much
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 18. Jún , 2008, 10:13:44 » |
|
virtualny zeppelin. Chlapici z youtubu ktori imituju zeppelinov sa nasli a kazdy nahral svoj part. Ten spevak je neskutocny. Uplny Plant. Az na tie vlasy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 18. Jún , 2008, 11:54:00 » |
|
dobry vyber sol. Moje najoblubenejsie su rozhodne z Presence
no neviem, mne tie predposledné dva albumy In throught the out door, Presence už nerežú, i keď: Achilles last stand je výborná skladba, All my love tiež...ale celkovo už to nemá tú razanciu platní od prvej po Physical Graffity
|
|
« Posledná zmena: 18. Jún , 2008, 11:57:01 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 18. Jún , 2008, 12:07:38 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 18. Jún , 2008, 14:03:54 » |
|
kokos to je neskutocne ten spevak....ale zajimalo by ma ci ten basak sa ucil vsetky tie jonesove prechody na base alebo improvizoval.....neviem si predstavit ze by sa ten Lemon Song naucil ton po tone na tej base zahrat naspamat.....
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 18. Jún , 2008, 14:18:57 » |
|
kokos to je neskutocne ten spevak....ale zajimalo by ma ci ten basak sa ucil vsetky tie jonesove prechody na base alebo improvizoval.....neviem si predstavit ze by sa ten Lemon Song naucil ton po tone na tej base zahrat naspamat.....
ked to zvladli gitarista, spevak a bubenik tak preco ne basak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 19. Jún , 2008, 11:52:41 » |
|
skoda ze v tej dobe, ked zapelini hrali, este neboli k dostatiu poriadne gitarove aparaty.
taky kashmir by podla mna znel ovela lepsie s nejakym soldanom alebo mesou...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 19. Jún , 2008, 11:53:44 » |
|
skoda ze v tej dobe, ked zapelini hrali, este neboli k dostatiu poriadne gitarove aparaty.
a teraz ta ukamenuju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 19. Jún , 2008, 11:56:09 » |
|
ako ze neboli poriadne aparaty??? p*čovina jak voda v kosi, kashmir si aj tak vobec neviem predstavit na dual rectifier napriklad
|
|
« Posledná zmena: 19. Jún , 2008, 11:57:04 od homar »
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 19. Jún , 2008, 12:06:52 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 19. Jún , 2008, 12:09:47 » |
|
a teraz ta ukamenuju ja viem... ako ze neboli poriadne aparaty??? p*čovina jak voda v kosi, kashmir si aj tak vobec neviem predstavit na dual rectifier napriklad
to je moj nazor. Mne sa ten stary zvuk uplne protivi. Naprilad palmuting v Comunication Breakdown znie tak hrozne ze as. Chyba tomu plnost. Ja si rad zahram napr. kashmir, a viac sa mi to paci s poriadnym higain skreslenim. znie to mohutne ani nepotrebujem klavesovy dopovod viem ze sa so mnou asi nikto z fandov led zepelin nezhodne. ale co uz... nikto nieje dokonaly
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 19. Jún , 2008, 12:11:48 » |
|
to je moj nazor. Mne sa ten stary zvuk uplne protivi. Naprilad palmuting v Comunication Breakdown znie tak hrozne ze as. Chyba tomu plnost. Ja si rad zahram napr. kashmir, a viac sa mi to paci s poriadnym higain skreslenim. znie to mohutne ani nepotrebujem klavesovy dopovod viem ze sa so mnou asi nikto z fandov led zepelin nezhodne. ale co uz... nikto nieje dokonaly vsak jasne, hraj si to na com chces, to ze sa ti to paci viac ako na starych marshalloch je ok, len napisat ze tie aparaty neboli poriadne sa mi zda absolutne odveci, bola ina doba, vtedy bol taky sound, a boli kvalitnejsie spravene ako tie dnesne
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 19. Jún , 2008, 12:15:09 » |
|
vsak jasne, hraj si to na com chces, to ze sa ti to paci viac ako na starych marshalloch je ok, len napisat ze tie aparaty neboli poriadne sa mi zda absolutne odveci, bola ina doba, vtedy bol taky sound, a boli kvalitnejsie spravene ako tie dnesne jaj no sory. ten moj vyrok "poriadne aparaty" som myslel skor aparaty s poriadnym skreslenim... teda aspon pre mna poriadnym. ale ani ja si nemyslim ze by dnesne aparaty boli kvalitnejsie spravene... len toho skreslenia maju viacej...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 19. Jún , 2008, 12:29:04 » |
|
preboha!!! ved zeppelin na high gaine neni zeppelin. Ako ono to znelo pekne ked hraval morse zopar zeppelinackych riffov pred smoke on the water ale neni to ono. A communication breakdown na higaine je total nevkus. Ved tam sa hraju cele kila nie len power. To vobec nevyznie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 19. Jún , 2008, 17:18:48 » |
|
kameňovať ťa nebudem, Zeppelin je s tým zvukom, aký mali dokonalý, keby mali iné aparáty asi by mali aj iné skladby, ale to je iba môj uhol pohľadu, Page z toho starého Marshalla vyšťavil maximum, ak by mal Mesu spravil by to isté a skladal by asi iné veci, môj názor
|
|
« Posledná zmena: 19. Jún , 2008, 17:19:24 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 19. Jún , 2008, 17:46:06 » |
|
kameňovať ťa nebudem, Zeppelin je s tým zvukom, aký mali dokonalý, keby mali iné aparáty asi by mali aj iné skladby, ale to je iba môj uhol pohľadu, Page z toho starého Marshalla vyšťavil maximum, ak by mal Mesu spravil by to isté a skladal by asi iné veci, môj názor
absolutny suhlas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|