Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 05:51:01
Strán: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 211292 krát)
0 užívateľov a 71 Hostí prehliada túto tému.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #675 kedy: 25. November , 2008, 13:54:53 »

to je urcite pick of destiny
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
zakky
Hosť
« Odpoveď #676 kedy: 25. November , 2008, 13:58:09 »

hej, ale take, co priamo drzal Malmsteen v rukach?

ja mam take dve a na koncerte som ich chytil aspon 5 ale rozdal som ich sak nebudem taky sebec :) rozhadzoval to jak sialeny Žmurk

dokonca mam doma aj strunu tenke ecko co roztrhol :)
Zaznamenané
Kimlo
stály hosť
Príspevkov: 754

comfortably numb

« Odpoveď #677 kedy: 25. November , 2008, 21:21:42 »

tak som ho odfotil, aby ste mi verili ze aj ja mam  Beeee Na zdravie!

Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,71076.0.html
JeffWaters
nováčik
*
Príspevkov: 58

Jimmy H

« Odpoveď #678 kedy: 23. December , 2008, 16:15:41 »

Vela ludi na Yngwieho nadava ze hraje stale to iste ale podla mna je to pan gitarista a dokazal toho strasne vela mam pred nim respekt  Zdravíčko
Zaznamenané

Jimmy
udry
Hosť
« Odpoveď #679 kedy: 23. December , 2008, 20:40:11 »

JeffWaters-nemusiš ku každemu "svetovemu" gitaristovi pisat,aky je dobry.Ved su to všetko vyborni gitaristi a nikto  nepochybuje o ich kvalitach./no,par userov by sa možno našlo/ :)
Zaznamenané
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #680 kedy: 30. December , 2008, 09:20:03 »

Ste v tom dokonali? ked si trufate kririzovat niekoho o kom ERIC CLAPTON! prehlasil : " Yngwie is God!??.

Hovoríš o dvoch rôznych veciach:navážanie sa do Yngwieho
                                                                 konštruktívna kritika Si píš!!!
Budem citovať:

Gitarista,ktory ma ineho gitaristu za poloboha si nevazi sam saba,svoje schpnosti a vo svojej hudbnej kariere si NEZASLUZI prekrocit \"garazovy level\".
Ja si Yngwieho veľmi rád vypočujem(naposledy predvčerom), a je to naozaj výborný technický aj teoretický gitarista, a to je jeho feel. Žiadna samoúčelná onania Si píš!!! Kritizovať môže Yngwieho hocikdo keď to bude konštruktívna kritika Si píš!!! Yngwie má svojich fanúšikov totálne u riti, narozdiel od Steveho, ktorý si s nimi podá ruky, kecá s podaktorými v zákulisí... Ale v štýle ktorý hrá(neo-klasicistický metal?)nevidím lepšieho hráča, čo sa týky imprivizácie, techniky...  Zdravíčko Na zdravie!
« Posledná zmena: 30. December , 2008, 09:57:56 od Rišo » Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #681 kedy: 30. December , 2008, 10:16:56 »

No pani nieco vam poviem... Yngwie ma naucil velmi vela z toho co viem dnes, v podstate z jeho sol a hudby som pochopil vsetko co som mal vediet na konzervatoriu a skoncil som ho s vyznamenanim, dakujem  mu ze bol moj prvy ucitel!!!! Dnes som v stave, ze si pustim skladbu {nilen jeho}a viem, ktorou cestou to solo pojde.. a mozem to hrat na prvy krat, on ma naucil improvizovat, co vyzaduje dokonalu znalost harmonie, stupnic vsetkych typov ako su durova, molova, harmonicka, melodicka, modalne stupnice: jonska dorska lydicka frygicka myxolidicka aiolska ...........a mat vycviceny  hudobny sluch. Ste v tom dokonali? ked si trufate kririzovat niekoho o kom ERIC CLAPTON! prehlasil : " Yngwie is God!??. Lepsi ako on v improvizacii su uz len dzezovi gitaristi v ramci improvizacie a teorie{ nie vzdy vyrtuozity!
} FAKT! Stevo Vai je clovek ktory ked vyjde na  podium tak sa pokakate lebo jeho "charizma" {ako to mnohi nazyvaju je taka silna} ze som sa skoro rozplakal, ked sa zjavil na podiu, kazda nota ako vino co sa tyka interpretacie, ale nie improvizacie a navyse tie herecke vykony {Oskar mu patri a priznam sa, mam ho asi radsej ako Yngwieho} Fakt sila, ale neporovnavajte to, kazdy hudobnik je svojim sposobom jedinecny Si píš!!! a podstata celeho mojho prveho a aj posledneho prispevku v tomto fore spociva v tom, ze niektori  "majstri" gitary nenavidia Yngwieho, PRECO!!!???. Stalo sa mi casto, ze moji takzvani kamarati ma zrazu prestali mat radi ked som im zahral, tak sa necudujem, ze niektori nenavidite Malmsteena, vacsinou ho nenavideli ti, ktori jeho sola  nedokazali zahrat!!!!!!!! a na tom trvam Si píš!!!!!!!!!!!!.|Co sa tyka kreativity, mate svojim sposobom pravdu, Yngwie na rozdiel od Steve Vaia vela pri hrani a komponovani nerozmysla,  ale je to sup, ktory sa vrhne na gitaru a vzdy z toho vznikne nieco zmysluplne pretoze to je prenho uz rutina, co pre mnohych z nas aj vas nie je { aj ked priznavam, ze nove albumy na moj vkus prilis pritvrdil} MA V SEBE NIECO, CO VY, KTORI HO NEZNASATE NEMATE A NEURAZTE SA,  MUSITE ESTE VELA CVICIT A UCIT SA, ABY STE MU MOHLI SIAHNUT ASPON NA PATY {ako muzikantovi, lebo ako clovek so svojim egoistickym pristupom nie je velmi moj idol, ale ti, ktori ho urazaju, su este vacsi egoisti a navyse nemaju pravo ho hodnotit, LEBO HODNOTIT HO MOZE LEN TEN, KTO HO MOZE ESTE NIECO NAUCIT :-} :-} :-} Dnes tu hudbu a ako ju hrat uz sam 10 rokov ucim na urcitej skole a poviem vam vacsinou tam ucim sice klasiku {co je asi 100 nasobne narocnejsie ako brnkanie sol na el. gitare} , ale aj el.gitaru a Yngwieho zatial malokto pochopil. Takeho Hameta z Melatallica , {ktory ako malokto vie, ze ho ucil Joe Satriani a pan Hamet sa k tomu nejak verejne nepriznava, Steve Vai je tiez ziakom Joe-a Satrianiho a nijak to netaji a uz vobec nie to, ze Frank Zappa  ho v podstate hudobne porodil :-} :-} co sa tyka kompozicie, motivacie a inspiracie }  Takze Hameta uz mi dokazal zahrat aj 10 rocny chlapec, Satrianiho 16 rocny, no Yngwieho nik, este asi dlho budem cakat .....Na zaver este  kazdemu z celeho srdca prajem aby mu gitara bola celozivotnym splocnikom ci spolocnickou, ktora mu umozni vyjadrit  to, co sam clovek nedokaze povedat slovami nech vyjadri jej srdcom, ale prosim neurazajte majstrov, ktori ovplyvnili a posunuli hranice jej moznosti a tym vlastne pomohli aj vam vo vasom osobnom hudobnom rozvoji a YNGWIE MALMSTEEN je bez pochyby jednym z nich. Hudba nam zehnaj Si píš!!!
kurňa to je siahodlhé ako príspevok jehovistu na nážho pána  Som frajer
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #682 kedy: 30. December , 2008, 11:21:01 »

