Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 03:37:47
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Led Zeppelin  (Prečítané 63483 krát)
0 užívateľov a 19 Hostí prehliada túto tému.
Dugo
Hosť
« Odpoveď #75 kedy: 10. Jún , 2008, 12:43:28 »

ja som to sem nepridával ako srandu,ale ako super sóla,smajlíkov mažem to ma Valla uplne pokazil s nimi Nezahrávaj sa

je to fakt brutal gitarista, uplne zaujimava hra, to som nepocul u nikoho, sola, vyhravky, doprovody... secko mu brutalne znelo  Na zdravie!
Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #76 kedy: 10. Jún , 2008, 13:08:10 »

dobry vyber sol. Moje najoblubenejsie su rozhodne z Presence: Achilles last stand a Tea for one. V jednej knihe o zeppeline pise autor ze Tea for one je slaby odvar Since I'v been loving you  ale u mna su na rovnakej urovni
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #77 kedy: 10. Jún , 2008, 13:13:07 »

SIBLY je doteraz nikym neprekonane solo.  Zdravíčko
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #78 kedy: 10. Jún , 2008, 13:16:51 »

dobry vyber sol. Moje najoblubenejsie su rozhodne z Presence: Achilles last stand a Tea for one. V jednej knihe o zeppeline pise autor ze Tea for one je slaby odvar Since I'v been loving you  ale u mna su na rovnakej urovni
Presence je velmi podcenovany album. Vela ludi všetky tie skladby ani nepozna A pritom je to skvely album.
Zaznamenané
much
stály hosť

« Odpoveď #79 kedy: 10. Jún , 2008, 13:22:22 »

udry: pravda. Dokonca u mna je to najlepsi album zeppelinu. Pripada mi najvyzretejsi. AJ ked prve dva albumy su zas uplne najlepsi surovy rock Celkovo mam taky nazor ze Zeppelin su jedna z mala kapiel ktore maju vsetky albumy dobre. Mozno je to tym ze sa stihli rozpadnut skor nez by sa zacali sami vykradat a robit somariny
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #80 kedy: 10. Jún , 2008, 13:27:48 »

jasne ze maju vsetko dobre, ved sa bavime o Led Zeppelin.  :)

Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert..
Zaznamenané
much
stály hosť

« Odpoveď #81 kedy: 10. Jún , 2008, 13:33:41 »

ale je pravda ze v 70' malo vela kapiel vsetky albumy dobre ale v 80' alebo koncom 70' sa dojebali.  Napriklad Yes, Puple... 70' bola zlata era rockovej muziky.
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #82 kedy: 10. Jún , 2008, 13:51:41 »

podla mna najhorsi ich album je in throught the out door....jednoznacne najhorsi song aky kedy spravili je hot dog...ten song je fakt strasny....ale zhodou okolnosti na tomto albe je aj jedna z mojich najoblubenejsich a to in the evening
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
Dugo
Hosť
« Odpoveď #83 kedy: 10. Jún , 2008, 13:53:52 »

podla mna najhorsi ich album je in throught the out door....jednoznacne najhorsi song aky kedy spravili je hot dog...ten song je fakt strasny....ale zhodou okolnosti na tomto albe je aj jedna z mojich najoblubenejsich a to in the evening

a je tam aj All My Love  Na zdravie!  ...tam sa mi ale moc nelubi to klavesove solo
Zaznamenané
much
stály hosť

« Odpoveď #84 kedy: 10. Jún , 2008, 13:59:24 »

hej in trouhg the out door je uz slaby. Ale in the evening je velmi silna pecnicka. Teda aspon mne sa paci. uz len kvoli nej sa oplati mat ten album. All my love je pohodovka to sme hravali s kapelou. Ale Hot dog je uplne zly ha ha ha
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #85 kedy: 10. Jún , 2008, 14:00:47 »

hej in trouhg the out door je uz slaby. Ale in the evening je velmi silna pecnicka. Teda aspon mne sa paci. uz len kvoli nej sa oplati mat ten album. All my love je pohodovka to sme hravali s kapelou. Ale Hot dog je uplne zly ha ha ha

co ti poviem, az privela heraku zo strany jimmyho a bonza  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #86 kedy: 10. Jún , 2008, 14:01:40 »

all my live a in the evening su jedine svetle momenty toho albumy-su to strasne silne songy....musis mat na to naladu....idem si pustit hot dog aby som to tu vypol a donutil sa ist ucit  Bavím sa skvele
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
udry
Hosť
« Odpoveď #87 kedy: 10. Jún , 2008, 18:14:40 »

Nezdielam nazor že je to slaby album.Jedinou "vlažnou" skladbou je podla mna "Sound Bound Suarez".  Skvela je napr. Carouselambra, In The Evening-"bomba". Peknym "osvieženim"resp. odlahčenim su Fool In The Rain a Hot Dog, vyborna bluesovka Im Gonna Crawl. Kedže J.P.Jones mal na albume ovela "viac priestoru" je trošku iny a niekomu sa može zdat slaby. Ale podla mna je vyborny.
Zaznamenané
much
stály hosť

« Odpoveď #88 kedy: 10. Jún , 2008, 21:01:57 »

myslim ze som sa zle vyjadril...mas pravdu nie je slaby. Ale je moj najmenej oblubeny. Vlastne sa musim priznat ze som mu venoval malo pozornosti doteraz. A doplietol som to s tou pesnickou hot dog, uz som to strasne dlho nepocul. Ja som mal na mysli fool in the rain, nie hot dog. Po dlhom case som si ten album pustil inspirovany touto debatou a fakt som si ho vychutnal. Mozno preto lebo som v poslednom case pocuval same sracky ako miles davis a john coltrane Bavím sa skvele ale nie. Ale musim povedat ze zeppelin su moja najoblubenejsia kapela uz 10 rokov a vzdy to znovu zistim ked si ich vypocujem po dlhom case a vzdy tam objavim nieco nove
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #89 kedy: 10. Jún , 2008, 21:59:03 »

myslim ze som sa zle vyjadril...mas pravdu nie je slaby. Ale je moj najmenej oblubeny. Vlastne sa musim priznat ze som mu venoval malo pozornosti doteraz. A doplietol som to s tou pesnickou hot dog, uz som to strasne dlho nepocul. Ja som mal na mysli fool in the rain, nie hot dog. Po dlhom case som si ten album pustil inspirovany touto debatou a fakt som si ho vychutnal. Mozno preto lebo som v poslednom case pocuval same sracky ako miles davis a john coltrane Bavím sa skvele ale nie. Ale musim povedat ze zeppelin su moja najoblubenejsia kapela uz 10 rokov a vzdy to znovu zistim ked si ich vypocujem po dlhom case a vzdy tam objavim nieco nove

presne moja rec, ta muzika sa neda nikdy opocuvat. furt su tam nake veci co si vsimnem az na sty krat pocuvania  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.058 sekund, 23 otázok.