Misko
|
|
« Odpoveď #375 kedy: 12. Máj , 2009, 15:44:36 » |
|
neviem, ale podla mna je asi images and words najtechnickejsi album od nich, hoci sa to mozno nezda, nakolko tie kompozicie su fakt vyborene a nie su zalozene na technike, ktora sa tam predsa ukryva Si si pomylil slovo najtechnickejsi a najkomplexnejsi, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #376 kedy: 12. Máj , 2009, 16:46:14 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #377 kedy: 12. Máj , 2009, 17:47:48 » |
|
rastik to vystihol cest vynimkam
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #378 kedy: 12. Máj , 2009, 18:02:11 » |
|
boze, ta hrubka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #379 kedy: 12. Máj , 2009, 18:29:54 » |
|
Si si pomylil slovo najtechnickejsi a najkomplexnejsi, nie? nie, myslel som to tak ako som to napisal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #380 kedy: 12. Máj , 2009, 18:30:06 » |
|
neviem, ale podla mna je asi images and words najtechnickejsi album od nich, hoci sa to mozno nezda, nakolko tie kompozicie su fakt vyborene a nie su zalozene na technike, ktora sa tam predsa ukryva Images a Scesnes from a memory sú od nich jednoznačne naj, ale aj Awake a Falling sa dajú, ostatné sú už o triedu nižšie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #381 kedy: 13. Máj , 2009, 08:34:44 » |
|
Images a Scesnes from a memory sú od nich jednoznačne naj, ale aj Awake a Falling sa dajú, ostatné sú už o triedu nižšie.
suhlasim, ze vrcholom DT su tieto dva albumy, avsak i na dalsich doskach priniesli zasadne veci. mojim najoblubenejsim je album Six Degrees Of Inner Turbulence - na nom spojili vsetky elementy, ktore im kedy boli vlastne a pre mna tato doska predstavuje taky sukromny, subjektivny vrchol DT. po vsetkych strankach
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMhardKy
|
|
« Odpoveď #382 kedy: 19. Máj , 2009, 23:32:51 » |
|
Ja si nemozem pomoct, ale Images & Words sa mi uz asi nenavratne zunoval A to som ho mozno nepocuval ani tak casto ako ine, novsie albumy. Rotoval mi v diskmane ako jedna z prvych veci od DT, takze by som mal citit skor nejaku nostalgiu, ale necitim bohuzial nic... Za to Six Degrees alebo Systematic Chaos, aj Octavarium si riadne uzivam! Inac novy album uz unikol na net, ale ja ako pravoverny fanusik cakam na moju predobjednanu deluxe ediciu
|
|
« Posledná zmena: 19. Máj , 2009, 23:34:15 od MMhardKy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #383 kedy: 20. Máj , 2009, 11:04:00 » |
|
Inac novy album uz unikol na net, ale ja ako pravoverny fanusik cakam na moju predobjednanu deluxe ediciu vsak to sa nevylucuje, mr.mmhardky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #384 kedy: 20. Máj , 2009, 13:24:12 » |
|
aa tak minimalne posledne solo v skladbe Octavarium je jedno z najmelodickejsich od JP si myslim a to sa pisal rok 2005...
Minimalne posledne solo v skladbe Octavarium je v prvom rade opajcnuta skladba The Wall od Kansasu. A to sa pisal rok 1976...
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #385 kedy: 20. Máj , 2009, 23:10:53 » |
|
Nakoniec ten novy album nie je az taky zly . Tak uz tiez cakam na tu special edition verziu ...
|
|
« Posledná zmena: 20. Máj , 2009, 23:12:53 od Semish »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #386 kedy: 20. Máj , 2009, 23:14:09 » |
|
Nakoniec ten novy album nie je az taky zly . tiez som si vravel, ale tiez som bol nadseny zo systematic chaoss a teraz sa mi to akosi nechce pocuvat a ked uz to mam takto porovnat, tak pre mna je tento novy lepsi ako systematic
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #387 kedy: 21. Máj , 2009, 08:02:32 » |
|
ako celkok je podla mna lepsi ako systematic si myslim a co mi chybalo v prvych dvoch "zverejnenych" skladbach som dostal v zvysnych. zo systematicu mam najradsej dvojskladbu "In the presence of enemies" a na novom albume sa najde tiez minimalne jedna vec podobne pekne plynulo vystavana, s originalnou atmosferou, prekvapujuca, ale bez nasilnych, urputnych zmien. to som fakt rad, lebo taky dream sa mi vzdy pacil. aj ta najkratsia vec sa mi paci - k nej by som si vedel klip predstavit skor ako k "a rite of passage". pravdepodobne pojdeme do pesti na koncert, tak sa tesim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #388 kedy: 29. Máj , 2009, 12:10:16 » |
|
aj ta najkratsia vec sa mi paci - k nej by som si vedel klip predstavit skor ako k "a rite of passage".
Myslis Wither? Taku tu strednotempovu skladbu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #389 kedy: 29. Máj , 2009, 17:35:18 » |
|
vyborna je ta doska. uz na prvy posluch.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
|