rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 19. September , 2006, 11:15:24 » |
|
Luky su koniec petrzky. Tam sa skoncia panelaky, dlho nic a potom Jarovce. Ale hej - DK Luky nie su posledna stavba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 19. September , 2006, 14:47:43 » |
|
iMbUS napísal:ano, mas pravdu..o tej lokalite sa vravelo uz vselico, ale ja som tam bol dost vela krat a zatial som nezazil ziaden incident (mozno uz tie posledne dva roky su ok) Nizka navstevnost je, ale to sa aj predpoklada, je to taky komorny koncert, ked dojde 50 ludi, bude dobre....navyse s tym aparatom co je tam a moznostami je to fakt bieda. ty mas nejaku kratku pamat bambusko. pokial si dobre spominam, tak aj naposledy, ked sme tam boli na koncerte, tusim mobydicku a maryjane, tak tam niekoho zbili. ved aj policajti prisli. sice s krizom po funuse, ale prisli. co sa tyka zvuku na lukach, nie je o nic horsi, nez v dubravke. cize je strasny B)
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 20. September , 2006, 19:12:34 » |
|
No v DK Dubravka vie byt zvuk lepsi ako v DK Luky. V Dubravke aspon zvukar zvykne byt v sale pocas koncertu. :D
Co sa tyka busov, tak nie je problem ani vecer. 93 a 95 ma konecnu odtial ani nie 5 minut a hned pri DKaci stoje aj ine busy.
V DK Luky je okrem zvuku vynimocne aj osvetlenie. :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
pain
nováčik
Príspevkov: 21
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 18. Október , 2006, 07:34:59 » |
|
20.10. ,18.00, Dk Dúbravka Sign, Militia, Guns`n Roses revival
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 18. Október , 2006, 08:27:46 » |
|
ano, som tam
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Luk@s
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 28. Október , 2006, 21:38:17 » |
|
pain napísal:20.10. ,18.00, Dk Dúbravka Sign, Militia, Guns`n Roses revival No ten guns tam akosik nebol.. neviete či plánujú nejaký náhradný koncert? nemaju basaka vraj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 28. Október , 2006, 23:13:35 » |
|
nemaju basaka tak veru....o ich koncertoch neviem
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 29. Október , 2006, 10:54:22 » |
|
Toto - I Will Remember ... hehe.... \"TOTO si zapametam\"
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 14. December , 2006, 20:57:37 » |
|
midnightstranger napísal:Ja neviem, co to bolo za kapelu Instant, ale na stranke Naozzay mali dokonca ospravedlnenie za ich, citujem: \"trapnu produkciu\". Rock klub Naozzay ma jednu nezamenitelnu vyhodu. Moze tam prist hocikto hrat. Im treba povedat, ze co hrate a oni vam daju prilezitost. Ak sa budete pacit, zavolaju vas znova (kamaratom z Agonie povedali, ze kludne tam mozu chodit hrat 4krat do roka). Peter Varga? To je ten zvukar s tym velkym pivnym pupkom?? ) Predtym som o nom nepocul,ale ma dve revival kapely Naozzay (Ozzy a spol.) a IF (AC/DC) Ma peknu gitaru, taku cierno-bielu ako ma Zakk Wilde. Ved Katka ju videla, ked tam hrali. Hra na nej celkom slusne, ale iba do hranice revival(nacvicene veci super, ostatok nic moc) Piťuka ho zovú, hej ...Dovolím si tvrdiť že po technickej stránke najlepší gitarista v NR. Zakkovu hru má vežmi dobre zmáknutú. Zakka hrá vraj na spomínanej jolane s ofrézovaným krkom zo šírky Mal by som mať doma ich demoCD, dosť verná kópia :)Počas socíku/alebo po ňom vraj vyhral súťaž najlepší gitarista Československa. Na jednom albume nahrával nejaké divokejšie sólo pre skupinu Gladiátor, videl som ho dáávno zaskakovať na koncerte Horkýže slížov miesto Saba/gitaristu. Pred cca 13 rokmi sa robili na kurzy kde bol lektorom hry na el. gitare na VŠ v NR. Angažuje sa v divadle Andreja Bagara ako hudobný rockový podmaz pri predstaveniach. Inak z ludí, ktorých som videl live hrať na gitare pokladám za najnamakanejšieho jeho a René Lacka...teda pokladal som v časoch ked som to žral ...toť vsjo Naposledy upravil brmbolec, : 14.12.2006 2006 21:13
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 15. December , 2006, 18:42:17 » |
|
SKUšKA VLOžENIA
Naposledy upravil brmbolec, : 15.12.2006 2006 18:43
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 15. December , 2006, 18:48:39 » |
|
1 ... 2 ... 3 ... - skuska klavesnice
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 15. December , 2006, 20:37:46 » |
|
som chcel vyskúšať vložiť mp3
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 15. December , 2006, 21:18:34 » |
|
ktoze nam tu zasiera temu, haa? Naposledy upravil iMbUS, : 15.12.2006 2006 21:18
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 15. December , 2006, 22:58:24 » |
|
Imbus, ja si len zvyšujem rejting ...kludne to vymaž :side:
|
|
|