Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 20:20:52
Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 28 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: SIGN - koncerty  (Prečítané 78242 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #210 kedy: 28. Január , 2008, 16:15:04 »

takze kvoli vnutornemu pocitu ludia vyhadzuju 50 000? no ked myslis.. :)

(takyto typ argumentacie nerad pouzivam, lebo je to dost prizemne, ale ty si jak pokazeny gramafon s touto temou... )

ake su Tvoje skusenosti s aparatami, gitarami a snimacmi ? vies - ked tvrdis to co tvrdis, tak ci to mas podlozene vlastnou skusenostou alebo len stale davas na stol nepodlozeny sukromny nazor... ser na logiku typu - "vsak naco by vyhadzovali peniaze"... to nie je argument.
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #211 kedy: 28. Január , 2008, 16:19:36 »

(takyto typ argumentacie nerad pouzivam, lebo je to dost prizemne, ale ty si jak pokazeny gramafon s touto temou... )

ake su Tvoje skusenosti s aparatami, gitarami a snimacmi ? vies - ked tvrdis to co tvrdis, tak ci to mas podlozene vlastnou skusenostou alebo len stale davas na stol nepodlozeny sukromny nazor... ser na logiku typu - "vsak naco by vyhadzovali peniaze"... to nie je argument.

praveze nemam skusenosti,preto sa pytam...akoze to nie je argument? chces mi povedat,ze mladi chalani,chodia na brigady a setria jak svine,len kvoli ich vnutornemu pocitu,ze hraju na mesu a nie na nejaky tranzistor? mozno to tak je..ak mi to potvrdia viaceri,tak uznam,ze je to tak,ale momentalne sa mi tomu verit teda nechce :)
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #212 kedy: 28. Január , 2008, 16:28:50 »

Vlado - buď si to nepochopil doteraz a to je dlhá doba a veľa vysvetľovania v x debatách. V tom prípade to nepochopíš nikdy a je to zbytočné dokola vysvetľovať..
- alebo to chápeš, len máš iný názor a za každú cenu si potrebuješ niečo dokazovať a nechávať si vysvetľovať ten druhý názor. Len už je to mierne otravné..
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #213 kedy: 28. Január , 2008, 16:42:58 »

vlado: aj na trabante sa da jazdit a dobry sofer s nim zajazdi slusne..ale s lepsi autom zajazdi este lepsie...podobne to funguje aj u gitar a aparatov  Žmurk
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #214 kedy: 28. Január , 2008, 16:43:17 »

Ja mám (pre mňa) najlepší amp na svete  Bavím sa skvele, a nebol najlacnejší. Ale nebol nikdy problém požičať, aj efekty. Gitaru? to už by som musel toho človeka poznať.

Mas fasa amp a to si navyse z vychodu!!!

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
floydak
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #215 kedy: 28. Január , 2008, 16:44:43 »

aj jaaa aj jaaa aj jaaa chcem dat analogiu  ha ha ha
tak to mas aj s jedlom...ked zjes vela cestovin s brokolicou, alebo vyprazaneho kurata s ryzou..nakoniec si zhruba rovnako najedeny...ale ten pozitok pocas jedenia je u mna niekolkonasobne vyssi u kurata  Bravooo

Zaznamenané

jednoducho som ignoroval axiomu
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #216 kedy: 28. Január , 2008, 16:50:24 »

serem na to,zasa ma tu budete dojebavat,ked sa budem dalej pytat  ha ha ha...ale myslim si zatial stale to svoje  :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #217 kedy: 28. Január , 2008, 17:07:41 »

serem na to,zasa ma tu budete dojebavat,ked sa budem dalej pytat  ha ha ha...ale myslim si zatial stale to svoje  :)

mam taky navrh - a bude sa velmi hodit, pretoze bude suvisiet s temou.

popros chlapcov so Sign o demo 2005. hlavne gitary sa tam nahravali na robeny lampac a origos JCM900, do rovnakej bedne. lahko ich ale zvukovo rozoznas, kedze ich nahravali rozni gitaristi. ovsem v ramci sol jedneho z gitaristov je tam vacsina hrana na JCM900, ale par kuskov je dodatocne tym istym gitaristom dohravanych priamo do PC na softvare simulaciu. a podho skumat, ze ktore kusky to su  Žmurk
« Posledná zmena: 28. Január , 2008, 17:08:48 od rastis » Zaznamenané
floydak
pravidelný návštevník

« Odpoveď #218 kedy: 28. Január , 2008, 17:11:44 »

mozno by ste mohli tie inkriminovane okamihy aj sem uploadnut?  Na zdravie! ak je to teda mozne:)
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #219 kedy: 28. Január , 2008, 17:19:19 »

rozoznat jednotlivych gitaristov nie je tazke, horsie je trafit na co hra...nedavno (ked som este nepoznal liquid tension experiment - petrucci, portnoy, rudess..) tak brat pocuval "acid rain"..tu skladbu som dovtedy nepoznal, nevedel som o co ide..akurat z toho co som zacul som dedukoval styl podobny DT, zacalo hrat solo a prve co mi napadlo - petrucci  Žmurk jeho hru a ton som spoznal hned, ale netrufal by som si hadat aparat... a o tom to je, ked sa hovori, ze zvuk je v prstoch.. :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #220 kedy: 28. Január , 2008, 17:23:28 »

mozno by ste mohli tie inkriminovane okamihy aj sem uploadnut?  Na zdravie! ak je to teda mozne:)

ja sam si to uz nepamatam a musel by som velmi pozorne pocuvat :) (alebo zbabelo mrknut do toho projektu)
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #221 kedy: 28. Január , 2008, 23:02:42 »

heh, no podme hadat :)

btw, co sa este tyka odvozu Rasto.
Ano, obvolaval som ludi s dodavkou, co mi dal dokonca tvoj Vlado na nich kontakty. Lenze kosice by nas vysli cez 8 litrov a to nam nik nezaplati. Takto sme isli jednym 7-miestnym autom, kde sme sa potlacili siesti + nastroje. Cestak v hodnote 3500Sk nam pokryl naklady.
Vy ste uz zasa trochu inde co sa tohoto tyka, ale budeme to riesit samozrejme.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #222 kedy: 29. Január , 2008, 09:36:31 »

Mas fasa amp a to si navyse z vychodu!!!

To teda. My máme v skúšobni viac takých fasa ampov a to sme všetci s východu.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #223 kedy: 29. Január , 2008, 09:38:57 »

egoisti, vy mate v skusobni fasa ampy za cely vychod...  Bavím sa skvele
Zaznamenané
floydak
pravidelný návštevník

« Odpoveď #224 kedy: 29. Január , 2008, 09:48:02 »

egoisti, vy mate v skusobni fasa ampy za cely vychod...  Bavím sa skvele
mam taky pocit ze aj za kus stredneho slovenska  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 28 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.073 sekund, 23 otázok.