bubucci
|
|
« Odpoveď #975 kedy: 31. Júl , 2011, 15:25:05 » |
|
ked vidim jak ma vykastrovane tie stredy tak je mi aj spatno :D neviem ci mu tie hlavy robia ine nez tie co bezne clovek zozenie v shopoch ale kebyze toto spravim tak sa vobec nepocujem na skuske :D
Pri jedne kytare bych to vubec nevidel jako problem.
|
|
|
Zaznamenané
|
negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #976 kedy: 31. Júl , 2011, 15:42:02 » |
|
Toto bude trosku dlhsie... Takze vazeni, mal som tu cest zahrat si na jednom stagei s DT ..paradny pohlad rovno do hrnca ... a nahodou mikrofony, ktorymi snimali box JPho mali svoje ci festivalove? ..ci neda sa povedat co slo k zvukarom, ze z mikrakov alebo linka?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #977 kedy: 31. Júl , 2011, 15:45:05 » |
|
..paradny pohlad rovno do hrnca ... a nahodou mikrofony, ktorymi snimali box JPho mali svoje ci festivalove? ..ci neda sa povedat co slo k zvukarom, ze z mikrakov alebo linka? Mam nafotene aj mikrofony. Okrem tych atrap (3 osadene boxy a tri neosadene hlavy), co som spominal mal dva hlavne boxy Mesa Stiletto B. Tie boli nasnimane kazde zvlast, no rovnakymi mikrofonmi a to klasickou Sm57 a nejakym okruhlym cervenym mikrofonom, znacku netusim... Ak niekto vie, tak piste.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tomino11
nováčik
Príspevkov: 66
|
|
« Odpoveď #978 kedy: 31. Júl , 2011, 16:11:53 » |
|
hodina a pol na dream je celkom malo nie? to zahrali iba 3-4 pesnicky? vo viedni som bol a hrali tak 2 a stvrt hodiny
|
|
« Posledná zmena: 31. Júl , 2011, 16:12:29 od tomino11 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #979 kedy: 31. Júl , 2011, 16:24:36 » |
|
ty si si kupil marka lebo na tom hra petruci? to si z kade zobral :D?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #980 kedy: 31. Júl , 2011, 16:31:28 » |
|
to si z kade zobral :D?
nevyhybaj sa odpovedi na otazku na telo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #981 kedy: 31. Júl , 2011, 16:44:52 » |
|
kupil som si to lebo na to nehra hemet
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #982 kedy: 31. Júl , 2011, 17:10:41 » |
|
to si z kade zobral :D?
som si vymyslel, ci sa nachytas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bubucci
|
|
« Odpoveď #983 kedy: 31. Júl , 2011, 18:12:57 » |
|
kupil som si to lebo na to nehra hemet
|
|
|
Zaznamenané
|
negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #984 kedy: 31. Júl , 2011, 18:19:15 » |
|
Tam mal Len 2 Mark V hlavy, ktore boli zapojene sucasne (k tomu neskor)
super zazitok a k tomuto citovanemu si sa dostal ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #985 kedy: 31. Júl , 2011, 18:31:54 » |
|
Uz sa tesim ako si na johnpetrucci fore precitam ze : I was standing just beside Branko from Slovakia , he's so cool, he's THE MAN . Verim ze to bol super zazitok, vzdy je to zaujimave vidiet ako to robia takyto profici.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #986 kedy: 31. Júl , 2011, 18:48:18 » |
|
Uz sa tesim ako si na johnpetrucci fore precitam ze : I was standing just beside Branko from Slovakia , he's so cool, he's THE MAN . Verim ze to bol super zazitok, vzdy je to zaujimave vidiet ako to robia takyto profici. alebo sa moze stat ze napise: "i was standing just beside some annoying Slovak dude who stole some inner parts from my mesa boogies" a to je dovod preco tam ma atrapy
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #987 kedy: 31. Júl , 2011, 18:52:55 » |
|
super zazitok a k tomuto citovanemu si sa dostal ? Tie hlavy mal zapojene pocas hrania obe naraz. Sledoval som ledky pri prepinani, kde pouzival len prvy a treti kanal. Su dve moznosti zapojenia: 1. bud to mal tak, ze hral cez obe naraz do sterea, 2. alebo hral na jednu s tym, ze ta druha robila presne to iste, co prva. To bude kvoli tej vymene gitar v pesnickach, hlavne ked z toho framptonu sli dva gitarove kable. Proste technik pocas nejakej songy pripravoval druhu gitaru, ktora bola zapojena do racku, kde mal tie dva hlavy, resp. do framptonu. Skoncila pesnicka, Petrucci podal gitaru s kablom č.1, technik podal gitaru s kablom č. 2 jemu a slapol na Framptone.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #988 kedy: 31. Júl , 2011, 19:12:52 » |
|
1. bud to mal tak, ze hral cez obe naraz do sterea,
toto..nehra on od nepamati na stereo rig? axe fx pouziva ako stereo multak a tusim jednu z hlav pouziva iba ako koncak, pre druhu vetvu signalo... rozoberalo sa to na grailtone alebo petrucci fore..
|
|
« Posledná zmena: 31. Júl , 2011, 19:16:15 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|