Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 22:49:20
Strán: 1 ... 157 158 [159] 160 161 ... 212 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: do akej gitary ste zaľúbení? (najkrajšia gitara)  (Prečítané 512458 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #2370 kedy: 03. Máj , 2010, 16:06:22 »

Mnam...ale vyzera ze to ma nejaky iny radius, 50ky maju 7,5.
7,5" boli az do tusim 80tych rokov
tieto CS57 maju 9,5" a 6105 prazce, co mi vyhovuje viac
Zaznamenané
javanne
pravidelný návštevník
Príspevkov: 227

« Odpoveď #2371 kedy: 03. Máj , 2010, 17:04:45 »

Mna zaujala najnovsie nemecka znacka Sandberg - som sice tradicionalista a laka ma vyskusat Precision (jazz bass uz mam). Akurat na rozdiel od Fender PB, ma na tejto California PM4 laka aj variabilita toho druheho snimaca a aj kobylka sa mi pozdava viac ako vintage styl na Fender PB.

Telo jelsa/jasen, krk javor (canadian hardrock maple?) V podstate aktivka, prepnutim pull potaku (alebo nezalozenim baterky) true bypass pasiv.

Mate niekto osobnu skusenost?

* sandberg-california-PM4.JPG (30.57 KB, 799x440 - prehliadnuté 293 krát.)
Zaznamenané

Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #2372 kedy: 03. Máj , 2010, 17:07:02 »

krasny nastroj
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #2373 kedy: 03. Máj , 2010, 21:18:31 »

Mna zaujala najnovsie nemecka znacka Sandberg - som sice tradicionalista a laka ma vyskusat Precision (jazz bass uz mam). Akurat na rozdiel od Fender PB, ma na tejto California PM4 laka aj variabilita toho druheho snimaca a aj kobylka sa mi pozdava viac ako vintage styl na Fender PB.

Telo jelsa/jasen, krk javor (canadian hardrock maple?) V podstate aktivka, prepnutim pull potaku (alebo nezalozenim baterky) true bypass pasiv.

Mate niekto osobnu skusenost?

celkom popularne momentalne medzi basakmi, v paprciach som to zial nemal. jazz bass "na steroidoch".
Zaznamenané

o-yep sro
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #2374 kedy: 04. Máj , 2010, 07:51:47 »

Momentálne som zomrel z tohto, akože úplne wow.

* ran-guitars-8-025-Cruiser.jpg (60.91 KB, 505x600 - prehliadnuté 406 krát.)

* ran-guitars-8-022-Cruiser.jpg (36.37 KB, 700x267 - prehliadnuté 635 krát.)
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2375 kedy: 04. Máj , 2010, 08:37:04 »

tie RANy suneskutocne predrazene.. takato gitara tipnem ze tak okolo 4000e pojde :) a cakacka asi rok a pol ak si dobre spominam
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2376 kedy: 04. Máj , 2010, 12:49:52 »

uz aj taylor robi osmicky :D:D:D a ppci to hra jaaaaaaaj ku ohniku jak stvorene ale aj s tym gitaristom rovno lebo ja viem na tom len enter sandyman
Zaznamenané

palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #2377 kedy: 04. Máj , 2010, 13:25:43 »

uz aj taylor robi osmicky :D:D:D a ppci to hra jaaaaaaaj ku ohniku jak stvorene ale aj s tym gitaristom rovno lebo ja viem na tom len enter sandyman
hm, mne to znie niekde medzi tym akoby to neladilo a takym divnym prechlastanym efektom, nie moc prijemne
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2378 kedy: 04. Máj , 2010, 13:28:12 »

hm, mne to znie niekde medzi tym akoby to neladilo a takym divnym prechlastanym efektom, nie moc prijemne

po tej tvojej poslednej ukazke co si sem dal s tym fender zvukom ta vobec neberiem vazne  Bavím sa skvele
Zaznamenané

palii
miestny štamgast

« Odpoveď #2379 kedy: 04. Máj , 2010, 14:09:12 »

po tej tvojej poslednej ukazke co si sem dal s tym fender zvukom ta vobec neberiem vazne  Bavím sa skvele
preco kazdy bere do huby moj fender zvuk  Bavím sa skvele bud som teda ja ozaj z gurunu alebo skor len vy neviete ocenit zvukove inzinierstvo panov v electric lady studios, jelikoz ste latentni az 100%-ni metlaci, od ktorych sa neda ocakavat otvorena mysel .

