Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 11:48:11
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: YES  (Prečítané 61416 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
ydur
Hosť
« Odpoveď #45 kedy: 08. Február , 2008, 12:24:38 »

Chalani Si píš!!!  Steve Howe je Pan Gitarista. Tak tu nevypisujte pi........y.
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #46 kedy: 08. Február , 2008, 12:36:33 »

akože sa mi nemože nepačit ?ja hovorm že mi nič nehovorii proti Rabinovi na španele možno ...ten YES s Rabinom to je neporovnatelne..videl som rabinov kocert a hrali s niiim aj yesaci, havko sa nanho nechytal len tak si tam niečo brnkal Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

ydur
Hosť
« Odpoveď #47 kedy: 08. Február , 2008, 12:54:08 »

akože sa mi nemože nepačit ?ja hovorm že mi nič nehovorii proti Rabinovi na španele možno ...ten YES s Rabinom to je neporovnatelne..videl som rabinov kocert a hrali s niiim aj yesaci, havko sa nanho nechytal len tak si tam niečo brnkal Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Ty si nenapisal,že sa ti nepači.To by bolo O.K. Ale si napisal " že pripada,akoby sa stale učil hrat".     / A ten druhy "čiman" napisal,že hra kostrbato. /  Tak nebudte ako detičky,čo doma hraju na PlayStation  Formulu1 a na prechadzke v materskej škôlke si rozpravaju že Schumacher nevie dobre jazdit. Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #48 kedy: 08. Február , 2008, 13:10:40 »

akože sa mi nemože nepačit ?

NIE, MUSI SA TI PACIT, lebo koncertuje, je znamy, vypredaval podia. Nemas pravo o nom napisat nic negativne. Na zdravie! Žmurk
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #49 kedy: 08. Február , 2008, 13:13:49 »

už sa mi pači ...to som si ho pomylil z OLDOM RIHOM ...a aj ten sa mi pači aby sa niekto neurazil Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #50 kedy: 08. Február , 2008, 13:42:59 »

ydur: pocuvaj, ze co som? čiman, ci co? No tak, prosim ta, ukludni sa...Beriem, ze Howe je legenda, ale za svojim nazorom si stojim. Je to pan, ktory ma za sebou vela, poznam jeho tvorbu slusne, Yes mam rad, ale proste hra kostrbato. Technika jeho hry ma tuto zvlastnost. Neviem to vysvetlit, ale to co hra na spaniele je ovela ovela lepsie ako to co hra na elektrike.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #51 kedy: 08. Február , 2008, 17:21:56 »

už sa mi pači ...to som si ho pomylil z OLDOM RIHOM ...a aj ten sa mi pači aby sa niekto neurazil Bavím sa skvele Bavím sa skvele

Nahodou kaťaaaci su super  Bavím sa skvele. ked som bol maly, kupil som si v suprafone platnu Katapult Live, lebo tam na obale mal Oldo Explorer. Tak som si myslel, ze to bude nejaky super metal. Tak som to teda potom doma pocuval a bolo to najhorsie sklamanie co som kedy v zivote zazil. Tak som behol do obchodu a kupil som si Jolanu Proximu a zacal som hrat na gitaru, aby som trochu vyvazil tie skody, co Olda svojou hrou pacha na ludoch.
Zaznamenané
ydur
Hosť
« Odpoveď #52 kedy: 08. Február , 2008, 17:32:44 »

Katapult Live, lebo tam na obale mal Oldo Explorer.
To nie je Explorer,ale  ARIA PRO? II DeLuxe. /alebo nejaky podobny model/ Sice vychadza z Explorera,ale
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #53 kedy: 08. Február , 2008, 17:35:33 »

To nie je Explorer,ale  ARIA PRO? II DeLuxe. /alebo nejaky podobny model/ Sice vychadza z Explorera,ale

to sa z toho obalu platne zistit nedalo. skratka bol to explorer a basta :). odkial vies vies presne co to bolo ?
Zaznamenané
ydur
Hosť
« Odpoveď #54 kedy: 08. Február , 2008, 17:45:40 »

to sa z toho obalu platne zistit nedalo. skratka bol to explorer a basta :). odkial vies vies presne co to bolo ?
  1/.  Lebo sa to z obalu zistit da. Je vyobrazena na druhej strane  LP " Rock De Luxe-podla nej vlastne ten nazov 2/. Olda o tej gitare hovoril v nejakom članku-že hra to skoro samo,ale inak mu vobec nesedi,ale bola to vtedy moda- a moc na nej nehral.  Na zdravie!
« Posledná zmena: 08. Február , 2008, 17:49:46 od ydur » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #55 kedy: 08. Február , 2008, 18:21:47 »

