vcera sme so semishom spravili kratku navstevu igorovej dielne, pretoze undergroundovy virtuoz potreboval naladit gitary. predstava ze si sam naladi gitaru mu sposobuje takyto stav:
v dielni sme nasli niekolko majstrovskych kuskov, medzi vrchlne dielo patri kopia 12 strunovej gitary STAGG, ktoru igor tvori skutocne svojsky. pomaly priliepa kazdu pilinku a vo finishi to bude uzasny nastroj. zatial sa dostal do takehoto stadia:
aby sa mu lepsie pracovalo, tak neustale hladi na portret tohto veseleho pana. ano, je to pan golonka:
ked ma ale igor cas, tak sa venuje aj plytkejsej zabave, a to napriklad ladeniu jednej zo semishovych gitar:
a ked uz sa skutocne nudi, tak vyraba cuda pre jazzmanov:
fotka nadherneho vykladania hmatniku 7 strunovehu jazzcuda bohuzial nevysla, ale ten krasny pupenec ktory igor perletou vyskladal na hmatnik je ozaj majstrovske dielo. kvalita fotiek bohuzial nezodpoveda urovni igorovej prace, technika bola proti. cestu spat sme si kratili debatami o tom ako lubime hory a ci ten kosican ma niekoho.
stretli sme sa aj s arnysimmilarom ktory priniesol na servis svoju lavacku brian may gitaru a podebatovali na temu "ako ovplyvnuje kov v metalickom laku zvuk gitary". u igora je jednoznacne badat neustaly progres, 7 strunova jazzova gitara uz urcite nieje ziadna brnkacka. doprial by som kazdemu vidiet ako igorovi pod rukami z dreva rastu neskutocne kusky a nemusi sa jednat len o jazzovky, ci pripravovane mandoliny, ale aj "obycajne" elektriky. klobuk dolu