ale nie, fakt hento znie divno, urcite nie som sam co to pocuje
Zaznamenané
Doldy
Hosť
« Odpoveď #2380 kedy: 04. Máj , 2010, 14:28:06 »

preco kazdy bere do huby moj fender zvuk  Bavím sa skvele bud som teda ja ozaj z gurunu alebo skor len vy neviete ocenit zvukove inzinierstvo panov v electric lady studios, jelikoz ste latentni az 100%-ni metlaci, od ktorych sa neda ocakavat otvorena mysel .

co sa ti tam nezda? mne to znie dobre...vsak nevies ako to ma naladene, to je bariton cize je to podladene a ma to navyse aj elektrifikovane...cisto akusticky to musi byt bomba. dalsie 2 struny rozsiruju moznosti
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2381 kedy: 04. Máj , 2010, 14:41:13 »

aaale nieee.. ja si len robim srandu neboj vobec to nemyslim vazne len sa mi lubi vzdy ked vytiahnes ten pojem ze vy metlaci a preto som aj teraz bol uspokojeny a vlastne som sa ti urobil na brucho .. kazdopadne nazov electric lady studios vravi za vsetko tam tak mozno pedikuru si da clovek spravit  Bavím sa skvele a ja ako 100%ny latentny metlak som dal sem zvuk akustickej gitary, co zo mna robi vacsieho pana nez z teba 5%neho  Bavím sa skvele
Zaznamenané

palii
miestny štamgast

« Odpoveď #2382 kedy: 04. Máj , 2010, 14:44:53 »

co sa ti tam nezda? mne to znie dobre...vsak nevies ako to ma naladene, to je bariton cize je to podladene a ma to navyse aj elektrifikovane...cisto akusticky to musi byt bomba. dalsie 2 struny rozsiruju moznosti
no teoreticky urcite :) len ta konkretna ukazka..no

aaale nieee.. ja si len robim srandu neboj vobec to nemyslim vazne len sa mi lubi vzdy ked vytiahnes ten pojem ze vy metlaci a preto som aj teraz bol uspokojeny a vlastne som sa ti urobil na brucho .. kazdopadne nazov electric lady studios vravi za vsetko tam tak mozno pedikuru si da clovek spravit  Bavím sa skvele a ja ako 100%ny latentny metlak som dal sem zvuk akustickej gitary, co zo mna robi vacsieho pana nez z teba 5%neho  Bavím sa skvele
to pouzivam lebo nechcem pouzivat vyraz "kriza maskulinity"  Bavím sa skvele no a to studio je zname svojou nevsednostou uz od cias jimmiho h., ked tam nahral album electric ladyland.. i ked na dnesne casy je to trosku smiesny sound, ale par veci je tam celkom vynimocnych
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #2383 kedy: 04. Máj , 2010, 14:59:22 »

no teoreticky urcite :) len ta konkretna ukazka..no to pouzivam lebo nechcem pouzivat vyraz "kriza maskulinity"  Bavím sa skvele no a to studio je zname svojou nevsednostou uz od cias jimmiho h., ked tam nahral album electric ladyland.. i ked na dnesne casy je to trosku smiesny sound, ale par veci je tam celkom vynimocnych

Pali velmi sa mi paci vyraz "nevsednost", asi to zacnem pouzivat :) . Verim tomu ze je to dobre aj ked "oldschool" studio.

Btw, ta nevsednost mi pripomina ako ked chces nejako politicky korektne povedat ze je to na hovno :) , : je to zaujimave, je to svojske, ma to potencial a podobne :)
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #2384 kedy: 04. Máj , 2010, 15:00:35 »

jak ked o babe povies ze je zaujimava....ale v skutocnosti nikto nechce zaujimavu frajerku  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 ... 157 158 [159] 160 161 ... 212 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 22 otázok.