Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 03:37:33
Strán: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 210832 krát)
0 užívateľov a 23 Hostí prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #870 kedy: 13. December , 2011, 23:09:04 »

Rig rundown :

"If you go out in space, if you take a spaceship, there's only two man-made objects you can actually see from outer space. One is the Wall Of China, and the other is the Yngwie Malmsteen wall of Marshalls."  Bavím sa skvele

celkom vtipalek  Bavím sa skvele paradny rig, len si nechcem predstavit ako to musi hucat tolko marshallov...
Zaznamenané
dr.MENGELE
okukávač

Príspevkov: 1

« Odpoveď #871 kedy: 04. Január , 2012, 21:04:00 »

s tych marshalov su zapojené iba 2stacky ostatné su prazdne atrapy.mimo tušim mamowar to tak robí každý je to proste kulisa ako v divadle.vypadá to dobre
Zaznamenané
hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #872 kedy: 05. Január , 2012, 17:41:51 »

s tych marshalov su zapojené iba 2stacky ostatné su prazdne atrapy.mimo tušim mamowar to tak robí každý je to proste kulisa ako v divadle.vypadá to dobre
co tam po manoware, ale aj tublatanka to tak robi(la)  Si píš!!! Bavím sa skvele vitaj na fore  Na zdravie!
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #873 kedy: 28. Február , 2012, 17:18:37 »

Guitar world vytiahol nejaky starsi komentar Yngwieho k skladbam ktore mu pustali, obcas dost slusne nalozil aj velkym hviezdam :) : http://www.guitarworld.com/archive-yngwie-malmsteen-critiques-playing-his-peers-1994-blindfold-test?page=0,0
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #874 kedy: 28. Február , 2012, 18:17:43 »

Guitar world vytiahol nejaky starsi komentar Yngwieho k skladbam ktore mu pustali, obcas dost slusne nalozil aj velkym hviezdam :) : http://www.guitarworld.com/archive-yngwie-malmsteen-critiques-playing-his-peers-1994-blindfold-test?page=0,0
Už to sem raz myslím niekto dával. Čo si pamätám tak bohovský bol komentár na speváka z Death.  :)
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
paldo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 236

« Odpoveď #875 kedy: 28. Február , 2012, 18:25:08 »

Malmsteen je arogantný narcis,to je o ňom známe. Najviac tam asi "naložil" J.Beckovi. A Satrianimu. Spomínam že práve Satriani neskôr s obavami sledoval ako dopadne spoločná G3 s ohladom na jeho povahu. Nakoniec si ale obaja (Steve i Joe) spoluprácu pochvalovali.A naopak totálne "pohorel" M.Schenker od ktorého sa to nečakalo. Samozrejme nie je reč o hre samotnej.
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #876 kedy: 28. Február , 2012, 18:43:41 »

Bavím sa skvele ale tato hlaska na Satrianiho sa mi celkom paci mam asi DejaVu "It's very basic bullshit pentatonic runs. The choice of notes in the solo is completely overdone. That stuff has been done for 30 years! I'm sick and tired of that bending bullshit. This is the most run-of-the-mill pentatonic playing I ever heard"
Zaznamenané

Im a little princess
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #877 kedy: 28. Február , 2012, 22:24:26 »

... Najviac tam asi "naložil" J.Beckovi...
Tak keď mu pustili tú verziu, ktorá je tam dole na youtube, sa mu ani nečudujem. Ale tam zrejme nie je problém v Beckovi, ale v kvalite nahrávky.  Popiskujem si
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #878 kedy: 28. Február , 2012, 23:19:47 »

zaujimave co vsetko dokaze youtube kompresia, v inej teme dotrtka uplne mix, tuna sposobi beckovy neintonovanie v bendoch... :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #879 kedy: 29. Február , 2012, 00:06:04 »

becka hra krivo a captavo uplne bezne, ale falosne neviem, ci som ho pocul, praveze intonacne sa mi vzdy lubil. malmstin je curak, nac sa nad jeho recami pozastavovat...
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #880 kedy: 29. Február , 2012, 11:27:43 »

malmstin je curak, nac sa nad jeho recami pozastavovat...
neni curak, len si robi promo ako majster sveta, no a co? marketing a zeru mu to vsetci, vratane teba.

inak kopec veci tam aj pochvalil a co sa komentarov o ladeni tyka, jak keby som teba cital  Som frajer
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #881 kedy: 29. Február , 2012, 21:57:27 »

neni curak, len si robi promo ako majster sveta, no a co? marketing a zeru mu to vsetci, vratane teba.
...

vsak ja proti nemu nic nemam, ma vsetky moje sympatie... ale aj tak je urcite curak  Ja som čert..
Zaznamenané
paldo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 236

« Odpoveď #882 kedy: 29. Február , 2012, 22:10:11 »

Možná by nebolo od veci založiť tému gitarový čuráci aneb ako si neudržať stabilnú zostavu. .Hneď ma aj napadá ďalšie meno s iniciálmy RB. Koho myslím??
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #883 kedy: 29. Február , 2012, 22:14:19 »

Možná by nebolo od veci založiť tému gitarový čuráci aneb ako si neudržať stabilnú zostavu. .Hneď ma aj napadá ďalšie meno s iniciálmy RB. Koho myslím??

ten prvy koncil tiez na B ? :)
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #884 kedy: 28. Máj , 2012, 17:47:32 »

inac myslim si ze sa vyjadroval uplne ok, hlavne kedze islo o blind test, vidno ze ma usi Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.086 sekund, 23 otázok.