Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 05:46:37
Strán: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 211227 krát)
0 užívateľov a 86 Hostí prehliada túto tému.
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #795 kedy: 21. Marec , 2009, 19:15:27 »

Cize ty kvalitu muziky posudzujes podla toho, kto je znamy Huh!
Trosku cudne nie?
mas chut prekrucat picoviny?
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #796 kedy: 21. Marec , 2009, 19:19:20 »

mas chut prekrucat picoviny?
Tak urcite je p*čovina to, ked povies, ze ten a ten nie je koko*t, lebo je slavny. Slavni boli aj Ine kafe a nemam pocit, aby to boli nejaki pani muzikanti. :)
Zaznamenané

sandmann
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180

When it's too loud, you are too old

« Odpoveď #797 kedy: 21. Marec , 2009, 19:20:55 »

keby to boli uplny kok*ti, tak asi nejsu znami...ale tak hadat sa nebudem, nech si kazdy pocuva koho chce

bavit sa o DF tu je sice OT ale ved ok. Jasne dostali sa tam kde su hlavne preto, ze podobne ako Hammerfall (co stoja tiez za velky kkt  IMO)  vycitili tu spravnu vlnu na ktorej sa zviezli. Ked vydali Valley of The Damned tak sa vsetci predhanali v superlativoch koli tomu, ze navracaju ducha albumu Walls Of Jericho.  V Anglicku o nich zacal vypisovat Kerrang! ,ze su novodobi Iron Maiden atd. pretoze metalova scena v UK potrebovala nejakych spasitelov a oni mali to stastie ze volba padla na nich tak ako na Hamerfall ktorych zase tlacil Rock Hard..... Inak si ich samozrejme kludne pocuvaj ja ti to neberiem  Zdravíčko  
Videl si ich ked tu hrali so Shamanom?  Ak ano tak mi povedz, ze to nebol cirkus  ha ha ha
« Posledná zmena: 21. Marec , 2009, 19:22:15 od sandmann » Zaznamenané

Ibanez co ine? haha
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #798 kedy: 21. Marec , 2009, 19:25:44 »

Tak urcite je p*čovina to, ked povies, ze ten a ten nie je koko*t, lebo je slavny. Slavni boli aj Ine kafe a nemam pocit, aby to boli nejaki pani muzikanti. :)
ja sa nemam chut, naladu a ani dovod sa tu hadat o tom kto je a neni koko*t...a urcite ne tu ked je to OT
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #799 kedy: 21. Marec , 2009, 19:34:09 »

... co som videl G3-Live in Denver tak sola bez hlavy a paty,jedina vec akoze klobuk dole je acoustic solo ...
No to je spolu s tym rozbitim gitary co sa mi na tom jeho koncerte nelubi. Ale samozrejme kazdemu sa paci nieco ine. Zdravíčko
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #800 kedy: 21. Marec , 2009, 19:36:15 »

rytmika dodo a wayo, bez komentara.  potom basak forus taktiez bez komentara. bubenik dano co hrala tuto s jozom hajsom v rock generatian tiez bez komentara... hrat ako oni tak som rad  :)
Zaznamenané

o-yep sro
o:-:rek
Hosť
« Odpoveď #801 kedy: 21. Marec , 2009, 19:44:00 »

rytmika dodo a wayo, bez komentara.  potom basak forus taktiez bez komentara. bubenik dano co hrala tuto s jozom hajsom v rock generatian tiez bez komentara... hrat ako oni tak som rad  :)

ja som videl ine kafe live 2 krat nanestastie a nebolo to teda nic moc zneli dost pofiderne aj hrali dost pofiderne a spev bol velmi pofiderny
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #802 kedy: 21. Marec , 2009, 20:05:52 »

ja som videl ine kafe live 2 krat nanestastie a nebolo to teda nic moc zneli dost pofiderne aj hrali dost pofiderne a spev bol velmi pofiderny

vratko je vratko  :) ja som to podotkol len na margo tych panov muzikantov. niesu to bohovia, ale hrat vedia ty chlapci co som ich vymenoval vsetci.
Zaznamenané

o-yep sro
Dejvo
Hosť
« Odpoveď #803 kedy: 21. Marec , 2009, 22:31:29 »

vratko je vratko  :) ja som to podotkol len na margo tych panov muzikantov. niesu to bohovia, ale hrat vedia ty chlapci co som ich vymenoval vsetci.

Dodo je fasa, myslim ze pohoda. Vratko miestami pokulhava  Som frajer ale tak to je proste tak... Sak kazdy ma nieco ...
Zaznamenané
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #804 kedy: 21. Marec , 2009, 22:43:26 »

inak zrovnávať gayforce a malmsteena je trošku mimo.

gayforce sú banda gašparov, čo ledva ledva ledva, alebo vôbec nezahrajú po sebe nič. a keď majú deň, tak je to falošné jak 5000 eurovka. zatiaľ čo pri malmsteenovi som nepočul, že by posieral každý koncert...
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
Zacky.V
Hosť
« Odpoveď #805 kedy: 22. Marec , 2009, 16:05:48 »

v tom akustickom sole hraje tak isto prenho typicke rychlovky co aj na na elektrike, pricom povies ze hra bez hlavy a paty a zaroven povies ze klobuk dole pred tym co zahral na akustike .... neseries si tak trochu do huby?  Bacha na vec kamo!
ale to sa aspom trosku pocuwat ae inak slabota  ha ha ha ha ha ha  a s takymi srackami jak je on by som si nesral do huby..... Bacha na vec kamo!   Beeee Beeee
Zaznamenané
sandmann
pravidelný návštevník

« Odpoveď #806 kedy: 22. Marec , 2009, 19:54:42 »

ha ha ha pobavil si ma  ha ha ha

ok tak mi hod sem nejake to meno gitaristu co je pri nom Malmsteen obycajny srac ok? som naozaj veeeeeelmi zvedavy  ha ha ha
« Posledná zmena: 22. Marec , 2009, 19:56:48 od sandmann » Zaznamenané

Ibanez co ine? haha
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #807 kedy: 22. Marec , 2009, 19:56:10 »

ha ha ha pobavil si ma  ha ha ha

ok tak mi hod sem enjake to meno gitaristu co ja pri nom Malmsteen obycajny srac ok? som naozaj veeeeeelmi zvedavy  ha ha ha

Nechaj ho, to je nejaká EMO mastná ofina. Bavím sa skvele
Zaznamenané
sandmann
pravidelný návštevník

« Odpoveď #808 kedy: 22. Marec , 2009, 20:00:52 »

Nechaj ho, to je nejaká EMO mastná ofina. Bavím sa skvele

Bavím sa skvele mam pocit, ze to vidime rovnako  Je to frajer
« Posledná zmena: 22. Marec , 2009, 20:01:40 od sandmann » Zaznamenané

Ibanez co ine? haha
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #809 kedy: 22. Marec , 2009, 20:02:17 »

Bavím sa skvele vydim, ze to vidime rovnako  Je to frajer
Na zdravie! Malmsteen je osobnosť!!! Si píš!!!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.113 sekund, 23 otázok.