Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
21. November , 2024, 16:49:38
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: gitarar z vychodneho slovenska  (Prečítané 12486 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
1978popo
nováčik
*
Príspevkov: 54

...nemas??? nechaj si!!!...

« Odpoveď #15 kedy: 28. Február , 2011, 11:52:48 »

...uz to asi nefunguje...Jan Ferko zomrel minuleho roku...a bol to aj gitarar...robil fakt pekne kusky, poznal som ho osobne...skoda ho...a muzeum nebolo len gitary ceskoslovenskej vyroby, mal ich tam bars ake...radost pozerat...
Zaznamenané

hand-made JEM7V (Soller-Sivcak)
Squier Stratocaster Standart
LP Westfield Deluxe Custom
LP 100 Epiphone
Gibson J200NA
Washburn WD10SCE
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 28. Február , 2011, 17:25:44 »

....Jan Ferko zomrel minuleho roku....

toé fakt ? a co je s tou Jolana zbierkou teraz ?
Zaznamenané
1978popo
nováčik
*

« Odpoveď #17 kedy: 28. Február , 2011, 18:29:40 »

To teda fakt netusim...nebol som na sk uz vyse roka, chystam sa v aprili na dovolenku, tak skusim vyzistit co a ako...popripade ak niekto vie, nech hodi info...ale myslim si, cisto teoreticky to fungovat moze, janci mal manzelku a ta mu s muzeom dost pomahala, takze
Zaznamenané

LP 100 Epiphone
Gibson J200NA
Washburn WD10SCE
Duger
Hosť
« Odpoveď #18 kedy: 28. Február , 2011, 19:19:18 »

ja som z vychodu a viem iba o jednom čo tu robi gitary..ale to je este vychodnejši vychod jak košice a prešov :D
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #19 kedy: 28. Február , 2011, 19:20:39 »

ja som z vychodu a viem iba o jednom čo tu robi gitary..ale to je este vychodnejši vychod jak košice a prešov :D
kto ? Nevola sa Rasto ?
Zaznamenané

Duger
Hosť
« Odpoveď #20 kedy: 28. Február , 2011, 19:48:14 »

kto ? Nevola sa Rasto ?

Polorecky sa vola... a krstne neviem.. ale rasto asi ne
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #21 kedy: 28. Február , 2011, 19:50:06 »

Polorecky sa vola... a krstne neviem.. ale rasto asi ne
Tak to nic... ja poznam jedneho z Levoce - ten Rasto... bol som aj v jeho dielni, robi super basy, dokonca si sam sustruzi nejaky HW.
Zaznamenané

Duger
Hosť
« Odpoveď #22 kedy: 28. Február , 2011, 20:01:58 »

Tak to nic... ja poznam jedneho z Levoce - ten Rasto... bol som aj v jeho dielni, robi super basy, dokonca si sam sustruzi nejaky HW.

tak tamten je drevar.. a pre syna robi gitary...nedavno mi kamoš ukazoval fotky čerstvo dokončenej kopie musicmana petrucciho, velmi pekne to vyzeralo... a určite aj tak hra...ale tak čo viem robi to len popri

mne zatial netrebalo pomoc gitarara.. ani som nič nemenil ani z ničim nemal problem.. ked mi bude treba potom začnem zhanať info... teraz mi je to na hovno... a gitary neriešim najprv sa chcem naučiť poriadne hrať  :)
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #23 kedy: 28. Február , 2011, 20:07:54 »

tak tamten je drevar.. a pre syna robi gitary...nedavno mi kamoš ukazoval fotky čerstvo dokončenej kopie musicmana petrucciho, velmi pekne to vyzeralo... a určite aj tak hra...ale tak čo viem robi to len popri

mne zatial netrebalo pomoc gitarara.. ani som nič nemenil ani z ničim nemal problem.. ked mi bude treba potom začnem zhanať info... teraz mi je to na hovno... a gitary neriešim najprv sa chcem naučiť poriadne hrať  :)
daj fotku toho MM petrucciho, celkom ma to zaujima.
Zaznamenané

Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #24 kedy: 28. Február , 2011, 20:56:14 »

Ja by som povedal, že to je už aj dlhšie ako rok, čo pán Ferko zomrel. Oznam som si vtedy prečítal na dverách hudobnín v PO. Poznal som ho osobne a bol to skvelý človek a ešte lepší gitarár. Čo mám posledné nepotvrdené info, tak vraj múzeum zobralo pod krídla mesto Sobrance, ale či je to pravda veru neviem.
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
1978popo
nováčik
*

« Odpoveď #25 kedy: 28. Február , 2011, 21:01:49 »

Moze but, nepamatam si to presne...a moze byt pravda ze si mesto sobrance zobralo muzeum pod seba...este za zivota mi Janci hovoril, ze to asi da pod mesto, sam to nevladal utiahnut, mal financne problems...ale tak dufam , ze muzeum este existuje, bola by obrovska skoda, keby nie...ved bolo jedno z dvoch na svete...na dovolenke zistim co a ako, mam to tam asi 10 km...
Zaznamenané

LP 100 Epiphone
Gibson J200NA
Washburn WD10SCE
lava_ruka_boha
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 70

« Odpoveď #26 kedy: 01. Marec , 2011, 10:12:45 »

urcite je to viac ako rok co Ferko zomrel a tiez sa spominalo ze to muzeum prevezme jeho syn ale co je na tom pravdy tak to netusim.
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #27 kedy: 22. Február , 2012, 13:00:36 »

urcite je to viac ako rok co Ferko zomrel a tiez sa spominalo ze to muzeum prevezme jeho syn ale co je na tom pravdy tak to netusim.
Ján Ferko umrel v apríly 2009, jeho múzeum prevzal jeho syn, stará sa o neho aj vdova po pánovi Ferkovi. Bol som tam minulý rok na jar  Žmurk
A gitarár z východu? No predsa ja  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.11 sekund, 22 otázok.