jtakac
|
|
« Odpoveď #450 kedy: 31. Máj , 2009, 12:34:51 » |
|
kniznic loopov su stovky Gbyte a pouzivaju to aj ine slovenske producentske kapacity. akurat ze to sem tam je pouzite potom aj v dalsich skladbach. ale bezny posluchac to nespozna a v SK uz vobec. ked si loopy vyrabas akurat sa s tym viac narobis a nemas ich vo wavoch ale v midi a priradis si tam vlastne zvuky. ale je to LEGO. Ja to aj tak neviem rozoznat vsetky skladby mi zneju rovnako. kludne keby som stiahol nejaky midi z webu a nadrbal tam vlastne zvuky tak to nespozna ani diva svina tolko toho je.
jasne,ze je toho kopa, ale mne to proste vadi, ked mam pouzit nejaky loop, ktory je pouzity v dalsich skladbach, tak si spravim radsej vlastny..je to aj o profesionalite. Treba byt originalny, pokial sa to da. Ked ti zneju vsetky skladby rovnako, tak za to uz ja nemozem, niekomu mozno zneju vsetky metalove skladby rovnako
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #451 kedy: 31. Máj , 2009, 12:46:35 » |
|
jasne,ze je toho kopa, ale mne to proste vadi, ked mam pouzit nejaky loop, ktory je pouzity v dalsich skladbach, tak si spravim radsej vlastny..je to aj o profesionalite. Treba byt originalny, pokial sa to da. Ked ti zneju vsetky skladby rovnako, tak za to uz ja nemozem, niekomu mozno zneju vsetky metalove skladby rovnako mozna fakt ked nepoznas noty a nevies teroriu je to dneska lepsie na originalitu lebo hned by sa to zacalo podobat na tie ostatne co chrlia profici a rozne softwary a generatory podla hudobnej teorie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #452 kedy: 31. Máj , 2009, 13:49:24 » |
|
inak ak to niekoho zaujima, toto su skutocni profici, v sucasnosti jedna z naj firiem, co robia hudbu do trailerov, myslim hollywoodske filmy..je to zivy orchester a zive zbory, takze uplne iny level, ako som ja je tam od nich toho viac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #453 kedy: 03. Jún , 2009, 09:48:05 » |
|
vsetky dostupne loopy su kekvetina, zabijaju tvorivost...Iba ako insiracia su dobre, ale nie ich pouzivat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #454 kedy: 03. Jún , 2009, 09:55:29 » |
|
inak ak to niekoho zaujima, toto su skutocni profici, v sucasnosti jedna z naj firiem, co robia hudbu do trailerov, myslim hollywoodske filmy..je to zivy orchester a zive zbory, takze uplne iny level, ako som ja je tam od nich toho viac Toto sa mi celkom paci. Zaujimava hudba, zvuk - hlavne na kvalitnej 5.1
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #455 kedy: 03. Jún , 2009, 19:54:44 » |
|
aby ste si nemysleli, ze viem iba take strasidelne a ine nie, tak tu mate taku kratku ukazku takej romantickej, co mam teraz rozrobenu neni to zmixovane ani nist, len som to trosku zhlasnil, tak zvukovo to neni tip top
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #456 kedy: 03. Jún , 2009, 20:27:08 » |
|
super. hned som si predstavil ze winetou ide na koni a zamiluje sa do pamely anderson. romantika
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ewerfile
náhodný pocestný
Príspevkov: 146
|
|
« Odpoveď #457 kedy: 05. Január , 2010, 22:21:14 » |
|
mne osobne sa veľmi páči farba zvuku tých nástrojov
|
|
« Posledná zmena: 05. Január , 2010, 22:21:45 od ewerfile »
|
Zaznamenané
|
Slavo
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #458 kedy: 05. Január , 2010, 23:12:58 » |
|
Vitaj spat.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #459 kedy: 05. Január , 2010, 23:24:59 » |
|
Vitaj spat. sa netes, ja som sa len s jozkom prisiel dohodnut a uz mizim, uz ma tu aj cenzuruju, neni som tu vitany
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #460 kedy: 06. Január , 2010, 00:05:41 » |
|
sa netes, ja som sa len s jozkom prisiel dohodnut a uz mizim, uz ma tu aj cenzuruju, neni som tu vitany Ale co sa seres, ostavaj, mame Ta radi.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #461 kedy: 06. Január , 2010, 00:08:51 » |
|
Ale co sa seres, ostavaj, mame Ta radi. ja viem,ze ty ma milujes, sak ja teba tiez, ale bohuzial, sede eminencie tohto fora, maju iny nazor, takze
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #462 kedy: 06. Január , 2010, 07:38:21 » |
|
ja viem,ze ty ma milujes, sak ja teba tiez, ale bohuzial, sede eminencie tohto fora, maju iny nazor, takze presne, padaj, ked neveris v ton v prstoch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|