ja viem kto je v tomto style este omnho lepsi. Michael Romeo zo Symphony X a ti ktori sa vyznaju to potvrdia.
Aron ci ako sa to volas..ja napriklad Yngwieho vobec nemusim a nie je to preto, lebo by som nevedel zahrat jeho sola. Neviem zahrat sola mnohych interpretov a mam to uprimne na haku. U Yngwieho nejde o caro osobnosti ale o umelu pompeznost, namyslenost (ved nikto s nim nechcel hrat) a stratu pokory- to je to co mne vadi. POzri si G3 s vaiom a satrosom. tam Yngwie zahral suverenne najhorsie, krasne sa to ukazalo pri poslednej spolocnej jammke ze nevie nic len rychle smydlit, este aj tie vytahovacky dojebabral  Žmurk nehovorim ze smydli zle, len tiez ma to otravi ked pocujem furt len 16tiny na 220. :) Cize by som to zhrnul tak, ze ludom nevadi ze hra dobre a rychlo, len hra unavne a stale dokola tie iste postupy. Mnoho ludi, ktori ho mali moznost zhliadnut a na ktorych nazore si vzdy potrpim, napr u nas v PKO chcelo po tretom songu utiect domov. A vies preco? Lebo hudba nie je o solach a Yngwie zial nic ine nevie. :) iba solovat
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #683 kedy: 30. December , 2008, 11:30:50 »

podla mna si si nasral do huby lebo sam vravis ze ho moze hodnotit len niekto kto ho moze nieco naucit, a sam ho hodnotis :) sice pozitivne ale to je v principe jedno :)

ale ak ho mas co naucit tak prepac Žmurk a kludne prispievaj dalej, bude sranda a pod aj napivo  Si píš!!!
Zaznamenané
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #684 kedy: 30. December , 2008, 11:32:13 »

Mnoho ludi, ktori ho mali moznost zhliadnut a na ktorych nazore si vzdy potrpim, napr u nas v PKO chcelo po tretom songu utiect domov.
Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Ja som po druhom či treťom songu išiel domov... To co bolo? červená-von
Strašné ozvučenie, a na iné sa radšej ani nebudem vyjadrovať... Nezahrávaj sa
« Posledná zmena: 30. December , 2008, 11:32:59 od Rišo » Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #685 kedy: 30. December , 2008, 11:34:51 »

to si spravil kokotinu lebo potom Pitu naucil zvukara ze ako sa robi zvuk a bolo to super  Bavím sa skvele  Popiskujem si
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #686 kedy: 30. December , 2008, 11:35:58 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Ja som po druhom či treťom songu išiel domov... To co bolo? červená-von
Strašné ozvučenie, a na iné sa radšej ani nebudem vyjadrovať... Nezahrávaj sa
   Na zdravie!  Zdravíčko  Je to frajer pocuj pod na ICQ ak tam nie si
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #687 kedy: 30. December , 2008, 11:36:39 »

to si spravil kokotinu lebo potom Pitu naucil zvukara ze ako sa robi zvuk a bolo to super  Bavím sa skvele  Popiskujem si

to fakt ?  :)
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #688 kedy: 30. December , 2008, 11:40:18 »

Ten zvuk tam bol strasny samozrejme aj kvoli zvukarovi , aj kvoli tomu ze ten priestor proste nie je na taketo koncerty stavany. Uz sa desim toho zvuku ked tam budu hrat Prodigy.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #689 kedy: 30. December , 2008, 11:46:56 »

si robis prdel? :D:D:D:D to fakt?Huh!? ja skapem
Zaznamenané

Strán: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.075 sekund, 23 otázok.