Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 22:46:46
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kiss  (Prečítané 28884 krát)
0 užívateľov a 12 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #60 kedy: 13. November , 2007, 14:46:42 »

a uz zase treba nakopat tomu hiphopu. tak neskutocne nam ublizuje, ze mu treba nalozit uplne v kazdej teme. to je jedno, ci je debata o Kiss alebo o zvuku sk. kapiel. hlavne zly zly hiphop.

jasne Žmurk aj ty picujes na ine kapely vid nazory na dream theater. ale v pohode - nevadi mi to, tiez ich nepocuvam. a na hip hop si mozem povedat co chcem Som frajer
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #61 kedy: 13. November , 2007, 14:49:07 »

na hubahob by sme mali mat rovnaky nazor,to nie je rockandroll,na Divadelnikov"kašlat Bavím sa skvele
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #62 kedy: 13. November , 2007, 14:50:36 »

na hubahob by sme mali mat rovnaky nazor,to nie je rockandroll,na Divadelnikov"kašlat Bavím sa skvele

ale vidis podarilo sa im ojebat hlavy masam a maju svoju klientelu a ryzuju jak prasce.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #63 kedy: 13. November , 2007, 14:58:28 »

no a co? mozem ch akurat tak osrat dokola vsetkych Bavím sa skvele
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #64 kedy: 13. November , 2007, 15:01:44 »

ale tie baby bysi si pustil do spodarov, aspn tie by nemuseli hulit opice...mali ste videt tu zabavu 20rokov dozadu ke sa nas chceli dotikat .. Bavím sa skvele
Zaznamenané

Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #65 kedy: 17. November , 2007, 17:50:22 »

v jednom rozhovore v dobe turne psycho circus vraveli ze zatial co ine velke kapely 70ych a80ych rokov uz pokapali kiss prezili a stale hraju vo velkych arenach. ak niekoho uz nebavi pocuvat starsie veci tiez doporucujem posledny album psycho circus. takto maju zniet gitary.dost naslapany narez a silny zvuk. nie hned z uvodu ale od tretej skladby az po koniec. medzitym jeden sladak zo slacikmia pianom.
co sa tyka kostymov a podiovej show a divadla v tej dobe ked zacinali to robili mnohe kapely a kopa inych kapiel mali na dnesnu dobu dost smiesne az trapne farebne saty. alicea coopra z jeho mejkapom nikdy tolko nekritizovali jak kiss. su ludia ktorym ten mejkap tak vadi ze si ani nevypocuju co hraju a pritom by sa im ta hudba pacila. skoda. ja si historiu rock and rollu neviem bez kiss predstavit.
bubenik vravel ze vyrastal v rodine ovplyvnenej jazzom a myslel si ze bude jazzovy bubenik ale nakoniec hral hardrock. kiss vzdy vedeli co robia a mali nad tym nadhlad s davkou humoru. napriklad vdaka tomu mejkapu ich po koncerte bez mejkapu nikto nepoznal a mohli sa inkognito pohybovat medzi ludmi bez toho aby ich otravovali fanusikovia - vyhoda. tiez sa vdaka tomu dostali dost rychlo do povedomia a ich koncerty boli lakadlom pre davy.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #66 kedy: 17. November , 2007, 17:52:58 »

Psycho Circus je vyborny album s velmi modernych zvukom. To sa mi paci, ze aj ked ta kapela vtedy uz fungovala neviem ako dlho, tak natocili nieco aktualne a pritom s tym ich typickym ksichtom.
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #67 kedy: 17. November , 2007, 17:58:44 »

chalani som zvedavy kolko kapiel so sučasnosti budu za 30rokov to čo KISS teraz...vačšina tychto sračie budu za par rokov vdaka PANU v prdeli kam patrili este skor ako vznikli Na zdravie!
Zaznamenané

Viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #68 kedy: 24. Apríl , 2008, 07:55:14 »

Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #69 kedy: 24. Apríl , 2008, 08:33:07 »

chalani som zvedavy kolko kapiel so sučasnosti budu za 30rokov to čo KISS teraz...vačšina tychto sračie budu za par rokov vdaka PANU v prdeli kam patrili este skor ako vznikli Na zdravie!

Toto treba vytesať do kameňa! Svätá pravda!
Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #70 kedy: 24. Apríl , 2008, 08:36:39 »

jedna z najväčších skutočných rockových kapiel.
Zaznamenané
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #71 kedy: 24. Apríl , 2008, 08:41:28 »

1000 krat pre mna lepsia ako vsetky metaly sveta.
Zaznamenané

heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #72 kedy: 24. Apríl , 2008, 10:24:57 »

vyborna tema jedna z mojich najoblubenejsich kapiel vobec!mam asi vsetky ich albumy poznam asi vsetky ich texty naspamat nemaju chybu!prave citam o nich knihu bez masky a vsetko co spomenul viktor je pravda a je toho viac Bavím sa skvele a co je najdolezitejsie idem na nich do prahy!!!!! Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert.. :G :G :G :G
« Posledná zmena: 24. Apríl , 2008, 10:25:50 od heart in fingers » Zaznamenané

AETHERON.SK
Viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #73 kedy: 24. Apríl , 2008, 23:29:53 »

tu knihu by som si dakedy chcel zohnať. ja som vtedy cital len taku tenku z lacných kníh, v angličtine. nedávno som si kúpil knihu Gene Simons : Kiss. niesom este daleko v tej knihe. len jeho detstvo a skola popri ktorej hral v kapelach.

jeho mama bola madarska zidovka ktora prezila koncentrak a potom utiekli do izraela. bola tam chudoba. pri skole do ktorej chodil bol ovocný strom prevísajúci na iný pozemok a chalani z neho oberali plody.. raz nestihol preliezť naspať a pani ho vymlátila dajakou veľkou palicou. ked sa to dozvedela jeho mama sla tam zazvonit a spytala sa cim bila jej syna. tu palicu jej zobrala z ruk a bila tu pani az jej striekala krv z hlavy. blizko bola policajna stanica tak si ju predvolali a ona policajtom povedala ze ked sa niekto na jej syna skaredo pozre tak aj jemu rozmlati hlavu. policajti sa usmiali a pustili ju.
potom skusili odist do ameriky kde zil ich stryko. na uradnika sa snazila zaposobit a prehovorila nech jej spis da zo spodu kopy navrch.
v amerike jeho mama prisivala gombiky v tovarni. on objavil v novej zemi komiksové časopisy, televíziu a v televízii skupinu beatles. to boli základy vzniku Kiss. svoju mamu si velmi vazil a slubil jej ze nebude pit a fetovat co aj cely zivot dodrzal. vraj ona mu dala zivot a je jeho povinnostou snazit sa aby bola stastna.
Zaznamenané
Viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #74 kedy: 04. September , 2008, 18:39:21 »

napriek tomu ze mam rad aj 80e roky toto je uz aj na mna moc : videoklip Tears are falling : ruzove saty a kriklavozelene rukavice :
http://new.music.yahoo.com/videos/--2143592  (preckajte videoreklamu ak bude pred klipom)
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.073 sekund, 23 otázok.