Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
21. November , 2024, 23:58:28
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Vintage zosilovače - Acoustic 160 Tube Head  (Prečítané 60345 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #30 kedy: 18. August , 2007, 21:50:23 »

krasny zvuk, taky stred medzi vintage a hi-gain, mne sa to velmi pacilo Zdravíčko
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #31 kedy: 18. August , 2007, 22:07:20 »

homar - hram na nom intenzivne asi rok a 3/4 - kazdym razom a kazdou dalsou gitarou, na ktoru si cez neho zahram si ho viacej oblubujem, spoznavam a tesim sa z neho. gitara -> kabel -> aparat a mam vsetkeho viacej, ako si zasluzim  Bravooo
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #32 kedy: 18. August , 2007, 22:17:28 »

gitara -> kabel -> aparat a mam vsetkeho viacej, ako si zasluzim  Bravooo

Tak veru, je nas viacej takychto stastlivcov. :) Chcelo by to spravit nejaky test poriadny zase.
« Posledná zmena: 18. August , 2007, 22:18:04 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #33 kedy: 18. August , 2007, 22:17:52 »

to je dobre ked to hra tak dobre cisto len s gitarou a kablom Žmurk inak, da sa s nejakym nakopavakom priblizit dnesnemu higainu, aj ked samotne skreslenie sa mi velmi paci, ale predsa len niekedy sa hodi aj poriadna pila :)
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #34 kedy: 18. August , 2007, 22:23:45 »

kdesi som nechaval ukazky kapely, ktoru som nahraval na tomto ampe a sice to nebola zrovna pantera, ale za aky taky "standard" sucasneho tvrdeho zvuku sa to povazovat stale este da, aj ked - ja viem - uz sa opakujem :). krabicky som neskusal ziadne, pac ziadne nemam, pac krabicky nie su pre mna, pac urcite by som ich po koncertoch roztratil, jak sa poznam  ha ha ha
Zaznamenané
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #35 kedy: 18. August , 2007, 22:35:22 »

... dobrý zvuk, nechceš si založiť nejaký metalový bočák ?  Si uplne parádny mydlič   Zdravíčko .  (Alebo nebodaj taký projekt už  je ?)
« Posledná zmena: 18. August , 2007, 22:35:51 od yngsteen » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #36 kedy: 18. August , 2007, 22:38:16 »

nechceš si založiť nejaký metalový bočák ?

Prosim Ta, Rasto je tu po mne najvacsi progrocker, skoda by ho bola na metal. Beeee Žmurk
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
yngsteen
stály hosť

« Odpoveď #37 kedy: 18. August , 2007, 22:48:18 »

... ok ok  .. tak progressive metal   Ja som čert..     ... resp. to je jedno .. hlavne nech je to to plné príklepovej onanie a dvojšlapky   Na zdravie! .
« Posledná zmena: 18. August , 2007, 22:49:12 od yngsteen » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #38 kedy: 19. August , 2007, 01:35:59 »

buzeranti - davate Si píš!!! (ospravednujem sa uprime pripadnej 4% mensine  Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!Bavím sa skvele
Zaznamenané
yngsteen
stály hosť

« Odpoveď #39 kedy: 19. August , 2007, 08:41:44 »

Bavím sa skvele
Zaznamenané
yngsteen
stály hosť

« Odpoveď #40 kedy: 22. Máj , 2008, 07:35:26 »

Na hudebnibazar.cz  ide teraz tá hlava za veľmi dobrú cenu, ak niekto uvažuje nad zosilovačom do 20, tak nie je o čom:

"    Acoustic - Model 160 - CENA 12 900 Si píš!!!
Prodám výbornou celolampovou hlavu od americké firmy Acoustic Control Corporation. Vyrobeno v 80.letech v USA. Lampy 4x6L6 a 4x12ax7. Dva kanály, smyčka, reverb. Přepínání výkonu 50/100w. Skvělý brilantní a silný čistý zvuk, zkreslení ala Santana. Je to luxusnější bratříček Mesa Boogie Mark II."

Zdravíčko
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #41 kedy: 22. Máj , 2008, 07:47:02 »

Inspirovany Progovou Hiwatt ukazkou pridavam aj ja cosi:

http://gitaristi.sk/files/rastis/acoustic/acoustic.mp3

Tentoraz je to vlastnorucna kriva ukazka mojho zosilovacu. Cosi som nahraval a popri tom som sa hrajkal, skusal si mikrofony a tak. Snazil som sa vymacknut z toho vintage kusku co \"najmodernejsie\" skreslenie. Je mi jasne, ze sucasny americky hi-gain je inde, ale aj tak som celkom spokojny B) .

Je to gitara -> zosilovac -> 2x12\"box -> mikrofon (Shure PG57) -> mix -> zvukovka. Jo - gitara moj hand made strat so singlami a miniHB DiMarzio pri kobyle (co rozhodne nie je ziadny silak ani drtic snimac).
super rasto pekny zvuk aj hra...sucasny americky hi-gain nech ide do prdele aj s englami ktore hraju asi najhoršie  Zdravíčko
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #42 kedy: 24. Máj , 2008, 16:00:04 »

uz som tomu manikovi na hudebnibazar.cz napisal, tak neze niekto zacne spekulovat , ze ju chce tiez!  Bacha na vec kamo!

btw: je tam aj na predaj kombo G100T, keby niekto chcel. obaja inzerenti su z prahy, mohli by sme urobit vylet...
« Posledná zmena: 24. Máj , 2008, 16:03:21 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #43 kedy: 24. Máj , 2008, 16:07:51 »

uz som tomu manikovi na hudebnibazar.cz napisal, tak neze niekto zacne spekulovat , ze ju chce tiez!  Bacha na vec kamo!

btw: je tam aj na predaj kombo G100T, keby niekto chcel. obaja inzerenti su z prahy, mohli by sme urobit vylet...

uplnou nahodou to akurat riesime v PM s Yngstinom. tak ma namotal, ze som rovno typkovy s G100 napisal.

som sa pytal Brda, ze ci dokaze odhadnut zo schem nejake rozdiely medzi 160 a G100... ze je to cele ine tvrdil, ze 160 je cca jak tie MB Marky a ze G100 sa podoba viacej na Marshall, korekcie az za skreslenim atd...
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #44 kedy: 24. Máj , 2008, 16:47:26 »

okej, mne vyhovuje 160-tka. ten zvuk, co si sem hodil ma okamzite presvedcil, podobnost a zaroven rozdielnost oproti MB, pevny koniec a korekcie su pre mna len plus, cena je dobra. bol by som si potom ale istejsi, keby so mnou siel niekto, kto ten aparat ma ohmatany. cize ako som povedal, mozeme na spolocny vylet.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.06 sekund, 23 otázok.