Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 13:34:52
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Piano club Trenčín uvádza:  (Prečítané 17315 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #15 kedy: 01. Február , 2006, 00:41:52 »

Lavagance som videl raz, nie je to moja krvná skupina, ale to čo robia, robia dobre.
Objavil som v nej aj pár mojich kamarátov (Alzo..), väčšinu ale nepoznám. Spevákov prejav mi vadí, tým nechcem povedať, že je ten prejav zlý, asi patrí k tomu žánru a ide to z neho.
Aj keď mi tá hudba až tak na live pozeranie a počúvanie nereže (z nahrávky som mal normálny neutrálny pocit), kapelke (aj Smashovi teda) držím palce.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #16 kedy: 01. Február , 2006, 00:44:36 »

Rad by som si to pozrel, znie to osviezujuco.
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #17 kedy: 01. Február , 2006, 04:10:09 »

podža mňa to znie ako do takého nízkorozpočtového kultového depkárskeho filmu o vzťahoch, lacnej filozofii a sexe. napríklad keby niekto sfilmoval polnočný denník, toto by bol soundtrack ako riť na šerbli. tým nechcem vôbec dehonestovať, mne sa tá knižka páčila B)
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
5o
pravidelný návštevník
Príspevkov: 747

« Odpoveď #18 kedy: 01. Február , 2006, 09:55:34 »

iggy napísal:
Citácia
podža mňa to znie ako do takého nízkorozpočtového kultového depkárskeho filmu o vzťahoch, lacnej filozofii a sexe. napríklad keby niekto sfilmoval polnočný denník, toto by bol soundtrack ako riť na šerbli. tým nechcem vôbec dehonestovať, mne sa tá knižka páčila B)

ha ha ha knihu som necital, ale dost presne ha ha ha
Zaznamenané

Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60
Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
pejso
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 139

« Odpoveď #19 kedy: 01. Február , 2006, 21:38:25 »

V piatok sa v klube predstaví dr.Karpathorky so svojimi dvoma kapelami. Vstup vožný. No, celkom som na to zvedavý. Keď bude nálada, tak si možno spolu aj zajamujeme... :woohoo:
Zaznamenané

Gibson Les Paul 1995, Fender Stratocaster z r. 79, Fender Jazz bass z r 72, Precision z r. 78 ... , Marshall 1987 Plexi, VOX AC-30 orig. r.v. 1964, Fender Blues Junior, VOX AC-15 handwired Herritage, 1936 Marshall box s Greenback, Marshall Class 5 ...
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #20 kedy: 01. Február , 2006, 21:45:04 »

Ak niekto z BA pojde, najlepsie autom, vsakze, tak nech da vediet, dohodli by sme sa :))
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #21 kedy: 01. Február , 2006, 21:50:14 »

Kapely Pulls a Trio Project, niekto to, neviem preco, zmazal.
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #22 kedy: 01. Február , 2006, 21:59:04 »

KURNIK! kedy?? strasne by som siel, ale piatky mam natrieskane
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Hosť
« Odpoveď #23 kedy: 01. Február , 2006, 22:06:32 »

iggy napísal:
Citácia

Boze, tento chalan presne povedal to co som chcel aj ja.
Ale fajn muzika, nic pre mna, ale znie to tak cisto a jednoducho....proste relax ha ha ha
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #24 kedy: 02. Február , 2006, 15:08:58 »

peter61 napísal:
Citácia
V piatok sa v klube predstaví dr.Karpathorky so svojimi dvoma kapelami. Vstup vožný. No, celkom som na to zvedavý. Keď bude nálada, tak si možno spolu aj zajamujeme... :woohoo:

Tesim sa, keby prisli aj ini ako trenciansky gitaristi.sk B)
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #25 kedy: 02. Február , 2006, 17:35:15 »

dr.karpathorky napísal:
Citácia
peter61 napísal:
Citácia

Tesim sa, keby prisli aj ini ako trenciansky gitaristi.sk B)
dr.karpathorky raz za čas chodím do Trenčína, možno niekedy v budúcnosti
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #26 kedy: 02. Február , 2006, 17:39:44 »

5o napísal:
Citácia
wichytawacs sa celkom vyzna. bude v Piane aj elektronicka muzika niekedy? nie ze by som po nej moc tuzil ,ale IM CYBER co bola teraz v Klube Luc bola NAMAKANA. A Piano je na nejaku party paradny priestor, myslim...

to by som si teda pozrel. par krat s nou hral pocas jej setov aj marta minarik. a to by som videl viac ako rad.
Zaznamenané

o-yep sro
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #27 kedy: 05. Február , 2006, 20:19:08 »

Bol som pozrieť,bolo dobréééé!Bol som prekvapený-svetlá po prdely,zvuk fajn,kapela tiež.
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #28 kedy: 05. Február , 2006, 20:25:00 »

A to najdôležitejšie by som zabudol-čapujú tam aj Budvar.Už len nejaké grilované špeciality a budem tam aj spávať!
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #29 kedy: 05. Február , 2006, 20:29:21 »

Bol som tiež.Kapela ma prijemne prekvapila-Projet Trio.Zaujimava muzika.Ten gitarista je fakt dobry.
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.094 sekund, 23 otázok.