Zeck
|
|
« Odpoveď #345 kedy: 15. Január , 2009, 22:15:58 » |
|
a plyn furt netece...
Tiect moze akurat tak voda a ine kvapaliny.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #346 kedy: 15. Január , 2009, 22:18:59 » |
|
Stlaceny plyn je kvapalina.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #347 kedy: 15. Január , 2009, 22:20:48 » |
|
Branko ti dal odpoved.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #348 kedy: 15. Január , 2009, 22:21:06 » |
|
Stlaceny plyn je kvapalina.
presne to som chcel povedat a ked ho stlačia ešte viac a zmrazia možu nam ho vozit v kockach
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #349 kedy: 15. Január , 2009, 22:57:47 » |
|
presne to som chcel povedat a ked ho stlačia ešte viac a zmrazia možu nam ho vozit v kockach
joe ty mas jedine vedomosti o plyne co mas v zapalovaci na cigy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #350 kedy: 15. Január , 2009, 23:27:48 » |
|
Branko ti dal odpoved.
bohuzial nedal. osobne ani ziadnu odpoved nepotrebujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #351 kedy: 16. Január , 2009, 03:37:34 » |
|
vidim, ze odkedy jtakac nalial vedro pravdy do ksichtov panov muzikantov sa radsej debatuje o plyne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #352 kedy: 16. Január , 2009, 08:31:43 » |
|
vidim, ze odkedy jtakac nalial vedro pravdy do ksichtov panov muzikantov sa radsej debatuje o plyne To vedro pravdy bolo velmi derave /čo sa tyka Slasha/. Ale na druhej strane,čo sa tykalo niektorych userov tak O.K.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #353 kedy: 16. Január , 2009, 08:51:24 » |
|
To vedro pravdy bolo velmi derave /čo sa tyka Slasha/. Ale na druhej strane,čo sa tykalo niektorych userov tak O.K. Udry: uz na to kasli. Nemyslim, ze by bolo vedro derave, co sa Slasha tyka. Jtakac len upozornil, ze ak uz niekto argumentuje, tak nech to robi so zmyslom pre realitu. Nech nemiesa dokopy akusi PR a marketingove tahy s tym, ako ten-ktory gitarista hra. Ak totiz ten jeho kalap, kozene nohavice, haro a cigaretu "osupeme" ako cibulu a ostane nam iba extrahovana hra na gitare, tak to proste nie je nic svetoborne. Jasne, ma slusny vyraz, charakter a farbu (aj ked sa mi nejako zvlast nepaci), ale takych podobnych je proste vela... Bez debaty ide o osobnost rockovej hudby so svojimi plusmi a minusmi, len ju netreba zbytocne precenovat a hlavne argumentovat hlupostami (tym nemyslim teba)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #354 kedy: 16. Január , 2009, 09:07:19 » |
|
Niektori uživatelia čitaju prispevky velmi povrchne a nezamyšlaju sa nad podstatou prispevku. Často zabudaju,čo dany user napisal v predchadzajucich prispevkoch pár strán dozadu a robia hodnotenia len podla poslednych. Z toho často dochadza k mylnym zaverom a zbytočnym "konfliktom". yngwinier- podstata tej "velkej debaty" s jtakacom už nebola o Slashovi,ale o niečom inom.
|
|
« Posledná zmena: 16. Január , 2009, 09:14:17 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #356 kedy: 16. Január , 2009, 09:22:33 » |
|
udry:suhlas, ze sa nezamyslaju a predmetny prispevok jtakaca mam v zivej pamäti. A neboj sa, bol aj o Slashovi a potom aj o sposoboch niektorych na tomto fore Ano,bol aj o Slashovi,aj o spôsoboch niektorych na tomto fore, ale ešte aj o niečom inom. Ja sa s tym už nemienim zapodievat. Idem radšej popočuvat Slasha. Ahoj. EDIT. Podotykam,že cela tato debata je len pokračovanie 15 stranovej debaty,ktora sa zmazala,takže je možne,že niektori useri o niečom nevedia.
|
|
« Posledná zmena: 16. Január , 2009, 09:48:56 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #357 kedy: 16. Január , 2009, 11:17:44 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 16. Január , 2009, 11:34:43 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #358 kedy: 16. Január , 2009, 12:12:40 » |
|
nemam rad GNR nemam rad slasha ale solickovat v durovych stupniciach vie znamenite
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #359 kedy: 16. Január , 2009, 12:30:41 » |
|
ja zase nič nerobim 24hodin len čumim na Sleša ako brnka pentatoniku a večer sa knemu modlim mam ho v dupje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|