vyhladavanie? klikni hore na >Vyhladavanie< a tam napis redbox, pripadne red box (oddelene) do ""Vyhladavat obsah""
4668;clenovia 1.Slovenského fóra pre gitaristov a zároveň pc maniakov sa tesia spolu s tebou.
(nahrat ukazku, pofotit z 3 stran svetovych)
4669;nielen gilbert..ale aj thorpe a hlavne sheehan. Sak kto by nepoznal klasicke hity wild world a just to be the next to be with you
4670;1) P.R.S. telo mahagon moreny do vinove barvy, krk mahagon, hmatnik palisandr, orientacni znaky P.R.S - ptacci, 22 prazcu, perletova mechanika, kobylka Floyd Rose, snimace : u kobylky Di Marzio - PAF pro, u krku RM - RH minus, volume - tone, oba rozpinatelne na kazdy snimac, 3 polohovy prepinac Cena 20.000,-- Kč
2) P.R.S. telo - jasan, barva - sumburst, krk- javor, abolonove orientacni tecky, 22 prazcu, zamykatelna stribrna mechanika, stribrna pevna kobylka - P.R.S., snimace: u kobylky i u krku RM, volume - tone, oba rozpinatelne, 3 polohovy prepinac Cena 13.000,-- Kč
4671;Toto je na šlaktrafenie konečne sa rozhodne obetovať nejaké prachy a kúpiť si DVD.A oni ho nemajú takže dnes si to nepozriem.Blbé lazy v BA by som to určite do hodiny zohnal.No a zajtra už nebude chuť utratiť prachy no je toto spravodlivosť. A inak dajko utíchla diskusia na túto tému to to ešte nikto nemá aby sa vyjadril?A riadne navnadil nekúpiť si to?
4672;Caute, no ale mozem podotknut ze Wild world nie je ich skladba. Pocul som niekolko-krat povodnu verziu na radiu b1. Netusim teraz o koho ide, ale je to podla zvuku a aranzmanov velmi stare - asi sestdesiate roky. Pravdepodobne nieco co pocuvali mrbigaci ked vyrastali.Oni to bez nejakych zmien len prespievali. Inac tento vikend som kupil v lacnych knihach audiokazetu Mr.Big Live - koncert zo San Francisca za 39,-sk. Este som sa z toho nevzpametal. Mr Big nazivo to je zazitok. Zimomriavky po tele mam este aj teraz jak o tom pisem. Prvu skladbu odpalili Daddy,Brother,Lover and a Little Boy.Take vysky jak tam spevak dava - strci do vacku hociakeho metaloveho spevaka.Basak zase strci do vacku nielen hociakeho basaka ale aj gitaristu. Posledna skladba je cover od kapely the Who. Uvodna vyhravka ktoru who hra cez klaves je zahrana gitarou a basou.
4673;"Darthez - ked si to videl v Auparku, preco si to nevyskusal a nespravil ""reportaz"" ?