Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 22:29:56
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 28 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: SIGN - koncerty  (Prečítané 78323 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #225 kedy: 29. Január , 2008, 09:51:10 »

mam taky pocit ze aj za kus stredneho slovenska  Bavím sa skvele

Zas až tak nie. Ale je si načom fajne zahrať. :)
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #226 kedy: 30. Január , 2008, 03:06:52 »

Skoda ze tolkeho pochopenia nemaju pre mna v kapele. Ja by som si najradsej tiez bral aparat so sebou. Predsa nemam drahy aparat len preto, aby sa mi susil v skusobni a na koncerte, kde sa vlastne prezentujem ja aj kapela mam hrat cez krabicku. No nie vzdy je to mozne. Nedam dalsie tri litre na benzin len koli tomu aby som si mohol v jednom aute navyse odviezt amp. To mi nezaplatia.

ty hlupy ani nejdem citat dalej, lebo ty po sebe neprecitas ani svoj spoteny prispevok. najpv napises, ze nemame pochopenie v kapele a potom, ze nedas dalsie tri litre na benzin. pako. sak jasne, ze ked sa asi jebeme cez cele slovensko, nebudeme tebe robit skladacku na posratu stvorplaticku bez ktorej nesi schopny odohrat a nerozplakat sa. ked tak strasne tu svoju rarohu potrebujes mat za zadkom, kup si auto a voz sa s nim za vlastne na koncerty. kokos...  ?§!.

keby si mal TY to auto, ktorym sa vozime. ale este donedavna som robil (a vlastne furt aj robim, az na obcasne vynimky) taxikara ja. aj tu skurvenu haraburdu co si od samela kupil sme jebali MOJIM volvom zo smradlavej Reci a doodieral som si kvoli tomu tapacir dveri. tak nehovor kto tu nema pochopenie. kokos (znovu)...  ?§!.

no. fuj. ale az plujem...  ha ha ha

myslim, ze tema toho ako a na co sa hralo v kosiciach sa nam zbytocne nafukla do rozmerov, ktore si nezasluzila. ale ine som chcel:
inkriminovana pasaz sa vyskytuje v pesnicke Cult Of Pride, ktoru si mozete vsetci prehrat na http://myspace.com/signsk cez ten sikovny prehravac. Je tam aj moje solovanie aj bambusove solovanie, je tam JCM900, homemade MarkII. aj VST dohravka... da sa to rozlisit pomerne lahko, si myslim.
« Posledná zmena: 30. Január , 2008, 03:16:14 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #227 kedy: 30. Január , 2008, 08:16:10 »

onee...foto nebudu? (len tak sa skromne pytam)
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #228 kedy: 30. Január , 2008, 11:22:53 »

onee...foto nebudu? (len tak sa skromne pytam)
zozen a budu, my sme hrali, cize nemal kto fotit Žmurk
Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #229 kedy: 30. Január , 2008, 12:19:26 »

aj ty si bez tvojej gitary schopny odohrat koncert, to je co za argument.
Ide o princip, ze vy (aj ty) to uz zo zasady odmietate.
Aj zrovna kebyze sa mi aparat zmesti do auta tak minimalne polka kapely bude picovat, ze naco to vlacime so sebou, a ze ci tam nemaju kombo...
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #230 kedy: 30. Január , 2008, 12:45:15 »

zozen a budu, my sme hrali, cize nemal kto fotit Žmurk
vsak imbus coškaj pofotil  :)
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #231 kedy: 30. Január , 2008, 12:59:22 »

Chlapci, ešte sa kvôli nevydarenej akcii rozhádate ... jebte už na to zvysoka, ináč už nebude. V budúcnosti si treba na nejaké veci proste dať pozor, lebo teraz ste ich (síce neúmyselne, ale predsa) podcenili vy aj organizátori. To je celé, svet sa nerúca, budú ešte ďalšie koncerty, a robiť dusno kvôli pičovinám sa neoplatí, trpí tým celá kapela. Riešiť, kto mal čo zobrať, na to je už trochu pozde, nabudúce bude lepšie.  Na zdravie!
« Posledná zmena: 30. Január , 2008, 13:00:57 od Predator » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #232 kedy: 30. Január , 2008, 13:07:04 »

len ich nechaj, nech sa rozpadnu  Bavím sa skvele o jednu nudnu kapelu menej  Ja som čert..
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #233 kedy: 30. Január , 2008, 13:12:07 »

len ich nechaj, nech sa rozpadnu  Bavím sa skvele o jednu nudnu kapelu menej  Ja som čert..

ha ha ha
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #234 kedy: 30. Január , 2008, 13:20:03 »

Len nech sa nerozpadnú. Je fajn sa na ich srdečných diskusiách z času na čas pozabávať..  :)
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #235 kedy: 30. Január , 2008, 13:29:43 »

az po vas rastik  Ja som čert.. aj co sa rozpadu, aj co sa nudy tyka  Beeee
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #236 kedy: 30. Január , 2008, 13:32:02 »

Neprovokuj Ska2tonics. Je ich 8, vas iba 6, tak pozor.
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #237 kedy: 30. Január , 2008, 13:33:16 »

aj ty si bez tvojej gitary schopny odohrat koncert, to je co za argument. Ide o princip, ze vy (aj ty) to uz zo zasady odmietate. Aj zrovna kebyze sa mi aparat zmesti do auta tak minimalne polka kapely bude picovat, ze naco to vlacime so sebou, a ze ci tam nemaju kombo...

skusim zhrnut priority:
1. priestor / cena dopravy
2. vlastny aparat kazdeho clena
3. aparaty ostatnych clenov

Ty nie si schopny svoj aparat svojpomocne na scenu dopravit. Dokonca aj na vytrepanie na scenu potrebujes pomoc, lebo je to p*čovina velka tazka. Chces po NAS, aby sme Ti s tym pomahali. Lenze je logicke, ze v prvom rade mame zaujem dotrepat tam SVOJE veci. A kedze toto casto na hrani mimo BA musime ozeliet, je logicke, ze nebudeme vychadzat v ustrety tvojim vrtochom. Nastroje do tejto debaty nezapadaju, lebo tie si je schopny kazdy odtransportovat sam. Uz sa s tym zmier a nepicuj furt.
« Posledná zmena: 30. Január , 2008, 13:35:04 od Iggy » Zaznamenané

Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #238 kedy: 30. Január , 2008, 13:34:00 »

Neprovokuj Ska2tonics. Je ich 8, vas iba 6, tak pozor.
ale oni su mali a slabi a poniektori este k tomu aj stari a suchi  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #239 kedy: 30. Január , 2008, 13:46:18 »

ale oni su mali a slabi a poniektori este k tomu aj stari a suchi  Bavím sa skvele
Ale maju viacej fanusikov, vacsia armada. OT  No hanbím sa..
Zaznamenané

Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 28 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.043 sekund, 23 otázok.