1/.  Lebo sa to z obalu zistit da. Je vyobrazena na druhej strane  LP " Rock De Luxe-podla nej vlastne ten nazov ...

no hej. ale ja som si kupil podla tej gitary to Live a tam to vidno nebolo :) to je jedno, aj keby som vedel, ze je to Aria, kupil by som si to a rovnako by som bol sklamany :)
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #56 kedy: 09. Február , 2008, 11:26:19 »

havo ptri do budy nie na podium Bavím sa skvele
Zaznamenané

Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #57 kedy: 09. Február , 2008, 11:32:06 »

je to nuda ha ha ha
  ..a este si zabudol dopisat ...jeden má rád psy , druhý zase kočky , pro mne je nežné čmuchání myšiček raj...  Je to frajer
« Posledná zmena: 09. Február , 2008, 11:32:55 od Zvuk » Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #58 kedy: 09. Február , 2008, 12:27:05 »

To Joe: Howe je sice legenda, ale tiez mam z neho vzdy pocit, ze hra kostrbato. Tento pocit mam ale LEN co sa tyka elektriky. Napr. na akustickej gitare hra super. Rabin bol vynikajuci, ale kapela dost silno vybocila stylovo smerom k popu a k strednoprudovemu rocku. Nebolo to vobec zle, ale Yes je Yesom kvoli niecomu inemu. Napriek vsetkemu napr. doska 90125 bola velmi fajn. Samozrejme aj Big Generator sa da pocuvat. "Aim Low Shoot High" je napriklad bohova skladba Na zdravie!
   Mne sa zas jeho sposob hry velmi paci ,  melodicke linky ,harmonie a obcas tie jeho polyrytmicke sialenosti zdaju byt ovela progresivnejsie a napaditejsie nez u Rabina . Je to dane tym , ze v jeho kompoziciach a hre je citit vplyv najroznejsich zanrov(jazz, latino ,rock,klasiku...) a takisto tym , akym sposobom dokaze narabat s tymito ,na prvy pohlad , nezlucitelnymi prvkami. Ved keby sa Joe dokazal lepsie zapocuvat , zistil by ,ze z ovocia najlepsia je klobasa...

Co sa tyka zvuku ,Howe ho ma taky aky chce ,nie taky aky moze (co vacsina hudobniciek narozdiel od Joea dokaze docenit  Na zdravie! ) Mne ta jeho "kostrbata"technika moc nevadi , lebo nie je samoucelna a dokaze pomocou nej vyjadrit svoj hudobny zamer , kdezto vacsina ovela technickejsich a uhladenejsich gitaristov nezrozumitelne blaboce so zaviazanymi ustami alebo sa pokusa hovorit ustami niekoho ineho . Ale proti Gustovi ziaden disputat .  Zdravíčko
« Posledná zmena: 09. Február , 2008, 12:30:21 od Zvuk » Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #59 kedy: 11. Február , 2008, 09:02:38 »

zdar, neda mi tiez neprispiet, ked sa hovori o jednom z miojich najoblubenejsich gitaristov vobec. Steve Howe je pre mna jeden z najprogresivnejsich gitaristov vsetkch cias. Jeho velkou prednostou v mojich ociach je jeho absolutne unikatny styl, ktory vychadza z jazzu (volny, harmonicky kosaty, akoby improvizovany sposob hry) a zvuk jeho oblubenych pololubovych gibsonov (prevazne, ale aj akustickych gitar) - vobec nie bezna zalezitost vo "zvuku artrocku". navyse, osobnost steve howa je tak hudobne originalna... dovolim si tvrdit, ze je to jeden z najlepsich prikladov toho ked sa povie, "tohto gitaristu poznas po prvej note". nema proste sebe podobneho nielen vo svojom zanri.

trevora rabina mam tiez velmi rad, ale so steve howom sa proste nedá porovnavat. je to cistokrvny roker, rozhlad, kreativita a fantazia, zvukova variabilita howa idu daleko daleko nad jeho ramec.

elktriky, akustiky, mandoliny, banja... vsetko mozne... steve howe je velky experimentator a ja by som mohol doradu odporucat dosky yes. a velmi ma tesi, ze nielen stare, vypocujte si trebars album yes z 2001 - magnification, alebo aj z 99 - the ladder - vsade tam hra howe nadherne pestre farebne veci, ziadne klise. a ano, je kostrbaty, ale to je steve - vdakabohu, ze nie je iny

Žmurk
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.046 sekund, 23 otázok.