cubaka
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 09. Marec , 2009, 22:34:41 » |
|
Ja som vlastnil LP Sx a mam iba neprijemne skusenosti, jedine co ma tesilo ze mam konecne elektriku po par reklamaciach sa mi ju podarilo vymenit za epi lp s doplatkom ( na to sa viaze aj nie moc prijemna skusenost s muz.)sx- ka proste bola hlucha jak poleno epi samozrejme tiez nic vyrazne skvele ale po par upravach to teraz hra uspokojivo ostala z nej iba ta nejaka dyha co sa tvari na mahagon, praskol som tam gotoh blbosti a seymoor duncan blbosti a cil to hra. Chystam sa teraz konecne kupit nieco co uspokoji hlavne moju hlavu par znamych hovorilo aj v dobrom o sx ja zial nemam taku skusenost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 09. Marec , 2009, 22:43:45 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 09. Marec , 2009, 22:45:20 » |
|
Presne
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
cubaka
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 09. Marec , 2009, 22:53:05 » |
|
to je to ze hento ani nedostalujes, potom som uz nebol taka lama no keby vidis kobylu tej gitary tak zostelujes vies co, nemal som dovod tam nic menit zaruka predsa, v muzi. mi dal servisak dobru radu " sak kukni sem podloz zapalku alebo sparatku a mas to" tu vetu si dam dostelovat pardon vytetovat ... a inak aj tak s tym nesuhlasim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 09. Marec , 2009, 22:55:21 » |
|
to je to ze hento ani nedostalujes, potom som uz nebol taka lama no keby vidis kobylu tej gitary tak zostelujes vies co, nemal som dovod tam nic menit zaruka predsa, v muzi. mi dal servisak dobru radu " sak kukni sem podloz zapalku alebo sparatku a mas to" tu vetu si dam dostelovat pardon vytetovat ... a inak aj tak s tym nesuhlasim S tym ani ja nesuhlasim, len sa smejem. Veru, hral som uz na poriadne polena znaciek tohto typu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubaka
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 09. Marec , 2009, 23:00:08 » |
|
ja som mal za posledneho 3/4 roka vyskusat vela zleho ( chala panu aj dobreho) napr. adonis, tenson, benton a tak ako nebudem tvrdit ze to je secko na chuja ale mal som v rukach akurat vydarene kusy ktore boli na chuja, fakt dobre na chuja. Ako je na tom nieco pravdy co tvrdi rastis, ale myslim si ze pri niektorych kusoch to asi nepomoze, z ho... sa zazrak malo kedy da urobit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 09. Marec , 2009, 23:00:16 » |
|
to je to ze hento ani nedostalujes, potom som uz nebol taka lama no keby vidis kobylu tej gitary tak zostelujes vies co, nemal som dovod tam nic menit zaruka predsa, v muzi. mi dal servisak dobru radu " sak kukni sem podloz zapalku alebo sparatku a mas to" tu vetu si dam dostelovat pardon vytetovat ... a inak aj tak s tym nesuhlasim ja mam chlape jednu SXLP taku že dovidenia ,porovnaval som ju tu s Gibsonom LP standartom a dopadla lepšie(napisalo mi to viacludi odtalto) fakt vyborny nastroj,podla mna drahym supergitaram odzvonilo a možno navždy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 09. Marec , 2009, 23:01:49 » |
|
To uz skor VINTAGE gitary, ako SX. Sice bavil som sa s Durom Kupcom, on ma Strakaca SX, natocil nan celeho Cmora. Samozrejme vynimky sa vzdy najdu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 09. Marec , 2009, 23:01:52 » |
|
ja mam chlape jednu SXLP taku že dovidenia ,porovnaval som ju tu s Gibsonom LP standartom a dopadla lepšie(napisalo mi to viacludi odtalto) fakt vyborny nastroj,podla mna drahym supergitaram odzvonilo a možno navždy Na východe vyšla hviezda,narodil sa MaoCeTung tiang tiang tiang
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 09. Marec , 2009, 23:03:04 » |
|
To uz skor VINTAGE gitary, ako SX. Sice bavil som sa s Durom Kupcom, on ma Strakaca SX, natocil nan celeho Cmora. Samozrejme vynimky sa vzdy najdu. to maš jedno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubaka
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 09. Marec , 2009, 23:10:46 » |
|
to joe: ved samozrejme moze byt, jeden znamy razi podobnu filozofiu v tomto ale neviem mozno je to placebo ale ked hram na gibsna tak mam proste pocit ze kua konecne heh ale zas minule som mal na skuske moj troska vylepseny epi a jeden gibson studio a teda neboli tam podla mojho hlucheho ucha az take rozdiely len teda tolko ze na tom gibsne islo vsetko akosi lahsie, z epi sa to musi dolovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubaka
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 09. Marec , 2009, 23:13:55 » |
|
sorry za ot mozno: ale ked je tu rec o tomto mate niekto skusenosti zo znackou westone viem ze to boli stare japonske vecicky matsu. a podobne, ale teraz som videl v ponuke on boardu westone lp ma to nieco este s tym spolocne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 09. Marec , 2009, 23:16:05 » |
|
sorry za ot mozno: ale ked je tu rec o tomto mate niekto skusenosti zo znackou westone viem ze to boli stare japonske vecicky matsu. a podobne, ale teraz som videl v ponuke on boardu westone lp ma to nieco este s tym spolocne
Názov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 09. Marec , 2009, 23:17:00 » |
|
to joe: ved samozrejme moze byt, jeden znamy razi podobnu filozofiu v tomto ale neviem mozno je to placebo ale ked hram na gibsna tak mam proste pocit ze kua konecne heh ale zas minule som mal na skuske moj troska vylepseny epi a jeden gibson studio a teda neboli tam podla mojho hlucheho ucha az take rozdiely len teda tolko ze na tom gibsne islo vsetko akosi lahsie, z epi sa to musi dolovat
je to tak ten gibson je iny pocit,ale v podstate ked na to sereš je to jedno,radšej by som mal gibsona ako sxko ale momentalne ma to nezaujima, zaujima ma zarabat, nie minat na pičoviny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubaka
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 09. Marec , 2009, 23:21:24 » |
|
jasne to chapem, pocul som to uz vela krat a je uplne koser navyse ked to hovoria ludia, ktory proste zahraju dobre aj na tom heh takze iba nazov heh, aj tak by som to aspon scel vyskusat ze co je to zac, vobec o tom nic neviem .... mozno ani nemusim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|