Tak. Do pici. Vonku su aj posledne 3 nanovo zremastrovane albumy: Presence, In through the out door a CODA, ktore sa mi aj s minule vydanym remastrom Houses of the holy pacia najviac od zeppelinov. Plati to co som pisal naposledy, ze zvuk parada a aj nevydany material a alternativne verzie super, proste fetis jak prasa. Prve som strcil In through the out door lebo sa mi pacia beglajtove gitary na tomto albume, no vzdy mi trosku vadil dobovy zvuk sintakov a aj celkovy zvuk. Ludkovia, spravili to skvele, klavesy zneju prijatelne a gitary teraz zneju nadherne ako med, ako MED!
Najvacsia supa su vsak bicie, ale to plati pre tieto nove remastre celkovo a obzvlast od albumu houses of the holy. To neviem ako vycarovali, ale koniec, to sa proste neda, hotovo... Na albume CODA boli vyraznejsie bicie vzdy, no teraz aj s basou zneju, ze ach. Tu akurat gitara akoby miestami zmakla trosku. No a Presence po vsetkych strankach krasny zvuk podobne ako Houses of the holy, vsetky nastroje krasne zneju, vsetko zretelne pocut, lezie to do ucha lahko ako hovno z mrtvoly. Takze, ja uz vlastne nemusim ani nic viac pocut
, tyzden dovolenka, mozem jebat leto slnko vodu do riti, bude Zeppelin za stiahnutymi zaluziami den a noc, sevas!