. A podla mna je ta out of phase poloha otrasna, neznasam ten tenky nosovy zvuk. Ja som cital, ze Green tu gitaru dal komusi nastelovat a odvtedy mal ten snimac stale tak - nebolo to z jeho vole. Pri jeho vtedajsich castych stavoch nahulenosti a nadrogovanosti si to zrejme ani nevsimol. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #61 kedy: 25. September , 2008, 06:11:45 »

hlavne magicky hra Gary more nie gitary,može hrat aj na diamantke a bude to magickeee
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #62 kedy: 25. September , 2008, 06:13:51 »

Mne sa páči Gary aj zo Stratom, v Empty Roooms dokonca viac než na Still got...je to stále magické, čiže nie kôli starinám, ale kôli jeho hre...
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #63 kedy: 25. September , 2008, 06:30:41 »

pusti ten živak myslim bluesovy,hra tam aj na telecastri, a ani nezistiš kedy je to preto lebo nepočuvam farbu zvuku ale jeho užasnu hru Na zdravie!
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #64 kedy: 25. September , 2008, 10:44:27 »

Ja ho mam najradsej este zo 70tych rokov. Jeho bluesova hra mi vobec nesedi podla mna je to taky vulgarny blues/neblues. Najviac mi sedel v Thin Lizzy a Collosseum II, tam hral velmi nadupane fusion.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
tibor7
stály hosť
Príspevkov: 962

« Odpoveď #65 kedy: 25. September , 2008, 10:58:59 »

Teraz v júli mal koncert pri Balatone( asi 150km od Blavy) na Harley festivale.  Vstupné bolo okolo 800Sk. Hral na 2ks Marshall Plexi a pred sebou mal ešte 2ks Boss krabičky - po koncerte boli chalani pozrieť. Samozrejme jeho zvuk aj celkový zvuk a hra boli poooo..či.
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #66 kedy: 25. September , 2008, 11:00:08 »

Teraz v júli mal koncert pri Balatone( asi 150km od Blavy) na Harley festivale.  Vstupné bolo okolo 800Sk. Hral na 2ks Marshall Plexi a pred sebou mal ešte 2ks Boss krabičky - po koncerte boli chalani pozrieť. Samozrejme jeho zvuk aj celkový zvuk a hra boli poooo..či.
kurwa Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert.....jak ze o tom neviem...taketo veci sem piste...moj sen je videt garyho live
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #67 kedy: 25. September , 2008, 11:16:59 »

Jeho bluesova hra mi vobec nesedi podla mna je to taky vulgarny blues/neblues.

moja rec Na zdravie!
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #68 kedy: 25. September , 2008, 11:31:58 »

Vulgarny blues/neblues     
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #69 kedy: 25. September , 2008, 11:37:37 »

Vulgarny blues/neblues     

To je zas popovy oplodnovak.  Beeee
Zaznamenané

mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #70 kedy: 25. September , 2008, 11:40:41 »

Jeho bluesova hra mi vobec nesedi podla mna je to taky vulgarny blues/neblues.

...hmm, je to asi vec pohladu, ale mne sa prave nanom paci to ze nezostal pri ortodoxnom blues, a hraje "svojske ponatie" spojenia bluesu a rocku  :)
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #71 kedy: 25. September , 2008, 11:42:49 »

...hmm, je to asi vec pohladu, ale mne sa prave nanom paci to ze nezostal pri ortodoxnom blues, a hraje "svojske ponatie" spojenia bluesu a rocku  :)

Ja tiez nemusim ortodixne blues, ale Moore mi proste v tomto zanri nic nehovori. On je podla mna v prvom rade rockovy/hardrockovy gitarista. Pre mna je prototypom blues/bluesrockoveho gitaristu napr. Rory Gallagher.
Zaznamenané

mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #72 kedy: 25. September , 2008, 11:59:26 »

Ja tiez nemusim ortodixne blues, ale Moore mi proste v tomto zanri nic nehovori. On je podla mna v prvom rade rockovy/hardrockovy gitarista. Pre mna je prototypom blues/bluesrockoveho gitaristu napr. Rory Gallagher.
...Brano ved to je v poriadku, ja ho nebudem "skatulkovat", mne sa tiez pacil v casoch Colloseum II, ale v kazdom pripade je to pan gitarista ktoreho "ton" mi sedi  :)
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #73 kedy: 25. September , 2008, 12:31:15 »

mna ta vulgarnost najviac fascinuje...ma to gule..nie ako stary cerny dedko s akustikou falosnou
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Srnac
pravidelný návštevník
Príspevkov: 322

« Odpoveď #74 kedy: 25. September , 2008, 12:34:26 »

Aj mne sa lubi...Je to nieco ine ako BB King, Albert king, SRV a dalsi...Mne to pride taky modernejsi a "gyčovejši" blues...Ale lubi sa mi velmi a ten feeling. Som metlak Som metlak
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 18 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.104 sekund, 23 otázok.