iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #360 kedy: 05. Február , 2008, 20:43:55 » |
|
Paci sa mi aranz, zvuk, skladba... Ale vobec sa mi nepaci solo...nic mi nehovori, bez napadu, nepaci sa mi ani zvuk sola. Aranze ti idu...ohladne zborovych samplov sa ti rozhodne este ozvem.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #361 kedy: 05. Február , 2008, 20:47:59 » |
|
s tym solom je to tak,ze GR v sonari strasne blbne,ma islo z toho jebnut,tak som to chytro nahral a so zvukom som sa velmi nesral. Este to mozno prerobim. Aj ked nikdy sa nebude ziadny zvuk pacit vsetkym.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #362 kedy: 05. Február , 2008, 20:54:30 » |
|
s tym solom je to tak,ze GR v sonari strasne blbne,ma islo z toho jebnut,tak som to chytro nahral a so zvukom som sa velmi nesral. Este to mozno prerobim. Aj ked nikdy sa nebude ziadny zvuk pacit vsetkym.
zvuk sa paci joemu a to staci ten to ma prepocuvane a uveril ze je to marshall. ked sa budes riadit hociakym laickym nazorom co ti tu kto napise tak nikdy nic poriadne neurobis. hlavne ze to je stale lepsie tie tvoje nahravky .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #363 kedy: 05. Február , 2008, 21:00:46 » |
|
ved ja viem,jeden povie o nejakom zvuku,ze je super,druhy povie,ze je na picu ..ja so zvukom nikdy nie som spokojny,lebo moje mixovanie je vlastne iba skusanie typu pokus - omyl
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
ewerfile
náhodný pocestný
Príspevkov: 146
|
|
« Odpoveď #365 kedy: 05. Február , 2008, 21:14:58 » |
|
Poznám ich v pohode zvuk.
|
|
|
Zaznamenané
|
Slavo
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #366 kedy: 07. Február , 2008, 10:52:20 » |
|
vies, ze ja budem mierne kritický Čiste môj subjektívny názor - práve takýto stýl mi nesedí - spojenie "klasiky" s metalom, brrr. Ale toto neber do úvahy. Ak by som mal teda porovnat s podobnými skladbami, zdá sa mi ten motív, no...nič moc. Takisto gitarové sólo je slabé, jednak stavbou, aj zvukom, nesedí mi ten kvákadlový zvuk. Inak, ako nastúpi tá gitara, tak to vyzerá, ze sa zdvojnásobí tempo (2x zhustí kopák a rytmičák), a bude nasledovat rýchla gitarová exhibícia. Ale nie. je to dost mätúce. Bicie na začiatku majú akýsi divný zvuk, nie metalový. Podla mňa más ovela lepsie orchestrálne skladby, ale to bude mojím odlisným zánrovým vkusom. No, to co som napisal, vyznieva znacne kriticky, ale proste mi ta skladba nesedi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #367 kedy: 07. Február , 2008, 14:40:08 » |
|
tak to ma mrzi,uz si kupujem lano,idem si to hodit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #368 kedy: 07. Február , 2008, 14:46:52 » |
|
tu je dalsia,cisto orchestralna,na sposob trailer music..bol by som vdacny,keby mi niekto vymyslel nazov
|
MIX.mp3 (1742.96 KB - stiahnuté 200 krát.)
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ewerfile
náhodný pocestný
Príspevkov: 146
|
|
« Odpoveď #369 kedy: 08. Február , 2008, 06:19:22 » |
|
Super na kompozíciu si talent.
|
|
|
Zaznamenané
|
Slavo
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #370 kedy: 08. Február , 2008, 10:37:13 » |
|
tu je dalsia,cisto orchestralna,na sposob trailer music..bol by som vdacny,keby mi niekto vymyslel nazov "navrat winetua" ma to take indianske grady ako vo filmoch o Winetuovi zo 60 rokov,ale aj "Major zeman po 30 rokoch" by nebol zly nazov..mam v zasobe ešte dalšie, len skladaj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #371 kedy: 08. Február , 2008, 10:42:09 » |
|
pocuj otec, Ty si videl vobec Winnetoua niekedy? sa mi zda,ze si akurat vzdy cvicil na gitare,ked ho davali
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #372 kedy: 08. Február , 2008, 10:44:46 » |
|
nehovor mi otec nechcem platit dalšie alimenty,určite nechodiš do roboty nebudem ta ja živit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #373 kedy: 08. Február , 2008, 11:29:58 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #374 kedy: 08. Február , 2008, 12:59:15 » |
|
Super na kompozíciu si talent. ta predchadzajuca bola lepsia, toto mi pride taky trocha nedokonceny motiv
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|