Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 03:35:16
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Vlado Hudec - ukážky  (Prečítané 99904 krát)
0 užívateľov a 33 Hostí prehliada túto tému.
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #105 kedy: 12. Jún , 2007, 16:31:03 »

mne sa to paci, viem si to predstavit v nejakej hre..len inak zmixovane, nech mi to tak nereve do usi, lebo po piatych razoch by mi to uz dost pililo usi

ale dobra praca..aj gitara sa mi paci
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #106 kedy: 13. Jún , 2007, 09:53:29 »

gdo to naspjeval? Hovor! Boha tvojho!
Ale čil vážne: klasická Džamajka. Maličký detail - máš tam clipping, ale nie počuteľný. A dychy sú dosť umelé samohrajkové, chcelo by to lepšie sample.
Zaznamenané
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #107 kedy: 13. Jún , 2007, 10:19:13 »

dneska som zas po dlhom case strcil gitaru do compu a trosku som si zahral. Je to nieco na sposob,ze nahrate si nejaky podklad a potom si do toho len tak hrate..cize ziadny uceleny song :) Proste som sa trochu vyblaznil :)

Co sa tyka zvuku,s tym som sa nebabral,akurat som tam dal trochu reverbu a kompresoru. A basa tam vobec nie je,lebo nebola ziadna po ruke :) Upozornujem,ze ja neviem improvizovat,takze je tam urcite aj par falosnych tonov a podobne. Proste len tak som si zahral z cistej radosti :)

Zaznamenané
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #108 kedy: 13. Jún , 2007, 10:20:22 »

dneska som zas po dlhom case strcil gitaru do compu a trosku som si zahral. Je to nieco na sposob,ze nahrate si nejaky podklad a potom si do toho len tak hrate..cize ziadny uceleny song :) Proste som sa trochu vyblaznil :)

Co sa tyka zvuku,s tym som sa nebabral,akurat som tam dal trochu reverbu a kompresoru. A basa tam vobec nie je,lebo nebola ziadna po ruke :) Upozornujem,ze ja neviem improvizovat,takze je tam urcite aj par falosnych tonov a podobne. Proste len tak som si zahral z cistej radosti :)

to som nechel spravit, ze to poslem na x krat... pocuj, mohol by si tuto nahravku myslim ako podklad hodit do tem JAMTRACKY? kusok by to tam ozilo  Žmurk
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #109 kedy: 13. Jún , 2007, 10:47:32 »

A najlepsi vysledok z tych jamov pojde do tej hry :)
Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #110 kedy: 13. Jún , 2007, 12:01:56 »

Ale čil vážne: klasická Džamajka. Maličký detail - máš tam clipping, ale nie počuteľný. A dychy sú dosť umelé samohrajkové, chcelo by to lepšie sample.

nazdar,to su vokalne sample,co som stiahol odniekial z netu. Bolo pisane,ze je to free,tak dufam,ze to je pravda ha ha ha...moze byt,ze je tam clip,ale pokial to nie je pocut,tak mi to nevadi,lebo com som pozeral niektore mp3 napriklad od Zimmera,tak tiez tam ma sem tam clip. Ty si tu nahravku hodil do Soundforge,ci ako? :)
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #111 kedy: 13. Jún , 2007, 12:02:48 »

nazdar,to su vokalne sample,co som stiahol odniekial z netu. Bolo pisane,ze je to free,tak dufam,ze to je pravda ha ha ha...moze byt,ze je tam clip,ale pokial to nie je pocut,tak mi to nevadi,lebo com som pozeral niektore mp3 napriklad od Zimmera,tak tiez tam ma sem tam clip. Ty si tu nahravku hodil do Soundforge,ci ako? :)

A co sa tyka tych trubiek,tak si vypocuj druhu verziu,tam som to zmenil a podla mna to tam uz nehra tak samohrajkovo,ako v prvej.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #112 kedy: 13. Jún , 2007, 12:21:17 »

ja som pocuval iba druhu verziu. nehovorim, ze tie trumpety vadia alebo zeby sa strasne nehodili, len ze to su trumpety iba v naznaku :)
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #113 kedy: 13. Jún , 2007, 12:26:54 »

ja som pocuval iba druhu verziu. nehovorim, ze tie trumpety vadia alebo zeby sa strasne nehodili, len ze to su trumpety iba v naznaku :)

keby som mal vacsi rozpocet,kludne dojdem do blavy a ponahravam so zivymi dycharmi :)..ale za malo penazi vela muziky asi nespravim  :)
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #114 kedy: 13. Jún , 2007, 12:43:07 »

chcel som davat moju hudbu na myspace,ale kedze to tam nejako na hovno komprimuje,tak dam este jednu sem. Je to tiez do tej istej hry,ale tentokrat to je nieco sviznejsie,pretoze toto bude hrat pocas pretekov na motorovych clnoch. Je to tanecna skladba,tiez mierne s karibskym nadychom a su tam aj nejake gitary ku koncu.

Zaciatok som odstrihol,lebo to bolo prilis velke a nezmestilo by sa to sem.

* bitchin_short.mp3 (3308.06 KB - stiahnuté 185 krát.)
Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #115 kedy: 13. Jún , 2007, 13:55:12 »

chcel som davat moju hudbu na myspace,ale kedze to tam nejako na hovno komprimuje,tak dam este jednu sem. Je to tiez do tej istej hry,ale tentokrat to je nieco sviznejsie,pretoze toto bude hrat pocas pretekov na motorovych clnoch. Je to tanecna skladba,tiez mierne s karibskym nadychom a su tam aj nejake gitary ku koncu.

Zaciatok som odstrihol,lebo to bolo prilis velke a nezmestilo by sa to sem.

presne z takejto hudby mi drbalo,ked mi zamrzla nejaka ...
je to strasne ostre.
a islo by to trebars aj do sims podla mna celkom pekne.
co to bude za hru?
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #116 kedy: 13. Jún , 2007, 13:59:48 »

je to ostre? ja som im to poslal a povedali mi,ze podla nich je tam malo vysok :)

ma to byt jazdenie na motorovych clnoch..free ride a potom nejake preteky.
Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #117 kedy: 13. Jún , 2007, 14:07:09 »

je to ostre? ja som im to poslal a povedali mi,ze podla nich je tam malo vysok :)

ma to byt jazdenie na motorovych clnoch..free ride a potom nejake preteky.
haluz.ludia vnimaju inak.
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #118 kedy: 13. Jún , 2007, 14:19:09 »

oni pocuvaju tanecnu hudbu a tam sa to asi inak miesa ako v rocku,ja neviem,nepocuvam tanecnu hudbu :)..ale co som pocuval soundtracky z Need for Speed,tak niektore veci mi tam tiez dost pilili usi.
Zaznamenané
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #119 kedy: 13. Jún , 2007, 15:10:52 »

Do Adobe...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.145 sekund, 22 otázok.