Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 08:40:20
Strán: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 102 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Dream Theater  (Prečítané 369877 krát)
0 užívateľov a 50 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #1020 kedy: 01. September , 2011, 20:14:55 »

Tak co vravite na novy album torrentaci?  Ja som čert..
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #1021 kedy: 01. September , 2011, 20:54:58 »

akurat som na druhom tracku a super to znie... sa mi zda ze odchod portnoya im dal novy vietor do plachiet ako som cakal  Na zdravie!
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #1022 kedy: 01. September , 2011, 21:06:11 »

pocuvam ale ten LaBrie mi tam stale nesedi... pride mi to take rovnake jak vsetky ostatne albumy ?§!.
Zaznamenané

Im a little princess
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #1023 kedy: 01. September , 2011, 21:19:47 »

Lost Not Forgotten sa mi dost paci. :)
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #1024 kedy: 01. September , 2011, 23:05:43 »

Jaaaj krista. Data uz putuju mojim smerom. Tesim sa. Pustit si novy DT na spanie sa nevidi kazdy den.  :)
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #1025 kedy: 02. September , 2011, 12:21:13 »

zdar,
vypocul som tu novu dosku. je pestra, to je klad, ale napriek tomu ze jej asi treba venovat viac vypocuti, mozem napisat, ze je to album, ktory neobsahuje "ziadnu" silnejsiu hudobnu myslienku. ma vela zaujimavych miest, zastavok, zapletiek, ale nieco, co by vzkriesilo pocit hlbky, duchovna, ako napr. spirit carries on, alebo aj energie a tvrdosti typu train of thought tu nenachadzam. sucasny DT sa mi viac priblizil inym kapelam v zanri, napr. symphony x - ta doska obsahuje velke hudobne aranzerske a ine umenie, len ta hlbsia inspiracia asi chyba. cisto subjektivne, mojim uchom posluchaca, dlhorocneho fandu.
skoro vsetky skladby su dlhsie, avsak ani jedna na mna neposobi kompaktnym dojmom, ako este nedavno aspon the count of tuscany, jedna s poslednych ich "velkych" skladieb.... zamrzelo trosku. ani medzi solami nenachadzam nieco co by mi v mysli utkvelo viac ako nejaka raritka, ci zaujimavost... album som vypocul zatial len raz, avsak bez vacsej chuti si to hned zopakovat... urcite ale dam viac odposluchov. kladiem sem take rychle dojmy zatial, som zvedavy i na vase postrehy
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #1026 kedy: 02. September , 2011, 12:53:05 »

Mne sa ten album na prve pocutie celkom paci , akurat mi pridu bicie nejake potlacene v mixe, hraju strasne nevyrazne.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1027 kedy: 02. September , 2011, 13:04:36 »

album som vypocul zatial len raz, avsak bez vacsej chuti si to hned zopakovat

takyto je moj dojem z albumov co nasledovali po octavarium.. pocul som kazdy raz a stacilo..
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #1028 kedy: 02. September , 2011, 13:05:02 »

Paci sa mi nova doska. :)

Novy drummer nicim nezaostava, naopak prekvapil. Opat vysoka skola v muzicirovani, vysoko nastavena latka. Mam co robit cez zimu.  ha ha ha
Zaznamenané

Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #1029 kedy: 02. September , 2011, 14:11:57 »

Prvy krat vypocute, zimomriavky len na dvoch miestach (rozumej co do casu dvakrat)  Par krat som sa pristihol pri myšlienke že aky Portnoy, kto to je, kto to bol?  :)  Cize slusne zabuchane, ale posrat som sa z toho Manginiho nesiel. Zase sa raz potvrdilo, ze kazdy je nahraditelny. Inak jedno velke plus , ze sa konecne po dlhej dobe prestali chlapci sami seba vykradat a opakovat reefy z predchadzajucich albumov, teda na jedinu jednu vynimku na konci piesne Outcry. Treba to napocuvat, ale vypada to, tak ze si zvyknem  Žmurk

Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #1030 kedy: 03. September , 2011, 08:33:13 »

ja ten album momentalne stale tocim, a cely ma velmi prijemne prekvapil, paci sa mi omnoho viac jak posledne albumy s portnoyom... celkovo mi tam mangini sedi viac, nehra tolko zbytocnych krumplov a ma prijemnejsi zvuk bicich... takisto petrucci ma uplne super zvuk a aj pesnicky sa mi zdaju velmi zaujimave... Na zdravie!
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #1031 kedy: 03. September , 2011, 09:39:53 »

p*ci som stiahol DTOE a su to prazdne tracky, co uz... j*bem na novy DT  Bacha na vec kamo!  :)
« Posledná zmena: 03. September , 2011, 09:40:14 od Pablo Woozy » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1032 kedy: 03. September , 2011, 09:51:03 »

p*ci som stiahol DTOE a su to prazdne tracky, co uz... j*bem na novy DT  Bacha na vec kamo!  :)

nie nie, dobru verziu si stiahol..  novy album neobsahuje vobec nic   Zdravíčko
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #1033 kedy: 03. September , 2011, 09:58:33 »

Takze vyjadrim sa ja po viacerych vypocutiach. :) Ta doska ma bavi stale viac a viac a stale v nej nachadzam cosi zaujimave. Naozaj DT nie je kapela, ktoru mozno hodnotit z jedneho vypocutia.

On the backs of angels - vyborna otvaracka, perfektne kompozicie, VYBORNE git. solo !

Build me up, break me down - klasika, taka bezna progpesnicka, klasicky refren, trosku ma nudi ten song, akurat zaciatok je zaujimavy.

Lost not forgotten - tento song je moj naj ! Zaciatok masaker gulas, nepamatam si, kde som take nieco pocul. :) Super sloha, super riff, ujo bicman je genius. Paci sa mi, ze v refrene vyuziva Portnoyovu "fintu", kde hra po klobuciku ride-ky, ako to casto pouzival MP v rychlych pasazach. Bavím sa skvele

This is the life - pekny refren, pekne solo, ale skladba ako celok ma nejak nezaujala.

Bridges in the sky - opat paradny song, plny energie, super spevy, najviac ma tu zaujali tie ich klasicke instrumentalne koncovky, kde sa kazdy vyhra. Vyborne !

Outcry - neviem preco, ale silno mi pripomina Octavarium casy. Takisto perfektne koncovky, paci sa mi zvuk gitary.

Far from heaven - pohodka. :)

Breaking all illusions - nudny zaciatok, ale nabere to na obratkach, akurat skoda toho pomaleho refrenu...

Beneath the surface - zvlastne zakoncenie dosky, nemam nazor na tu skladbu Bavím sa skvele

btw, uz za tie roky, co pocuvam DT som si vsimol, ze maju priblizne rovnaku tendenciu skladania songov, pripadne deju v skladbach. Bud rychle zaciatky a pomale refreny, pripadne cela skladba sa vezie v jednom duchu a vyhraju sa s koncami skladieb, kde si kazdy cosi zahra... pripadne cely song instrumentalny a kazdu chvilu cosi ine. Bavím sa skvele
Zaznamenané

vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #1034 kedy: 03. September , 2011, 10:12:54 »

no neviem ja to pocuvam ale pride mi to furt nejake nudne hlavne ked si to clovek porovna so starymi doskami ako boli images and words, scenes from a memory
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
Strán: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 102 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.103 sekund, 22 otázok.