Zvuk
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 12. Február , 2008, 10:07:50 » |
|
Mne sa Howe pači aj na albume Yes : Tales From Topographic Oceans /1973/. Tam je vo svojom "živle".
A v ktorej skladbe ? Je to paradny album , ale mam pocit , ze napr. proti The Yes albumu je ho tam pocut menej . TFTO je zamerany viac na kompoziciu , nez na instrument. exhibiciu . Aj ked taky Ritual , na druhej strane , je dost exhibicna zalezitost . Na You Tube som nasiel uzasny zaznam tejto skladby z r.1975 (Yes mali v 70tych rokoch vela koncertov ,ale pomerne malo zvukovo kvalitnych zaznamov , co je velka skoda) Enjoy Cast 1 Cast 2 Cast 3
|
|
« Posledná zmena: 12. Február , 2008, 10:40:18 od Zvuk »
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 26. Marec , 2008, 08:30:25 » |
|
Zdar, mam dve spravy, dobru a zlu :-)... dobra - Yes sa konecne po 5 rokoch vracaju na podia http://www.yesworld.com/ywtour-pressrelease.htmla ta zla - Rick Wakeman pravdepodobne opat dostal (ale si sam obul?) kopacky... :-). miesto neho nastupi jeho syn Oliver, ktory mu mimochodom akoby z oka vypadol. zatial ide len o severoamericke datumy, ktovie ci sa turne napokon (a kedy) rozsiri do Europy. ale zatial sa tak vlastne vzdy stalo. odhadujem tak koncom roka, buduci rok. v kazdom pripade sa tesim, pretoze Yes som si pozrel uz tri krat a velmi rad by som si ho dal znova. nemozem si proste pomoct - ten najvacsi emocionalny zazitok som mal prave na ich koncertoch...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 26. Marec , 2008, 10:13:12 » |
|
Viem , ze Wakeman nie je so zdravim na tom bohvieako . Prekonal tusim uz dva infarkty .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 04. Apríl , 2008, 20:32:11 » |
|
Paradna skladba America so sqelim Howeovym solickom (akurat to video sa mi moc nelubi)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 16. Apríl , 2008, 07:52:55 » |
|
A este som nasiel takuto vykopavku , hned mi je krajsie , chlapi hraju ako o zivot Yours Is No Disgrace(1971)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 02. Júl , 2008, 07:45:29 » |
|
Everydays
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 02. Júl , 2008, 08:39:00 » |
|
akurat vcera som pocuval album "Talk" (1994) velmi fajn skladby, dobre kompozicie a pekne melodie, vrelo odporucam....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 02. Júl , 2008, 13:14:49 » |
|
akurat vcera som pocuval album "Talk" (1994) velmi fajn skladby, dobre kompozicie a pekne melodie, vrelo odporucam.... Mne sa najviac pozdava z toho cd suita Endless dream s uzasnou prvou castou v 5/4 takte .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 21. Máj , 2009, 08:56:15 » |
|
Zaujimava spravicka: Jon Anderson is pleased to announce the first confirmed dates of his "Have Guitar Will Travel" European Tour. Date: August 15, 2009 "Tribute To Freedom" Venue: Castle Devin Bratislava Slovak Republic Show time: 6pm Admission: Free Ked neprsi, nech aspon kvapka .
|
|
« Posledná zmena: 21. Máj , 2009, 09:02:26 od Zvuk »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 21. Máj , 2009, 12:33:11 » |
|
Zaujimava spravicka: Jon Anderson is pleased to announce the first confirmed dates of his "Have Guitar Will Travel" European Tour. Date: August 15, 2009 "Tribute To Freedom" Venue: Castle Devin Bratislava Slovak Republic Show time: 6pm Admission: Free Ked neprsi, nech aspon kvapka . Do faka, to som akurat prec...
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 07. August , 2009, 09:53:11 » |
|
Zaujimava spravicka: Jon Anderson is pleased to announce the first confirmed dates of his "Have Guitar Will Travel" European Tour. Date: August 15, 2009 "Tribute To Freedom" Venue: Castle Devin Bratislava Slovak Republic Show time: 6pm Admission: Free Ked neprsi, nech aspon kvapka . a s nim slovenska hudobna spicka - rozsa, valihora, skuta, burian... bude to lahôdka...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 07. August , 2009, 09:56:01 » |
|
zeby sme prisli omrknut benoita davida :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 07. August , 2009, 10:04:00 » |
|
a s nim slovenska hudobna spicka - rozsa, valihora, skuta, burian... bude to lahôdka...
mam v plane tam ist
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
|