kuker
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 13. Marec , 2006, 22:53:54 » |
|
no ja mam CRYBABY GCB-95 a som spkojny hoci som ho len dnes kupil mal som ho na skuske a je to skvela vec uz len sa na tom musim naucit makat ale fakt vrelo odporucam ci uz na skresleny alebo cisty zvuk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 13. Marec , 2006, 23:47:08 » |
|
hehe dnes isli wahy na dracku...aj ja som si dnes kupil ten isty...v muzikeri na skuske odskusame zajtra
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 14. Marec , 2006, 00:25:35 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 14. Marec , 2006, 01:34:07 » |
|
odkedy ta poznam tak nariekas ze nemas kvakadlo a teraz ked si konecne nejake kupis tak sa pochvalis tym ze odjakziva mas kvakadlo.:woohoo:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 14. Marec , 2006, 12:47:58 » |
|
a co som ho mal vytunit na dunlopa ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jack_6.3
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 14. Marec , 2006, 20:16:13 » |
|
ta tesla je husta...skor by som ti odporucal vybrat creva z dunlopa a narvat ich do tesly...to by som si pozrel tie neme tvare keby si skvakol na tesle...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jimmi
náhodný pocestný
Príspevkov: 82
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 20. Marec , 2006, 09:55:33 » |
|
huste... B) kamos ju nasiel na pojde, to je riadny humus.On ma ale neaku inu teslu, tam kde ty mas prepinac na wah on ma napisane nasobic a wah prepinac je pod pedalom ked ho slapnes az dole. Ked sme ho zapli na gitaru tak som ho nechcel az tak sklamat. Je to riadne sustadlo.Ten kvak je taky zahuhlany a prdi jak hovado.
|
|
|
Zaznamenané
|
Rock & Roll ain´t noise pollution ROCK & ROLL ain´t gonna die.
|
|
|
5o
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 28. Marec , 2006, 10:10:21 » |
|
a co wahy ako ROLAND (tusim EV5?) mate niekto skusenosti? dik
|
|
|
Zaznamenané
|
Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60 Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
|
|
|
Dude
náhodný pocestný
Príspevkov: 101
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 29. Marec , 2006, 23:01:39 » |
|
jack_6.3 napísal:ta tesla je husta...skor by som ti odporucal vybrat creva z dunlopa a narvat ich do tesly...to by som si pozrel tie neme tvare keby si skvakol na tesle... zvuk by to malo urcite super ale myslis ze by sa s takym starym wahom dobre narabalo??? :blink:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 30. Marec , 2006, 08:25:39 » |
|
Mal by som jednu otázku. Momentálne používam Dunlop Cry Baby GCB 95 a som spokojný. Risuje sa mi fšak možnosť kúpiť za vežmi dobré peniaze Dulop Cry Baby 5350Q multi Wah. Bude to vlastne obsahovať to čo mám plus niečo naviše, oplatí sa mi to? Získam tým niečo? Má s týmto pedálom nejakú skúsenosť? Dík.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 30. Marec , 2006, 09:12:07 » |
|
misofg napísal:Mal by som jednu otázku. Momentálne používam Dunlop Cry Baby GCB 95 a som spokojný. Risuje sa mi fšak možnosť kúpiť za vežmi dobré peniaze Dulop Cry Baby 5350Q multi Wah. Bude to vlastne obsahovať to čo mám plus niečo naviše, oplatí sa mi to? Získam tým niečo? Má s týmto pedálom nejakú skúsenosť? Dík. Vlastnim jednu 535Q a mal som aj 95ku a aj starsiu 535. 535Q je v moznostiach jeden z TOP wahov na svete. S moznostou nastavenia registrov, vystupu, Q, a truebypass je to perferktny Wah. Vrelo doporucujem aj pre narocnych.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 30. Marec , 2006, 09:25:54 » |
|
Čiže oplatí sa mi vymeniť moju klasicku 95ku za 535Q.
A ešte jedna otázka GCB95 je tiež truebypas alebo nie?Dík.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 30. Marec , 2006, 14:11:30 » |
|
misofg napísal:Čiže oplatí sa mi vymeniť moju klasicku 95ku za 535Q.
A ešte jedna otázka GCB95 je tiež truebypas alebo nie?Dík. Oplati sa to vymenit. Oba su ByPass, ale nie TrueByPass. 95ka uberie asi 20% zo signalu, 535ka asi 5% voci signalu bez nich. Nemyslim hlasitost, ale zmena farby a dynamiky. Taky Proel bol az 40% kradnuci. Zledej jeden. Skusal som to porovnavat v mojej test-krabicke.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 30. Marec , 2006, 14:17:04 » |
|
dr.karpathorky napísal:Skusal som to porovnavat v mojej test-krabicke. od vcera mám George dennis parametric wah.. tak niekedy poskúšame kolko spapá ten cez tú twoju test krabičku;)
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 27. Máj , 2006, 10:48:54 » |
|
Mam Dunlop Cry Baby GCB 95. Kolko tam vydrzi cca baterka? Mne bolo povedane ze zopar mesiacov. Vybija sa baterka, aj ked tam necham strcene oba kable, no kvakadlo je vypnute ? Lebo jedneho dna som odchadzal so skusobne, hralo to, potom som dosiel asi o 3 dni a uz nehralo. A ze ci je moje podozrenie, ze som ho ja krepuch nechal zapnuty spravne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|