zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #825 kedy: 18. Máj , 2009, 11:58:25 » |
|
panteraci neviem ci priamo oni alebo aj s technikmi si pockali malmsteena a stale mu ponukali donuty, a samozrejme on je velka hviezda tak ich furt posielal neviem kam, si robili oni z neho celkom srandu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #826 kedy: 18. Máj , 2009, 12:40:53 » |
|
panteraci neviem ci priamo oni alebo aj s technikmi si pockali malmsteena a stale mu ponukali donuty, a samozrejme on je velka hviezda tak ich furt posielal neviem kam, si robili oni z neho celkom srandu
donuty? asi nie som celkom zorientovany...ale co su donuty? To su sisky, co si davaju americki policajti vo filmoch:-) ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #827 kedy: 18. Máj , 2009, 12:43:20 » |
|
donuty? asi nie som celkom zorientovany...ale co su donuty? To su sisky, co si davaju americki policajti vo filmoch:-) ?
hej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #828 kedy: 18. Máj , 2009, 13:13:02 » |
|
tak trebars Zakk Wylde abo Jimi Hendrix........
hahahaha to nemysliš važne to su taky seberovny akurat Jimi chcipol v spravny čas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
peto1280
nováčik
Príspevkov: 56
|
|
« Odpoveď #829 kedy: 20. Máj , 2009, 11:40:47 » |
|
No ja som tiez malmsteena nejak nepocuval ale raz bola taka super verzia skladby Evil Eye na nete... Akoze ten jeho styl aj vyhravky tam zakomponoval velmy pekne bolo to take... vyhravky ako s klasiky ale ked som stiahol mp3 bola to taka troska menej sa mi pacila ta verzia ako ta co bola na you tube... napriklad skladba flamenco diablo - je to tiez pekne... Mozno by nebolo zle zohnat si daku vyberovku... Myslim si ze Malmsteenovy patri tiez nejake to vyzsie miestecko v svete gitarovej hudby aj ked ho nejak extra nepocuvam... Poradte daku vyberovku...
|
|
« Posledná zmena: 20. Máj , 2009, 11:42:37 od peto1280 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #830 kedy: 20. Máj , 2009, 11:45:28 » |
|
Kurnik hosi... dako som sa namotal na malmsteenove albumy... uz druhy den vlastne nic ine nepocuvam... prejde to?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hate_me
|
|
« Odpoveď #831 kedy: 20. Máj , 2009, 15:17:45 » |
|
Kurnik hosi... dako som sa namotal na malmsteenove albumy... uz druhy den vlastne nic ine nepocuvam... prejde to? zarucene
|
|
|
Zaznamenané
|
... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #832 kedy: 20. Máj , 2009, 18:15:21 » |
|
Kurnik hosi... dako som sa namotal na malmsteenove albumy... uz druhy den vlastne nic ine nepocuvam... prejde to? jeho albumy su fajn...snad hlavne z prvej dekady jeho tvorby, ale aj tie ostatne su dobre...V podstate sa dost lisia hlavne kvoli zmenam v skupine a takmer vzdy inemu spevakovi...Ma veci, naktorych evidentne hlada nove cesty-napr. Fire&Ice je zaujimave komornym orchestrom, ktory ho doprevadza aj v drsnejsich peckach, Marching Out, alebo Seventh Sign svojim drsnym soundom a priamociarostou, ale napr. Trilogy, Odyssey alebo Facing The Animal takym skor strednoprudovym ladenim...V poslednej dobe je to skor o rutine, co je skoda, ale aj tak su jeho albumy super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sv.Patrik
|
|
« Odpoveď #833 kedy: 30. November , 2009, 16:18:34 » |
|
Ja osm sa chcel nejake songy od neh naučit:Dsice sonm neni na jeho urovni ale pomaly som sa chcel zdokonalovat..ale on je podladený a neviem či to pojde....čo? ňň
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #834 kedy: 30. November , 2009, 16:24:46 » |
|
Ja osm sa chcel nejake songy od neh naučit:Dsice sonm neni na jeho urovni ale pomaly som sa chcel zdokonalovat..ale on je podladený a neviem či to pojde....čo? ňň je tušim o poltona dole... inak absolútne neviem na čo sa pýtaš
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
sv.Patrik
|
|
« Odpoveď #835 kedy: 30. November , 2009, 16:27:50 » |
|
Tak nejak.....ale že či to pojde zahrat na normalnom ladení ako tak lebo kukam to ladenie tak to nieje bohviečo....a nejak mi to neznie ako original..Asi blbosti trepem:D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #836 kedy: 30. November , 2009, 16:55:38 » |
|
to mas jedno, ci je podladeny. zahraj to v tych polohach, ako to hra on, nech si kludne aj o poltona vyssie, aj tak si to nebudes brnkat s jeho nahravkou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #837 kedy: 30. November , 2009, 16:58:15 » |
|
stiahni si AIMP2 prehravac je tam taka ponuka ze zdvihnut pitch o pol tona.. ja som tka dvihal kapelu nevermore a cuduj sa svete znelo to vcelku ok neskreslilo to az tak zvuk bicich a hlas znel tiez ok este.. pripadne ak to hras len s guitar prom tka si vsetky nastorje poposuvaj o pol tona vyssie a ked sa to opyta ci chces transponovat daj ze nie..
|
|
« Posledná zmena: 30. November , 2009, 16:59:03 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sv.Patrik
|
|
« Odpoveď #838 kedy: 30. November , 2009, 17:01:06 » |
|
stiahni si AIMP2 prehravac je tam taka ponuka ze zdvihnut pitch o pol tona.. ja som tka dvihal kapelu nevermore a cuduj sa svete znelo to vcelku ok neskreslilo to az tak zvuk bicich a hlas znel tiez ok este.. pripadne ak to hras len s guitar prom tka si vsetky nastorje poposuvaj o pol tona vyssie a ked sa to opyta ci chces transponovat daj ze nie..
Dik za nápad....skusim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku