vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #180 kedy: 12. August , 2007, 11:40:34 » |
|
ved ano..ale ak davas hudbu z telenoviel na jednu uroven z hollywoodskymi filmami,tak si potom hluchy ..to vobec nevadi,ze ta hudba je iba "krovie"..lebo dotvara celkovu atmosferu filmu a bez nej by bol kazdy film na hovno. A ja bezne pocuvam soundracky z filmov,aj ked sedim pri pc. Pre mna to neni iba krovie,ale plnohodnotna hudba.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #181 kedy: 29. August , 2007, 17:32:20 » |
|
toto je ta ista ukazka,co som dal rano,len som pomenil EQ na nastrojoch a este nejake upravy. Paci sa vam celkovy zvuk? Proste chcem dosiahnut taky fakt heavy zvuk. Nieco na styl Metallici.
|
new2.ogg (376.54 KB - stiahnuté 165 krát.)
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #182 kedy: 29. August , 2007, 17:39:58 » |
|
Je tam basa?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #183 kedy: 29. August , 2007, 17:46:12 » |
|
je
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #184 kedy: 29. August , 2007, 17:50:11 » |
|
A preco to potom nema basy? Ani ta basa, ani kopak, nic necitit. Neda sa s tym nieco spravit? Je to prakticky zdola orezane.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #185 kedy: 29. August , 2007, 19:36:22 » |
|
tak zas a znova:)
|
new4.ogg (344.94 KB - stiahnuté 173 krát.)
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #186 kedy: 29. August , 2007, 23:30:21 » |
|
nic nic a este raz nic..teraz si riesim subwoofer lebo mi blbol a mam dost dobre napocuvane, ako znie, ked to znie a tebe neznie nic z tej nahravky..a ze tie bicie su samplovane pocut, strasne to po chilke 'omrzi' usi/.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #187 kedy: 30. August , 2007, 07:52:58 » |
|
podla teba je tam malo basov? ja som to pozeral na frekvencnom analyzery a tych basov tam ukazuje vela..na kopaku mam asi okolo 75Hz + 5dB a na base tiez podobne,tak fakt neviem. A v com pocujes,ze tie bicie su sample?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #188 kedy: 30. August , 2007, 11:10:28 » |
|
mam dalsiu verziu.
Ide mi o to,aby som dosiahol dravy,metalovy zvuk,nieco na sposob Metallici. Je mi jasne,ze presne take to nikdy nebude,tak nemusite pisat veci typu,je to hnusne,su to sample a podobne. Privital by som konstruktivnu kritiku,hlavne od ludi,co sa do toho rozumeju. Ak je tam nieco,co niekomu vadi,tak keby aj napisal,ze co to je,a ako by sa to dalo zlepsit,to by ma fakt potesilo
Vdaka
|
new5.ogg (348.73 KB - stiahnuté 154 krát.)
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #189 kedy: 30. August , 2007, 11:23:48 » |
|
Tak ja ti poradit neviem, ale stale sa vsetek ten zvuk odohrava niekde vo vyssich stredoch (za to asi mozu hlavne tie gitary), stale to nema spodky a vlastne ani nejake nizsie stredy, alebo co. Jedna vec je analyzer a druha, ako to vnima clovek, nie? Inak cele to znie ako keby to hralo niekde v dialke, dnes je moda, ze nastroje vyskakuju z reprakov "in your face", vlastne je to ok, len je to neaktualne, mam pocit, ze spusta nie az tak bohatych metalovych kapiel cca takto znela pred 10 - 20 rokmi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #190 kedy: 30. August , 2007, 11:31:30 » |
|
Tak ja ti poradit neviem, ale stale sa vsetek ten zvuk odohrava niekde vo vyssich stredoch (za to asi mozu hlavne tie gitary), stale to nema spodky a vlastne ani nejake nizsie stredy, alebo co. Jedna vec je analyzer a druha, ako to vnima clovek, nie? Inak cele to znie ako keby to hralo niekde v dialke, dnes je moda, ze nastroje vyskakuju z reprakov "in your face", vlastne je to ok, len je to neaktualne, mam pocit, ze spusta nie az tak bohatych metalovych kapiel cca takto znela pred 10 - 20 rokmi s tymi spodkami neviem,co mam urobit,lebo kopaku som dal boost na 70Hz,base okolo 80-90 a este na masteri je boost okolo 70-80..ked sa pozriem na ten analyzer,tak ukazuje,ze okolo 500-800 Hz je tam toho trochu menej,ale neviem,comu mam pridat. Lebo ked pridam gitaram,tak mi to znie ako cez telefon Tie sample bicich nie su uplne dry,je tam uz nejaky room,kedze sa to nahravalo v nejakej miestnosti,s tym nemozem nic spravit. Akurat na masteri mam reverb,je to preset Small Studio a je ho tam fakt minimalne. Iba kvoli tomu,aby to hralo trochu viac pokope. Tie sample su v originaly nahrate stereo a v tejto ukazke su mono. Lebo ked su rytmicak a kopak stereo,tak hraju moc uhladene a ja to chcem proste ostrejsie. Ale zas ked to dam do mono,tak tam viac pocut ten reverb,co je na nich uz od "vyroby" Ten zvuk gitar sa mi velmi nepaci,ale fakt ani za boha to neviem spravit,aby sa mi to pacilo. Raz to hra moc vyskovo a potom zas basovo,alebo telefonovo. Uz som fakt krutil s hocicim a aj s EQ som skusal hocico,ale bohuzial
|
|
« Posledná zmena: 30. August , 2007, 11:36:59 od vlado hudec »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #191 kedy: 30. August , 2007, 11:40:49 » |
|
hod len tak pre srandu iba basu a bicie.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #192 kedy: 30. August , 2007, 11:58:12 » |
|
tu je basa a bicie..mne osobne sa nezda,ze by tam bolo malo basov. Ale pocuvam to iba na sluchadlach,ktore som kupil asi pred 6timi rokmi za 1600Sk,takze ak ma niekto dobre repraky,moze to byt ine.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #193 kedy: 30. August , 2007, 12:46:50 » |
|
tu je basa a bicie..mne osobne sa nezda,ze by tam bolo malo basov. Ale pocuvam to iba na sluchadlach,ktore som kupil asi pred 6timi rokmi za 1600Sk,takze ak ma niekto dobre repraky,moze to byt ine.
1. poprosim o standardny format, ogg nie je standardny format, ale nestandardny nezmysel 2. nema to ziadny spodok 3. basa a kopak sa ti zlieva a mlati v jednom mieste, tym su obe neprierazne a gulasove 4. je to cele zdialky, ako pise LM, dnes sa mixuje viacej do ksichtu, toto je polovica 80tych rokov 5. gitary su jalove nemastne neslane umele 6. brejky zneju strojovo a nezivo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #194 kedy: 30. August , 2007, 12:57:23 » |
|
aky je standardny format? mp3? naco mi je potom ten Voxengo SPAM,ked mi ukazuje vela basov,ked to podla teba nema ziadny spodok? viem,povies mi,ze sa mam riadit usami,ale tak potom je ten plugin naco,ked zle ukazuje? ako mam oddelit basu od kopaku? pustil som si druhy album Hammerfall a tam je toho reverbu na bicich ovela viac. Len mi nepovedzte,ze maju zvuk na picu co konkretne chyba tym gitaram? ja viem,ze su na hovno,ale neviem,ako to mam zlepsit. tie brejky mi nevadia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|