Altostratus
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 15. December , 2005, 22:12:34 » |
|
Prisposobenie sa teplote...to sa tyka skor dilatacie a jej prudkosti, ale kondenzacii vlhkosti tym asi nezabranis
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 16. December , 2005, 00:09:46 » |
|
No ja mam v skusobni Digitech Rp200 cez zimu... dufam ze to prezije, mix zatial v poho ale zosik nejak divne vrcal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 16. December , 2005, 01:04:37 » |
|
Minulu zimu mi robili v studiu novy rozvod na elektriku,takze jednu noc to ostalo bez prudu-cize bez kurenia.Ked sa potom elektrina spustila tak tam bolo nejakych 15 stupnov.Zapnem PC.....a nenacitalo mi system.Opakovane.Ked sa potom teplota zvysila na 17-18 stupnov,tak uz to islo.Nieco na tej citlivosti na teplotu bude.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 17. December , 2005, 10:38:21 » |
|
IDEEEEE ... jo jo .. prisli sme do skusobne rozkurili jak hovada pockali zo 2 hodinky a zapnem marshalla zrazu heureka ono to funguje ... jo sa tesim akoby bolo nove ... parada
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 17. December , 2005, 11:12:48 » |
|
Jimi Cimbala napísal:Minulu zimu mi robili v studiu novy rozvod na elektriku,takze jednu noc to ostalo bez prudu-cize bez kurenia.Ked sa potom elektrina spustila tak tam bolo nejakych 15 stupnov.Zapnem PC.....a nenacitalo mi system.Opakovane.Ked sa potom teplota zvysila na 17-18 stupnov,tak uz to islo.Nieco na tej citlivosti na teplotu bude. No jo >> posunute pracovne body
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 04. Január , 2006, 14:30:04 » |
|
kua ... no zase ho odjebalo a robilo presne take iste zvuky ako predtym ked bolo vzime .predtym som ho dal do tepla islo a teraz som ho aj mal v teple a nic nejde ... zvuk je taky ze najprv vrci a potom sa to zrazu zosilny a potom to zase vrci tak silno ako na zaciatku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986
guitman
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 04. Január , 2006, 14:36:27 » |
|
Hej bacha na slovník lebo zapnm cenzúru predsa len, držme úroveň Každopádne elktronika v prechode zo zimy na teplo reaguje značne citlivo a nie keď je to ešte niekde v garáži kde je zima a potom sa to zapne musí to robiť peknú galibu. veď to môže aj vyhorieť kondenzačný jav t.j. zrážanie vody ničí iné veci a nie lampový amp. alebo aj tranzistor korózia je sviňa.
|
|
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 04. Január , 2006, 14:41:51 » |
|
a este ze ako dlho sa moze odparovat ta voda z komba lebo moze to byt aj tym nie ze tam je este ta voda nakondenzovana ?ci jako
teda ze mam ho co ja viem 2 tyzdne v zime takej a potom ho dam do tepla 20 stupnoveho a za jeden den sa to asi neodpari ze...?
Naposledy upravil brko, : 04.01.2006 o 14:46
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986
guitman
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 04. Január , 2006, 15:03:36 » |
|
zober si ho že chladne v zime o kondenzovaní sa hovorí keď je teplota dnu vačšia ako von či opačne? Každopádne skladovať ho v studenej garáži a nechať ho tam chladnúť je podža mňa kravina pôsobí to na pätice na spoje aj plošák vplyvom vhlkosti koroduje a proste ničí sa to.Telku tiež nepoužívaš v garáži a všeobecne pc monitor keď prenášaš zo zimy do tepla odporúča sa min 2h nechať zohriať bez zapnutia.Proste nerobí to dobre.
|
|
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 04. Január , 2006, 15:29:02 » |
|
ale ze takto otazke ze moze to vrcat tym ze je tam este voda neodparena v tom kombe .? ze za jeden den sa to asi neodpari ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Satch
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 04. Január , 2006, 16:19:38 » |
|
sorry chlapi(hlavne brko) ze tu risim svoje problemy v brkovej teme ale hodi sa to sem... mam pololampu Vox a chcem vediet aky vplyv ma zima a vlhkost na toto kombicko ktore ma len 1 lampu v predzosiku... myslite ze staci nechavat to kombo v deke zabalene v garazi??...dik moc
|
|
|
Zaznamenané
|
Follow the details...
|
|
|
Gazda
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 04. Január , 2006, 16:49:29 » |
|
Ta deka asi vlhkosti nezabrani ani klesaniu teplot.Ja som nazoru nenechavat lampy vobec v garazi, mam to radsej v izbe na stoliku, ale aspon mozem hrat kedy chcem;) Ale ak by sa jednalo o tranzistor, mam skusenosti ze tomu to vobec nevadi, proste ide stale.
|
|
|
Zaznamenané
|
...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 04. Január , 2006, 17:22:53 » |
|
satch napísal:sorry chlapi(hlavne brko) ze tu risim svoje problemy v brkovej teme ale hodi sa to sem... mam pololampu Vox a chcem vediet aky vplyv ma zima a vlhkost na toto kombicko ktore ma len 1 lampu v predzosiku... myslite ze staci nechavat to kombo v deke zabalene v garazi??...dik moc inac ja mam tiez hybrid jedna lampa v predzosiku ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Satch
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 04. Január , 2006, 18:48:23 » |
|
no vies GAZDA...my mame skusobnu v BA a byvam v jednej dedine mimo a auto nemam. trepat sa mi to vzdy na skusku a zo skusky MHD a SAD vobec nechce. Okrem toho doma mam na com hrat-Behringer GM108, co je na doma perfektne kombicko, len skoda ze nema delay, ktory pravidelne vyuzivam na VOXiku-koli predlzeni sustainu.. Ale fakt by som privytal radu ako to kombo v tej skusobni udrzat v co najlepsich podmienkach...
|
|
|
Zaznamenané
|
Follow the details...
|
|
|
Gazda
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 04. Január , 2006, 22:20:16 » |
|
satch napísal:no vies GAZDA...my mame skusobnu v BA a byvam v jednej dedine mimo a auto nemam. trepat sa mi to vzdy na skusku a zo skusky MHD a SAD vobec nechce. Okrem toho doma mam na com hrat-Behringer GM108, co je na doma perfektne kombicko, len skoda ze nema delay, ktory pravidelne vyuzivam na VOXiku-koli predlzeni sustainu.. Ale fakt by som privytal radu ako to kombo v tej skusobni udrzat v co najlepsich podmienkach... Ok, rozumiem, mne by sa tiez nechcelo, keby som nemal skusobnu 2 metre od izby. My balime taketo veci do igelitoveho vreca, ale viac menej koli prachu.
|
|
|
Zaznamenané
|
...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
|
|
|
|