Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 03:49:38
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Led Zeppelin  (Prečítané 63511 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #90 kedy: 18. Jún , 2008, 10:13:44 »

virtualny zeppelin. Chlapici z youtubu ktori imituju zeppelinov sa nasli a kazdy nahral svoj part. Ten spevak je neskutocny. Uplny Plant. Az na tie vlasy
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #91 kedy: 18. Jún , 2008, 11:54:00 »

dobry vyber sol. Moje najoblubenejsie su rozhodne z Presence
no neviem, mne tie predposledné dva albumy In throught the out door, Presence už nerežú, i keď: Achilles last stand  je výborná skladba, All my love tiež...ale celkovo už to nemá tú razanciu platní od prvej po Physical Graffity
« Posledná zmena: 18. Jún , 2008, 11:57:01 od marrtin » Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
Dugo
Hosť
« Odpoveď #92 kedy: 18. Jún , 2008, 12:07:38 »

virtualny zeppelin. Chlapici z youtubu ktori imituju zeppelinov sa nasli a kazdy nahral svoj part. Ten spevak je neskutocny. Uplny Plant. Az na tie vlasy

Fuuha zíram Fuuha zíram Fuuha zíram tak akoze ten spev to co je. frajerke si myslela ze ju ojebavam a pustil som Led Zeppelin. Najlepsia imitacia co som pocul zatial.  Zdravíčko
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #93 kedy: 18. Jún , 2008, 14:03:54 »

kokos to je neskutocne ten spevak....ale zajimalo by ma ci ten basak sa ucil vsetky tie jonesove prechody na base alebo improvizoval.....neviem si predstavit ze by sa ten Lemon Song naucil ton po tone na tej base zahrat naspamat.....
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
Dugo
Hosť
« Odpoveď #94 kedy: 18. Jún , 2008, 14:18:57 »

kokos to je neskutocne ten spevak....ale zajimalo by ma ci ten basak sa ucil vsetky tie jonesove prechody na base alebo improvizoval.....neviem si predstavit ze by sa ten Lemon Song naucil ton po tone na tej base zahrat naspamat.....

ked to zvladli gitarista, spevak a bubenik tak preco ne basak.  Žmurk
Zaznamenané
koktavyalojz
pravidelný návštevník
Príspevkov: 351

« Odpoveď #95 kedy: 19. Jún , 2008, 11:52:41 »

skoda ze v tej dobe, ked zapelini hrali, este neboli k dostatiu poriadne gitarove aparaty.

taky kashmir by podla mna znel ovela lepsie s nejakym soldanom alebo mesou...
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #96 kedy: 19. Jún , 2008, 11:53:44 »

skoda ze v tej dobe, ked zapelini hrali, este neboli k dostatiu poriadne gitarove aparaty.

a teraz ta ukamenuju  Popiskujem si
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #97 kedy: 19. Jún , 2008, 11:56:09 »

ako ze neboli poriadne aparaty??? p*čovina jak voda v kosi, kashmir si aj tak vobec neviem predstavit na dual rectifier napriklad
« Posledná zmena: 19. Jún , 2008, 11:57:04 od homar » Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Dugo
Hosť
« Odpoveď #98 kedy: 19. Jún , 2008, 12:06:52 »

Nezahrávaj sa To co bolo? červená-von Je mi do plaču Bleee Neser ma! Smútim Nechajte ma vydýchať Fuuha zíram Popiskujem si No hanbím sa..

Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
koktavyalojz
pravidelný návštevník

« Odpoveď #99 kedy: 19. Jún , 2008, 12:09:47 »

a teraz ta ukamenuju  Popiskujem si
ja viem...  Popiskujem si

ako ze neboli poriadne aparaty??? p*čovina jak voda v kosi, kashmir si aj tak vobec neviem predstavit na dual rectifier napriklad
to je moj nazor. Mne sa ten stary zvuk uplne protivi. Naprilad palmuting v Comunication Breakdown znie tak hrozne ze as. Chyba tomu plnost.
Ja si rad zahram napr. kashmir, a viac sa mi to paci s poriadnym higain skreslenim. znie to mohutne ani nepotrebujem klavesovy dopovod  Zdravíčko

viem ze sa so mnou asi nikto z fandov led zepelin nezhodne. ale co uz... nikto nieje dokonaly  Popiskujem si
Zaznamenané
homar
inventár podniku

« Odpoveď #100 kedy: 19. Jún , 2008, 12:11:48 »

to je moj nazor. Mne sa ten stary zvuk uplne protivi. Naprilad palmuting v Comunication Breakdown znie tak hrozne ze as. Chyba tomu plnost.
Ja si rad zahram napr. kashmir, a viac sa mi to paci s poriadnym higain skreslenim. znie to mohutne ani nepotrebujem klavesovy dopovod  Zdravíčko

viem ze sa so mnou asi nikto z fandov led zepelin nezhodne. ale co uz... nikto nieje dokonaly  Popiskujem si
vsak jasne, hraj si to na com chces, to ze sa ti to paci viac ako na starych marshalloch je ok, len napisat ze tie aparaty neboli poriadne sa mi zda absolutne odveci, bola ina doba, vtedy bol taky sound, a boli kvalitnejsie spravene ako tie dnesne  Si píš!!!
Zaznamenané

koktavyalojz
pravidelný návštevník

« Odpoveď #101 kedy: 19. Jún , 2008, 12:15:09 »

vsak jasne, hraj si to na com chces, to ze sa ti to paci viac ako na starych marshalloch je ok, len napisat ze tie aparaty neboli poriadne sa mi zda absolutne odveci, bola ina doba, vtedy bol taky sound, a boli kvalitnejsie spravene ako tie dnesne  Si píš!!!
jaj no sory. ten moj vyrok "poriadne aparaty" som myslel skor aparaty s poriadnym skreslenim... teda aspon pre mna poriadnym.
ale ani ja si nemyslim ze by dnesne aparaty boli kvalitnejsie spravene... len toho skreslenia maju viacej...  Zdravíčko
Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #102 kedy: 19. Jún , 2008, 12:29:04 »

preboha!!! ved zeppelin na high gaine neni zeppelin. Ako ono to znelo pekne ked hraval morse zopar zeppelinackych riffov pred smoke on the water ale neni to ono. A communication breakdown na higaine je total nevkus. Ved tam sa hraju cele kila nie len power. To vobec nevyznie.
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #103 kedy: 19. Jún , 2008, 17:18:48 »

kameňovať ťa nebudem, Zeppelin je s tým zvukom, aký mali dokonalý, keby mali iné aparáty asi by mali aj iné skladby, ale to je iba môj uhol pohľadu, Page z toho starého Marshalla vyšťavil maximum, ak by mal Mesu spravil by to isté a skladal by asi iné veci, môj názor
« Posledná zmena: 19. Jún , 2008, 17:19:24 od marrtin » Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
homar
inventár podniku

« Odpoveď #104 kedy: 19. Jún , 2008, 17:46:06 »

kameňovať ťa nebudem, Zeppelin je s tým zvukom, aký mali dokonalý, keby mali iné aparáty asi by mali aj iné skladby, ale to je iba môj uhol pohľadu, Page z toho starého Marshalla vyšťavil maximum, ak by mal Mesu spravil by to isté a skladal by asi iné veci, môj názor
absolutny suhlas Zdravíčko
Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.075 sekund, 23 otázok.