Zvuk
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 31. Marec , 2007, 07:15:08 » |
|
V podstate mi je jedno,co to je... znie to celkom zaujimavo .
|
|
« Posledná zmena: 31. Marec , 2007, 07:18:31 od Zvuk »
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 31. Marec , 2007, 19:10:09 » |
|
uz sa stalo zvykom ze pred vydanim albumu DT niekto vyrobi fake s rovnakymi nazvami skladieb. spominam si fake pred train of thoughts co som ako jediny pocul bol dost zaujimavy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 01. Apríl , 2007, 02:59:25 » |
|
spominam si fake pred train of thoughts co som ako jediny pocul bol dost zaujimavy.
to akoze nikto iny okrem teba to nepocul?
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 29. Apríl , 2007, 09:22:58 » |
|
Prave pocuvam Systematic Chaos. Je to oficialny album od Dream Theater ,alebo len experiment?Nejako sa z toho neviem vysomarit . docital som sa ze v tomto pripade ide o album vitaznych kapiel z takzvaneho DT Song Contest-u. Ak si spominate, bola to sutaz, ktoru ohlasili dream theater pred vydanim albumu Train Of Thought - kto, podla ich zaznamov o rytme, počte taktov a nazvoch pasazi nahra najzaujimavejsiu verziu vtedy este neznamej skladby Stream Of Consciusness. Na cd sa nachadza 7 najlepsich. Ironiou pre mna je, ze som tento album strasne zhanal a nepodarilo sa mi to a teraz sa ku mne dostal ako "fake" noveho albumu Dream, za co som osudu povdacny, pretoze sa jedna o vybornu muziku. :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 29. Apríl , 2007, 12:00:35 » |
|
Super je ten Constant Motion. Vyborny zvuk. Najviac ma chytil za usi ten podklad do sola.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 29. Apríl , 2007, 12:40:46 » |
|
Prave pocuvam Systematic Chaos. Je to oficialny album od Dream Theater ,alebo len experiment?Nejako sa z toho neviem vysomarit . docital som sa ze v tomto pripade ide o album vitaznych kapiel z takzvaneho DT Song Contest-u. Ak si spominate, bola to sutaz, ktoru ohlasili dream theater pred vydanim albumu Train Of Thought - kto, podla ich zaznamov o rytme, počte taktov a nazvoch pasazi nahra najzaujimavejsiu verziu vtedy este neznamej skladby Stream Of Consciusness. Na cd sa nachadza 7 najlepsich. Ironiou pre mna je, ze som tento album strasne zhanal a nepodarilo sa mi to a teraz sa ku mne dostal ako "fake" noveho albumu Dream, za co som osudu povdacny, pretoze sa jedna o vybornu muziku. :-) ano pamatam na ten contest, hej dobre zrobili ten fake na SC, ale lepsi bol na Octavarium ked tam dali solovy album LaBrieho :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
VoodooDancer
nováčik
Príspevkov: 11
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 01. Máj , 2007, 10:49:13 » |
|
Prave pocuvam Systematic Chaos. Je to oficialny album od Dream Theater ,alebo len experiment?Nejako sa z toho neviem vysomarit . docital som sa ze v tomto pripade ide o album vitaznych kapiel z takzvaneho DT Song Contest-u. Ak si spominate, bola to sutaz, ktoru ohlasili dream theater pred vydanim albumu Train Of Thought - kto, podla ich zaznamov o rytme, počte taktov a nazvoch pasazi nahra najzaujimavejsiu verziu vtedy este neznamej skladby Stream Of Consciusness. Na cd sa nachadza 7 najlepsich. Ironiou pre mna je, ze som tento album strasne zhanal a nepodarilo sa mi to a teraz sa ku mne dostal ako "fake" noveho albumu Dream, za co som osudu povdacny, pretoze sa jedna o vybornu muziku. :-) ano pamatam na ten contest, hej dobre zrobili ten fake na SC, ale lepsi bol na Octavarium ked tam dali solovy album LaBrieho :D Ano, je to urcite fake, aj ja to prave pocuvam. Je to jasne z videa v skladbe FORSAKEN, v ktorej sa spieva. Ale na akoze origo, je skladba Forsaken instrumentalna a zjavne ina.
|
|
|
Zaznamenané
|
War Inside My Head
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 01. Máj , 2007, 22:47:10 » |
|
tu je funkcny link na novu skladbu http://rapidshare.com/files/28973523/DreamTheater-ConstantMotion.mp3Mna osobne moc nezaujala. Je to take moc metalove, az metallikovske (spevova linka je jasna) a malo progresivne. Ved uvidime, co prinesie album.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Petrucci
náhodný pocestný
Príspevkov: 95
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 16. Máj , 2007, 12:02:18 » |
|
nie je to fake...Systematic chaos sa uz da v pohode stiahnut cez torrenty...v kompletnej dlzke okolo 78 minut...s vokalmi tam obcas vypomaha pan Portnoy a v piesni Prophets of war spievaju aj fanusikovia ktory boli prizvany kapelou aby naspievali niekolko zborovych hlasov
|
|
« Posledná zmena: 16. Máj , 2007, 12:14:42 od Petrucci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
VoodooDancer
nováčik
Príspevkov: 11
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 16. Máj , 2007, 12:21:50 » |
|
Ano, okolo 01.05.2007 tu este pobehavali FAKE skladby. Ale dnes uz je 16.5.2007 a SCH uz je naozaj vonku original.
|
|
|
Zaznamenané
|
War Inside My Head
|
|
|
Petrucci
náhodný pocestný
Príspevkov: 95
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 16. Máj , 2007, 12:26:40 » |
|
Ano, okolo 01.05.2007 tu este pobehavali FAKE skladby. Ale dnes uz je 16.5.2007 a SCH uz je naozaj vonku original. je to vyborny album...ked sa i pacil uz po prvom vypocuti,nechcem si ani predstavit ako ho budem vnimat za par tyzdnov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 16. Máj , 2007, 21:19:52 » |
|
ano, dnes som uvidel na last.fm ake boli top skladby minuleho tyzdna a vyrazne viedli skladby z noveho albumu, tak som si povedal, ze uz je to asi vonku. Takze idem hladat. Trosku zamoralizujem, ze na webe DT je link na e-shop, kde sa da ten album kupit a je tam fakt za pomerne prijatelnu sumu, takze asi nezahalam a zaobstaram si origos. Dokonca rozmyslam nad tou specialnou ediciou s DVD
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 20. Máj , 2007, 12:59:14 » |
|
Tak po prvom vypocuti sa mi zdal ten album skor ako len chaos , ale cim dalej tym viac sa od toho nemozem odtrhnut ... chlapcom z DT sa to opat podarilo
|
|
|
Zaznamenané
|
... all life is future to past ...
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 21. Máj , 2007, 06:51:06 » |
|
Tak po prvom vypocuti sa mi zdal ten album skor ako len chaos , ale cim dalej tym viac sa od toho nemozem odtrhnut ... chlapcom z DT sa to opat podarilo ja sa naopak stale cudujem, ze preco "systematic chaos" ? album sa mi paci, ale je velmi piamociari, az ucesany... nic chaoticke. cakal som ovela viac experimentovania
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|