rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 04. Jún , 2009, 11:20:45 » |
|
pre miestnych "glorifikatorov" falosneho hrania - toto bolo intonacne na 100% + 1000 promile a este aj tu gitaru mal normalne a ne jak podbradnik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 04. Jún , 2009, 11:21:55 » |
|
hento mi znie snad vsetko len nie live ale hra to super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 04. Jún , 2009, 11:26:47 » |
|
Je. Od 2:47 uplne jasne. To je stary Les Paul od Petra Greena, uz on mal krkovy snimac opacne a v protifaze. Mal som jeden Custom takto prehodeny a neznasal som to.
je to tak, neviem, preco sa mi to predtym nezdalo, je to tensie nez tenucke iste obdobie som to mal tiez tak a obluboval, ale uz to mam zase aj ja normalne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 04. Jún , 2009, 11:51:31 » |
|
pre miestnych "glorifikatorov" falosneho hrania - toto bolo intonacne na 100% + 1000 promile a este aj tu gitaru mal normalne a ne jak podbradnik No a?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 04. Jún , 2009, 11:56:22 » |
|
hento mi znie snad vsetko len nie live ale hra to super Pre mna je Gary top gitarista in the world
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 04. Jún , 2009, 11:59:58 » |
|
Nacom to vlastne hra?Marshall to tusim nieje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 04. Jún , 2009, 12:01:01 » |
|
Soldano ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 04. Jún , 2009, 12:02:01 » |
|
Soldano ?
Asi moc to nepoznam ale aspon z tejto nahravky sa mi to lubi viac jak na marshalli ked hra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 04. Jún , 2009, 12:08:01 » |
|
on na to Soladno vraj nahraval aj ten slavny album, kde je na obale s Marshall kombom... [img width= height=]http://ahashare.com/uploads/images/67470.jpg[/img] http://www.soldano.com/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 04. Jún , 2009, 12:23:59 » |
|
Ano, pouzival Soldano, aj ked som kdesi cital, ze len cez clean kanal, kam mal zapojeny Gov´nor - krabicku od Marshalla... Trochu ma to prekvapilo, ale aj z roznych inych zdrojov som to mal potvrdene
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 04. Jún , 2009, 12:44:00 » |
|
on na to Soladno vraj nahraval aj ten slavny album, kde je na obale s Marshall kombom...
To marshall kombo ma pod tym soldanom
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 04. Jún , 2009, 12:56:38 » |
|
Ano, pouzival Soldano, aj ked som kdesi cital, ze len cez clean kanal, kam mal zapojeny Gov´nor - krabicku od Marshalla... Trochu ma to prekvapilo, ale aj z roznych inych zdrojov som to mal potvrdene
ja tomuto krabickovaniu vobec nerozumiem... pokial ma aparat vlastne plnohodnotne skreslenie (nie iba nejaky krancik alebo pod. ), tak vzdy ked som skusal nejaku krabicku do cisteho zvuku, znelo mi to horsie, ako origos aparatove skreslenie. na vela roznych aparatoch...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 04. Jún , 2009, 12:58:17 » |
|
ja som zasa pocul ze still got the blues je marshall gov'nor + Bluesbreaker kombo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 04. Jún , 2009, 13:00:19 » |
|
ja tomuto krabickovaniu vobec nerozumiem... pokial ma aparat vlastne plnohodnotne skreslenie (nie iba nejaky krancik alebo pod. ), tak vzdy ked som skusal nejaku krabicku do cisteho zvuku, znelo mi to horsie, ako origos aparatove skreslenie. na vela roznych aparatoch...
ved aj ja som ziral, ked som o tom cital....mimochodom ten krabickoidny zvuk tak trochu aj rozoznavam na albume Wild Frontier z roku 1987, je to tam pocut... Krabicka sa podla mojich skusenosti prezradi hlavne, ak trochu stiahnes potenciometer na gitare, vtedy je to dost pocut, ze sa chova inak ako vyrajcovany amp... Nuz, proti gustu ziaden disputat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 04. Jún , 2009, 13:11:47 » |
|
ja som zasa pocul ze still got the blues je marshall gov'nor + Bluesbreaker kombo praveze nie, z viacerych zdrojov som to pocul...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|