Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 16:18:54
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Aky hardware na rozbehanie Pro tools?  (Prečítané 10551 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #15 kedy: 08. Apríl , 2009, 20:18:52 »

Ked máš bicie hotové,tak si ich vyexportuj do wawu a nebude ti to žrať nič,tak isto aj gitara ...

ja viem, ale keby som chcel kvalitnejsi mix, tak potrebujem tie nastroje poohybat v mixe, wavka viem uz len ekvalizovat, takto by to bolo omnoho jednoduchsie.
Zaznamenané
Dejvo
Hosť
« Odpoveď #16 kedy: 08. Apríl , 2009, 20:19:40 »

Ked máš bicie hotové,tak si ich vyexportuj do wawu a nebude ti to žrať nič,tak isto aj gitara ...

Presne tak, ja to tiez tak riesim. Ked mam na bicich zavesene pluginy, mam nahrane tri gitary a kazda ma tiez nejake pluginy tak by to bolo hodne na koko*t... Exportni to a hotovo  Zdravíčko
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #17 kedy: 08. Apríl , 2009, 20:22:35 »

ja viem, ale keby som chcel kvalitnejsi mix, tak potrebujem tie nastroje poohybat v mixe, wavka viem uz len ekvalizovat, takto by to bolo omnoho jednoduchsie.
To áno,ale aspoň sa naučíš ako to má hrať hotové,ved midi a VST drums môžeš mať poruke-len vypnuté...dá sa to robiť rôznymi spôsobmy.
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #18 kedy: 08. Apríl , 2009, 20:23:26 »

to mi je vsetko jasne, ja som len uvazoval ze taka 2G ramka stoji 20eur, to nie je strasna investicia ak by to pomohlo pri praci s multitrackom. ale ked to ani nezalezi od ramky tak neviem
Zaznamenané
ff
miestny štamgast

« Odpoveď #19 kedy: 08. Apríl , 2009, 20:25:45 »

to mi je vsetko jasne, ja som len uvazoval ze taka 2G ramka stoji 20eur, to nie je strasna investicia ak by to pomohlo pri praci s multitrackom. ale ked to ani nezalezi od ramky tak neviem
Určite sa do Ram-ky oplatí investovať. :)
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #20 kedy: 08. Apríl , 2009, 20:28:37 »

Určite sa do Ram-ky oplatí investovať. :)

vs.

pluginy najviac zatazuju tusim procesor...vstcka ako simulacie a podobne beru najviac procak

no a teraz si ako mam vybrat, do coho sa mi vlastne oplati investovat.  Bavím sa skvele
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #21 kedy: 08. Apríl , 2009, 20:30:36 »

tak napis ktore pluginy najviac pouzivas,

ez drummer ten bere asi 300MB ostatne asi len pracuju so signalom a sample nepouzivaju tam bude viac zamestany procesor, aspon ja si tak myslim.
Zaznamenané
ff
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 08. Apríl , 2009, 20:34:39 »

Ešte by som Ti doporučil pri mixáži si nastaviť maximálnu latenciu.
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #23 kedy: 08. Apríl , 2009, 20:41:05 »

multitrack mam reaper, bicie cez superior /nie ez drum!/  a gitara cez revalver, teraz dokupim toneport takze uvidim ci prejdem z revalveru na ten pod farm ci co to je. to su najpazravejsie VSTcka.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #24 kedy: 08. Apríl , 2009, 20:42:27 »

krtko: a aku mas maticnu dosku? lebo riesit sucasny, nejaky vykonejsi procak, ktory by zvladal v pohode to, co potrebujes, ked mas staru dosku, do ktorej ho neosadis, je tak trochu zbytocne  Beeee cize momentalne v tvojej situacii je zrejme  jedine logicke riesenie ramka.

na druhej strane ak by si chcel riesit fakt, ze serioznejsi stroj na nahravanie, plesol by si sa po vacku a riesil by si iba creva (monitor, periferie a bednu predpokladam, ze nepotrebujes menit), vysral by si sa na grafiku (tu ti k hudbe netreba), tak za nejakych 200Eur by si kludne vyskladal masinu (maticna s integrovanou grafikou + procak + ram + disk), co by ti hravo zvladala multitrack aj s pluginmi.
« Posledná zmena: 08. Apríl , 2009, 20:42:54 od styrioci » Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #25 kedy: 08. Apríl , 2009, 20:55:09 »

neviem ti teraz povedat aku mam maticnu, nie som doma. ale otazka znie, ak je to tak ako zakky vravi ze pluginy zatazuju najma procak, tak si mam radsej kupit procak /v pripade, ak by maticna bola kompatibilna s nejakym schopnejsim procakom/ alebo ramku?
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #26 kedy: 08. Apríl , 2009, 21:01:10 »

tak ak mas 750mb ramku a Superior bere tusim okolo 800 takze asi disk nech ti rychlejsie swapuje  Bavím sa skvele
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #27 kedy: 08. Apríl , 2009, 21:03:04 »

ale vazne teraz, podla mna nema vyznam kupovat nic, podla mna ti to nejak nepomoze, ked chces silou mocou nieco kupovat, tak by som sa pozrel v nejakom bazare a pimpol aj procak aj ramku, ale ja osobne prioritne procak
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #28 kedy: 08. Apríl , 2009, 21:27:24 »

viacmenej sa da suhlasit so zakkym. v tvojej sucasnej situacii by sa dalo asi tak ram.

prioritne vsak procak, najoptimalnejsie aj procak a ramku a teda v tvojom pripade cele creva Bavím sa skvele

ale vazne, ak ti staci upgradenut iba creva, co je tvoj pripad, tak za par eur sa da poskladat celkom slusny stroj
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 08. Apríl , 2009, 21:38:02 »

ok, dik zatial, potom dopisem aku mam maticnu a mohli by ste mi este pomoct vybrat nejake komponenty lebo sam asi nakupim kokotiny  Na zdravie!

edit: ale asi ste ma odhovorili od investovania do malickosti na PC, asi sa na to vyserem a prepojim si sietovym kablom notebook s PC a pokusim sa mixovat len s wavkami.
« Posledná zmena: 08. Apríl , 2009, 22:02:25 od Krtko » Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.113 sekund, 23 otázok.